اصطلاحات آشپزی به زبان ترکی استانبولی + 🍳انواع مواد صبحانه

اصطلاحات آشپزی به زبان ترکی استانبولی را در این مقاله آموزش خواهیم داد. غذا های ترکیه ای از غذاهای مورد علاقه ایرانی ها است و دستور پخت
این غذا ها را با یادگیر این بخش می توانید به آسانی ترجمه کنید .
برای آموزش گیاهان دارویی به ترکی استانبولی کلیک کنید .
افعال و اصطلاحات آشپزی به زبان ترکی استانبولی
ilave etmek | اضافه کردن |
baharat eklemek | ادویه اضافه کردن |
ölçmek | اندازه گرفتن |
kavurmak | تفت دادن |
kızgın yağda pişirme | پختن در روغن داغ |
karıştırmak | مخلوط کردن / بهم زدن |
kaynatmak | جوشاندن |
yağsız pişirme / kızartma | پختن بدون روغن/ سرخ کردن |
kesmek / sofrada eti kesip dağıtmak | بریدن |
ince ince doğramak | خرد کردن |
birleştirmek | یکی یکی کردن |
pişirmek | پختن |
bir şeyi bir şey ile doldurmak | پر کردن چیزی با چیز دیگر |
kızartmak | سرخ کردن |
rendelemek | رنده کردن |
soymak | پوست کندن |
dökmek | ریختن |
ezmek – püre yapmak | له کردن / پوره کردن |
bir şeyi bir şeyin içine koymak, yerleştirmek | گذاشتن چیزی در چیز دیگر / جا دادن |
اسامی خوراکی ها به ترکی استانبولی ضروری است
دانستن اسامی خوراکی ها حتی برای کسانی که زبان ترکی استانبولی را بلد نیستند ضروری است .برای این که بتوانید مواد غذایی که مد نظرتان است پیدا کنید لازم است اسم آن ها را بلد باشید تا به راحتی بتوانید خرید کنید .
Ton balığı | ماهی تن |
Alabalık | قزل آلا |
Hamsi | ماهی کولی |
But | ران |
Kanat | بال |
Göğüs | سینه |
Pirzola | شیشلیک |
Sucuk | سوجوک |
Sosis | سوسیس |
Salam | کالباس |
چه چیز هایی در وعده صبحانه به ترکی استانبولی است ؟
Kahvaltı | صبحانه |
Kahvaltılık | مواد صبحانه ای |
Reçel | مربا |
Çilek reçeli | مربا توت فرنگی |
Armut reçeli | مربا گلابی |
Ayva reçeli | مربا به |
Kızarmış yumurta | نیمرو |
……. Reçeli | مربا …… |
Peynir | پنیر |
Üzüm pekmezi | شیره انگور |
Dut pekmezi | شیره توت |
Tahin | ارده |
Incir reçeli | مربا انجیر |
Fıstık ezmesi | کره فندق |
Tereyağı | کره |
Krema | خامه |
Süt | شیر |
Zeytin | زیتون |
Çekme halva | حلوا ارده |
Bal | عسل |
Sallama çay | چای کیسه ای |
Demlik çay | چای دمی |
Şeker | شکر |
Kahve | قهوه |
Türk kahvesi | قهوه ترک |
Meyve suyu | آب میوه |
Portakal suyu | آب پرتقال |
Elma suyu | آب سیب |
Mango suyu | آب انبه |
Menemen | املت |
Yumurta | تخم مرغ |
Haşlanmış yumurta | تخم مرغ آب پز |
Kızarmış yumurta | نیمرو |
Çıkolatalı süt | شیر کاکائو |
2 تا از خوشمزه ترین صبحانه های ترکی
مردم ترکیه عاشق غذاخوردن هستند و صبحانه برایشان مهم ترین و اصلی ترین وعده غذایی است. تعداد مخلفات صبحانه های ترکی آنقدر زیاد است که برایتان سینی صبحانه می آورند.
سینی پنیر، سبزیجات و مرباجات
ساده ترین و سنتی ترین شکل صبحانه های ترکی همین سینی است که از پنیر، خیار، گوجه و انواع زیتون را همراه با مربا، عسل و … در کنار انواع نان های تازه و داغ تشکیل می شود. ماست، تخم مرغ آبپز، مربای خانگی و … هم گاهی در سینی صبحانه ترکی گنجانده می شود.
منمن | Menemen
این غذا تقریبا همان املت است که به شیوه ای بسیار خوشمزه و خوش طعم آماده می شود.منمن از ترکیب گوجه و فلفل و تخم مرغ هم زده شده آماده می شود. حجم گوجه در منمن باید آنقدر باشد که رنگ قرمزی به منمن بدهد و استفاده از فلفل هم طعم تند و تیز و خوشمزه ای به منمن می دهد.
برای اصطلاحات دندانپزشکی به زبان ترکی استانبولی کلیک کنید .