آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

اصطلاحات شیرینی فروشی به ترکی استانبولی✔️+ دستور پخت باقلوا به زبان ترکی

شیرینی فروشی به ترکی استانبولی از جمله کلمات کاربردی در سفر به ترکیه است. اگر به ترکیه سفر کردید حتما به شیرینی فروشی هایی ترکیه سر بزنید و باقلوای معروف استانبولی را فراموش نکنید. با زبان شیرین ترکی استانبولی به راحتی می توانید باقلوای لذیذی را خرید کنید. در این مقاله قصد داریم اصطلاحات شیرینی فروشی به ترکی استانبولی را به شما آموزش دهیم. برای یادگیری این بخش از زبان ترکی، با شیرینی به ترکی، قنادی به ترکی استانبولی، شیرینی به ترکی استانبولی، باقلوا به ترکی، شیرینی به زبان ترکی و … آشنا خواهید شد. همچنین برای آموزش طرز تهیه حلوای آرد ترکیه ای و لوازم قنادی به ترکی استانبولی با ما باشید.

قنادی یک هنر است و داشتن ابزار و مواد اولیه مناسب، اولین قدم برای خلق آثار شیرین و خلاقانه است، در این مقاله ما به شما انواع لوازم قنادی به ترکی استانبولی را معرفی می‌کنیم؛ از قالب‌های متنوع و دستگاه‌های میکس گرفته تا مواد پایه مانند جوش شیرین به ترکی ، بکینگ پودر به ترکی و…

این راهنما به شما کمک می‌کند تا با ابزارهای مورد نیاز برای پخت شیرینی‌ها و کیک‌های ترکیه‌ای آشنا شوید؛ پس با ما همراه باشید تا با اصول و ترفندهای قنادی ترکیه‌ای آشنا شوید و هنر شیرین خود را به سطح بالاتری ببرید.

آموزش کلمات مرتبط با شیرینی فروشی به ترکی استانبولی

اصطلاحات

معادل ترکی استانبولی

خامه krem
نان ekmek
آرد un
شیر süt
روغن yağ
کره tereyağı
کیک kek
شیرینی tatlı-pasta-hamur işi
شیرینی فروش Şekerci-tatlıcı
قنادی pastane-pastahane
قرابیه kurabiye
کیک اسفنجی pandispanya
تخم مرغ yumurta
شکر şeker
وانیل vanilya
جوش شیرین Karbonat
بکینگ پودر Kabartma tozu
خمیر مایه Maya hamuru
وردنه(چوب خمیر بازکنی) oklava
همزن karıştırıcı-çırpıcı-Mikser
مافین Muffin-çörek
کیک شکلاتی Çikolatalı kek

اصطلاحات گوناگون مربوط به شیرینی فروشی به ترکی استانبولی

بخش‌های مختلف شیرینی فروشی:

  • Tezgah: پیشخوان
  • Vitrin: ویترین
  • Raf: قفسه
  • Dolap: یخچال
  • Kasa: صندوق
  • Depo: انبار

انواع شیرینی:

  • Pasta: کیک
  • Kek: کلوچه
  • Kurabiye: کوکی
  • Börek: بurek
  • Poğaça: پوفی
  • Simit: سیمیت
  • Çörek: چورک
  • Baklava: باقلوا
  • Şöbiyet: شوبیا
  • Lokum: لقمه
  • Helva: حلوا
  • Pekmez: دوشاب

ابزار و تجهیزات:

  • Fırın: فر
  • Tepsi: سینی
  • Kalıp: قالب
  • Mikser: همزن
  • Oklava: وردنه
  • Bıçak: چاقو
  • Kaşık: قاشق
  • Çatal: چنگال

اصطلاحات رایج:

  • Taze: تازه
  • Lezzetli: خوشمزه
  • Şekerli: شیرین
  • Tuzlu: شور
  • Acı: تند
  • Yağlı: چرب
  • Kuru: خشک
  • Yumuşak: نرم
  • Büyük: بزرگ
  • Küçük: کوچک

جملات مفید:

  • Bir kilo baklava alabilir miyim? (میتونم یه کیلو باقلوا بگیرم؟)
  • Bu kurabiyeler ne kadar? (این کوکی ها چقدره؟)
  • Taze kek var mı? (کیک تازه دارین؟)
  • Şekersiz bir şey istiyorum. (یه چیز بدون شکر میخوام)
  • Bana poğaça ve simit verin lütfen. (لطفا برام پوفی و سیمیت بدین)
  • Hesabı alabilir miyim? (میشه حسابو بیارین؟)

نکات:

  • به طور کلی، اصطلاحات شیرینی فروشی در ترکی استانبولی مشابه فارسی است.
  • برای خرید شیرینی، می توانید از اصطلاحات بالا استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از فروشنده بخواهید که به شما در انتخاب شیرینی مناسب کمک کند

دستور پخت باقلوای ترکیه

اصطلاحات شیرینی فروشی به ترکی استانبولی برای پخت باقلوای محبوب ترکیه :

 ( مواد لازم برای دستور پخت باقلوا) BAKLAVA TARİFİ İÇİN MALZEMELER

مواد لازم برای خمیر : (Yufkası İçin)

جمله ترکی استانبولی
معادل فارسی
5 su bardağı un 5 لیوان آرد
 3 adet yumurta 3 عدد تخم مرغ
 Bir su bardağı süt 1 لیوان شیر
 1 su bardağı ayçiçek yağı یک لیون روغن آفتاب گردان
bir tatlı kaşığı sirke 1 قاشق چایخوری سرکه
1/2 çay kaşığı tuz 1.2 قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای برای باز کردن خمیر و برای لایه ها  : (Yufkaları açmak ve ara katları için)

جمله ترکی استانبولی
معادل فارسی
1,5 su bardağı mısır nişastası 1.5 لیوان نشاسته ذرت
250 gram eritilmiş tereyağı 250 گرم کره ذوب شده
3 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi  3 لیوان گردو ریز آسیاب شده

مواد لازم برای شربت : (Şerbeti için)

جمله ترکی استانبولی
معادل فارسی
 3.5 su bardağı toz şeker سه و نیم لیوان شکر
Üç buçuk su bardağı su 3.5 لیوان آب
1/2 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu 1.2 قاشق چایخوری آب لیموی تازه

دستور پخت باقلوا به ترکی استانبولی به همراه ترجمه متن

جمله ترکی استانبولی
معادل فارسی
Öncelikle, unu derin bir kaba koyun. Orta kısmını havuz gibi açın. ابتدا آرد را در یک کاسه عمیق بریزید. قسمت وسط را مانند استخر باز کنید.
İçine süt, yumurta, ayçiçek yağı, sirke, tuz ve kabartma tozunu ilave edin. شیر، تخم مرغ، روغن آفتابگردان، سرکه، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.
Ardından malzemeleri yavaş yavaş karıştırarak, unla birlikte kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun. سپس مواد را به آرامی مخلوط کرده و با آرد ورز دهید تا به قوام برسد
Hazırladığınız hamuru, üzerini nemli bir bezle örterek yaklaşık 1 saat oda sıcaklığında bekletin. روی خمیری که آماده کردید با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت در دمای محیط بماند.
Dinlenmiş hamuru, 20 eşit parçaya ayırın. Unladığınız tezgah üzerinde bezeleri tabak büyüklüğünde açın. خمیر استراحت کرده را به 20 قسمت مساوی تقسیم کنید. چونه های خمیر را به اندازه یک بشقاب روی پیشخوان آردپاشی شده باز کنید.
Aralarına mısı nişastası serpiştirerek, açtığınız hamurları üst üste dizin. Ardından oklava yardımıyla üst üste dizilen hamurları incecik açın. خمیر رول شده را با پاشیدن نشاسته ذرت بین آنها روی هم قرار دهید. سپس به کمک وردنه خمیری که روی هم چیده شده را نازک باز کنید.
Yufkanın katlarını yağlamak için tereyağını minik bir tavada ya da tencerede kısık ateşte eritin. Fırın tepsinizin tabanını eritilmiş tereyağı ile yağlayın. برای روغن کاری لایه های خمیر، کره را در یک تابه یا قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. کف سینی فر خود را با کره آب شده چرب کنید.
Açtığınız yufkalardan iki tanesini baklavanın alt ve üst katı içi ayırın. Yufkaların on adetini aralarını tereyağıyla yağlayıp, fırın tepsisinde üst üste dizin. دو تا از خمیر های یوفکارا از لایه های زیرین و رویی باقلوا جدا کنید. ده ورق یوفکا را با کره چرب کرده و روی هم در سینی فر بچینید.
İnce çekilmiş ceviz içini baklavanın orta katına eşit olarak serpiştirin. Kalan yufkaları, aynı şekilde aralarını tereyağı ile yağlayarak üst üste dizin ve baklavayı bu şekilde oluşturmaya devam edin. گردوی ریز آسیاب شده را به طور یکنواخت وسط باقلوا بپاشید. ورقه های یوفکا باقی مانده را روی هم قرار دهید و به همین ترتیب با کره چرب کنید و به همین ترتیب به فرم دادن باقلوا ادامه دهید.
Yufkaların kenar kısımlarını bir bıçak yardımıyla tepsinin alt tarafına doğru ittirin. Baklavayı olmasını istediğiniz şekilde dilimleyin. لبه های خیمیر یوفکا را با کمک چاقو به ته سینی فشار دهید. باقلوا را همانطور که می خواهید برش دهید.
Tereyağını biraz da baklavaların üzerine sürüp, tepsiyi önceden ısıtılmış fırında 180 derece yaklaşık 50 dakika pişirin.
روی باقلواها کمی کره بمالید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 50 دقیقه بپزید.
Ardından şerbeti hazırlamaya geçin. Toz şekeri, derin bir tencerede su içerisinde eritip yaklaşık 25 dakika pişirin. سپس به سراغ تهیه شربت بروید. شکر را در یک قابلمه عمیق در آب حل کرده و حدود 25 دقیقه بپزید.
Kaynayan suya limon suyu da ekleyip ocaktan alın. Fırından çıkarttığınız baklavanın üzerine hazırladığınız şerbeti azar azar dökün. آب لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. شربتی که آماده کرده اید را کم کم روی باقلواهایی که از فر درآورده اید بریزید.

بهترین شیرینی فروشی و باقلوا فروشی استانبول

باقلوا معروف ترین و خوشمزه ترین دسر و شیرینی ترکیه است و استانبول شهر حرکت و انرژی همراه با بهترین شیرینی فروشی ها برای خرید باقلوا است .در این قسمت 3 تا از بهترین  شیرینی فروشی های استانبول را به شما  معرفی می کنیم .

باقلوا فروشی کاراکوی گولوگلو | Karaköy Güllüoğlu

شیرینی به ترکی

خانواده گولوگلو از سال ۱۸۲۰ تاکنون کسب و کار تهیه و فروش باقلوا را در استانبول مدیریت می کنند. این خانواده اولین مغازه شان در کاراکوی را در سال ۱۹۴۹ افتتاح کردند. و به زودی به خاطر کیفیت و طعم فوق العاده باقلواهایشان شهرت زیادی در شهر پیدا کردند.

آدرس : Kemankeş Karamustafa Paşa, Mumhane Cd. No:5, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

باقلوا فروشی کوشکِروگلو | Köşkeroğlu

شیرینی به ترکی

این مکان که یکی از بهترین باقلوا فروشی های استانبول است. تعادل بسیار خوب و ملایمی بین طعم شیرینی، عسل و کره به وجود آورده است.

در این قنادی می توانید بهترین، تازه ترین و لذیذترین باقلواها را امتحان کنید و مقداری نیز به عنوان سوغات همراه بیاورید.

آدرس : Kemankeş Karamustafa Paşa, Karaköy /İstanbul Suite, Mumhane Cd. No:2/3 D:2B, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

باقلوا فروشی حافظ مصطفی | Hafiz Mustafa

شیرینی به ترکی

حافظ مصطفی در میدان تکسیم یکی از قدیمی ترین باقلوا فروشی های استانبول است. و بهترین مکان برای سفارش انواع باقلوا و چای است.

در این مغازه طیف متنوعی از شیرینی ها و دسرهای ترکی، از راحت الحلقوم های خوشمزه و رنگارنگ گرفته تا آب نبات های میوه ای و صد البته، باقلواهای خوش طعم و لذیذ را می توانید سفارش بدهید.

خودِ باقلوا به تنهایی انواع بسیار زیادی دارد و تقریبا اکثر انواع مشهور باقلوا را می توانید در حافظ مصطفی پیدا کنید.

آدرس : Hobyar, Hamidiye Cd. No:84, 34112 Fatih/İstanbul, Turkey

 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
واتساپ و تلفن آموزشگاه زبان‌های خارجی
×