اصطلاحات شیرینی فروشی به ترکی استانبولی✔️+ دستور پخت باقلوا به زبان ترکی

شیرینی فروشی به ترکی استانبولی از جمله کلمات کاربردی در سفر به ترکیه است . اگر به ترکیه سفر کردید حتما به شیرینی فروشی هایی ترکیه سر بزنید و باقلوای معروف استانبولی را فراموش نکنید. با زبا شیرین ترکی استانبولی به راحتی می توانید باقلوای لذیذی را خرید کنید . در این مقاله قصد داریم اصطلاحات شیرینی و شیرینی فروشی را به شما آموزش دهیم .
برای آموزش جملات و کلمات سریال ترکی کلیک کنید .
آموزش کلمات مرتبط با شیرینی فروشی به ترکی استانبولی
اصطلاحات |
معادل ترکی استانبولی |
خامه | krem |
نان | ekmek |
آرد | un |
شیر | süt |
روغن | yağ |
کره | tereyağı |
کیک | kek |
شیرینی | tatlı-pasta-hamur işi |
شیرینی فروش | Şekerci-tatlıcı |
قنادی | pastane-pastahane |
قرابیه | kurabiye |
کیک اسفنجی | pandispanya |
تخم مرغ | yumurta |
شکر | şeker |
وانیل | vanilya |
جوش شیرین | Karbonat |
بکینگ پودر | Kabartma tozu |
خمیر مایه | Maya hamuru |
وردنه(چوب خمیر بازکنی) | oklava |
همزن | karıştırıcı-çırpıcı-Mikser |
مافین | Muffin-çörek |
کیک شکلاتی | Çikolatalı kek |
دستور پخت باقلوای ترکیه
اصطلاحات شیرینی فروشی به ترکی استانبولی برای پخت باقلوای محبوب ترکیه :
( مواد لازم برای دستور پخت باقلوا) BAKLAVA TARİFİ İÇİN MALZEMELER
مواد لازم برای خمیر : (Yufkası İçin)
جمله ترکی استانبولی |
معادل فارسی |
5 su bardağı un | 5 لیوان آرد |
3 adet yumurta | 3 عدد تخم مرغ |
Bir su bardağı süt | 1 لیوان شیر |
1 su bardağı ayçiçek yağı | یک لیون روغن آفتاب گردان |
bir tatlı kaşığı sirke | 1 قاشق چایخوری سرکه |
1/2 çay kaşığı tuz | 1.2 قاشق چایخوری نمک |
مواد لازم برای برای باز کردن خمیر و برای لایه ها : (Yufkaları açmak ve ara katları için)
جمله ترکی استانبولی |
معادل فارسی |
1,5 su bardağı mısır nişastası | 1.5 لیوان نشاسته ذرت |
250 gram eritilmiş tereyağı | 250 گرم کره ذوب شده |
3 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi | 3 لیوان گردو ریز آسیاب شده |
مواد لازم برای شربت : (Şerbeti için)
جمله ترکی استانبولی |
معادل فارسی |
3.5 su bardağı toz şeker | سه و نیم لیوان شکر |
Üç buçuk su bardağı su | 3.5 لیوان آب |
1/2 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu | 1.2 قاشق چایخوری آب لیموی تازه |
دستور پخت باقلوا به ترکی استانبولی به همراه ترجمه متن
جمله ترکی استانبولی |
معادل فارسی |
Öncelikle, unu derin bir kaba koyun. Orta kısmını havuz gibi açın. | ابتدا آرد را در یک کاسه عمیق بریزید. قسمت وسط را مانند استخر باز کنید. |
İçine süt, yumurta, ayçiçek yağı, sirke, tuz ve kabartma tozunu ilave edin. | شیر، تخم مرغ، روغن آفتابگردان، سرکه، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید. |
Ardından malzemeleri yavaş yavaş karıştırarak, unla birlikte kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun. | سپس مواد را به آرامی مخلوط کرده و با آرد ورز دهید تا به قوام برسد |
Hazırladığınız hamuru, üzerini nemli bir bezle örterek yaklaşık 1 saat oda sıcaklığında bekletin. | روی خمیری که آماده کردید با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت در دمای محیط بماند. |
Dinlenmiş hamuru, 20 eşit parçaya ayırın. Unladığınız tezgah üzerinde bezeleri tabak büyüklüğünde açın. | خمیر استراحت کرده را به 20 قسمت مساوی تقسیم کنید. چونه های خمیر را به اندازه یک بشقاب روی پیشخوان آردپاشی شده باز کنید. |
Aralarına mısı nişastası serpiştirerek, açtığınız hamurları üst üste dizin. Ardından oklava yardımıyla üst üste dizilen hamurları incecik açın. | خمیر رول شده را با پاشیدن نشاسته ذرت بین آنها روی هم قرار دهید. سپس به کمک وردنه خمیری که روی هم چیده شده را نازک باز کنید. |
Yufkanın katlarını yağlamak için tereyağını minik bir tavada ya da tencerede kısık ateşte eritin. Fırın tepsinizin tabanını eritilmiş tereyağı ile yağlayın. | برای روغن کاری لایه های خمیر، کره را در یک تابه یا قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. کف سینی فر خود را با کره آب شده چرب کنید. |
Açtığınız yufkalardan iki tanesini baklavanın alt ve üst katı içi ayırın. Yufkaların on adetini aralarını tereyağıyla yağlayıp, fırın tepsisinde üst üste dizin. | دو تا از خمیر های یوفکارا از لایه های زیرین و رویی باقلوا جدا کنید. ده ورق یوفکا را با کره چرب کرده و روی هم در سینی فر بچینید. |
İnce çekilmiş ceviz içini baklavanın orta katına eşit olarak serpiştirin. Kalan yufkaları, aynı şekilde aralarını tereyağı ile yağlayarak üst üste dizin ve baklavayı bu şekilde oluşturmaya devam edin. | گردوی ریز آسیاب شده را به طور یکنواخت وسط باقلوا بپاشید. ورقه های یوفکا باقی مانده را روی هم قرار دهید و به همین ترتیب با کره چرب کنید و به همین ترتیب به فرم دادن باقلوا ادامه دهید. |
Yufkaların kenar kısımlarını bir bıçak yardımıyla tepsinin alt tarafına doğru ittirin. Baklavayı olmasını istediğiniz şekilde dilimleyin. | لبه های خیمیر یوفکا را با کمک چاقو به ته سینی فشار دهید. باقلوا را همانطور که می خواهید برش دهید. |
Tereyağını biraz da baklavaların üzerine sürüp, tepsiyi önceden ısıtılmış fırında 180 derece yaklaşık 50 dakika pişirin. |
روی باقلواها کمی کره بمالید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 50 دقیقه بپزید.
|
Ardından şerbeti hazırlamaya geçin. Toz şekeri, derin bir tencerede su içerisinde eritip yaklaşık 25 dakika pişirin. | سپس به سراغ تهیه شربت بروید. شکر را در یک قابلمه عمیق در آب حل کرده و حدود 25 دقیقه بپزید. |
Kaynayan suya limon suyu da ekleyip ocaktan alın. Fırından çıkarttığınız baklavanın üzerine hazırladığınız şerbeti azar azar dökün. | آب لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. شربتی که آماده کرده اید را کم کم روی باقلواهایی که از فر درآورده اید بریزید. |
بهترین شیرینی فروشی و باقلوا فروشی استانبول
باقلوا معروف ترین و خوشمزه ترین دسر و شیرینی ترکیه است و استانبول شهر حرکت و انرژی همراه با بهترین شیرینی فروشی ها برای خرید باقلوا است .در این قسمت 3 تا از بهترین شیرینی فروشی های استانبول را به شما معرفی می کنیم .
باقلوا فروشی کاراکوی گولوگلو | Karaköy Güllüoğlu
خانواده گولوگلو از سال ۱۸۲۰ تاکنون کسب و کار تهیه و فروش باقلوا را در استانبول مدیریت می کنند. این خانواده اولین مغازه شان در کاراکوی را در سال ۱۹۴۹ افتتاح کردند. و به زودی به خاطر کیفیت و طعم فوق العاده باقلواهایشان شهرت زیادی در شهر پیدا کردند.
آدرس : Kemankeş Karamustafa Paşa, Mumhane Cd. No:5, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Turkey
باقلوا فروشی کوشکِروگلو | Köşkeroğlu
این مکان که یکی از بهترین باقلوا فروشی های استانبول است. تعادل بسیار خوب و ملایمی بین طعم شیرینی، عسل و کره به وجود آورده است.
در این قنادی می توانید بهترین، تازه ترین و لذیذترین باقلواها را امتحان کنید و مقداری نیز به عنوان سوغات همراه بیاورید.
آدرس : Kemankeş Karamustafa Paşa, Karaköy /İstanbul Suite, Mumhane Cd. No:2/3 D:2B, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Turkey
باقلوا فروشی حافظ مصطفی | Hafiz Mustafa
حافظ مصطفی در میدان تکسیم یکی از قدیمی ترین باقلوا فروشی های استانبول است. و بهترین مکان برای سفارش انواع باقلوا و چای است.
در این مغازه طیف متنوعی از شیرینی ها و دسرهای ترکی، از راحت الحلقوم های خوشمزه و رنگارنگ گرفته تا آب نبات های میوه ای و صد البته، باقلواهای خوش طعم و لذیذ را می توانید سفارش بدهید.
خودِ باقلوا به تنهایی انواع بسیار زیادی دارد و تقریبا اکثر انواع مشهور باقلوا را می توانید در حافظ مصطفی پیدا کنید.
آدرس : Hobyar, Hamidiye Cd. No:84, 34112 Fatih/İstanbul, Turkey
برای آموزش آموزش زبان ترکی برای مهاجرت کلیک کنید .