اسامی آرد ها به ترکی +🍞آرد گندم به ترکی استانبولی
اسامی آرد ها به ترکی را در این مقاله برای شما قرار دادیم. برای تهیه غذا و دسر و شیرینی های خوشمزه ترکیه ای آشنایی با آرد به ترکی، پدر سوخاری به ترکی، آرد سوجی به ترکی، جوانه گندم به ترکی استانبولی و … الزامیست. دستور پخت غذاهای ترکیه ای دارای رسپی های مختلف و چنانچه به زبان ترکی باشد شما بایستی کلمات مربوط به دستور پخت را بلد باشید مثل گندم به ترکی، آرد به ترکی، آرد سوخاری به ترکی استانبولی و … در ادامه سعی شده اسامی انواع آردها به ترکی گرد آوری شود. همچنین برای یادگیری اصطلاحات آشپزی به زبان ترکی استانبولی و گیاهان دارویی به ترکی استانبولی با ما همراه شوید.
اسامی آرد ها به ترکی (آردگندم به ترکی استانبولی)
آردها | معادل ترکی استانبولی |
آرد بلوط | kestane unu |
آرد سوخاری | Galeta unu |
آرد گندم | buğday unu |
آرد | Un |
آرد سمولینا | İrmik unu |
آرد چاودار-گندم سیاه | Çavdar unu |
آرد برنج | Pirinç unu |
آرد ذرت | Mısır unu |
آرد نخودچی | Nohut unu |
آرد جو | arpa unu |
آرد سمولینا İrmik unu
این آرد نوعی “آرد دانه درشت است که از آسیاب کردن *گندم دوروم – از انواع سخت گندم – به دست می آید و در سراسر جهان برای تهیه نان، ماکارونی و فرنی از آن استفاده می شود. آرد سمولینا دارای خواص و فواید زیادی برای سلامتی از جمله کنترل وزن، سلامت قلب و سیستم گوارشی می باشد.
سمولینا حاوی مقادیر فراوان پروتئین و فیبر است که هر دو عمل هضم را کند کرده و باعث ایجاد احساس سیری بین وعده های غذایی می شوند. یتامین های گروه B موجود در سمولینا – همچون تیامین و فولات – نیز نقش بسیار مهمی در عملکرد بدن از جمله تبدیل غذا به انرژی دارند.
طرز تهیه حلوای ایرمیک irmik helvasi
مواد اولیه :
شیر ۲ لیوان
کره مارگارین ۳۵۰ گرم
شکر ۲ پیمانه
آرد سمولینا ۳ پیمانه
آب ۲ لیوان
طرز تهیه حلوای ایرمیک:
ابتدا در یک قابلمه آب و شکر رو میجوشونیم و در یک قابلمه ی جداگانه شیر رو می جوشونیم. در یک ظرف دیگر هم ابتدا آرد رو به همراه روغن تفت میدیم تا تقریبا قهوه ای بشه ( حدود ۱۵ دقیقه)
سپس به آرامی و کم کم شربت آب و شکر را به آرد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه به هم میزنیم .
سپس خیلی آرام آرام شیر را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم. خوب که مخلوط شد شعله رو کم می کنیم و میگذاریم تا شیر حسابی به خورد مواد بره.
نکته : فراموش نکنید که گاهی مواد را به هم بزنید.
می تونید حلوای ایرمیک را در قالب بریزید. و نوش جان کنید
انواع نان های ترکیه
- سیمیت Simit
- خوشمزه و متفاوت پیده Pide
- فرانکلا francala
- گزلمه Gözleme
- بازلمه Bazlama یکی دیگر از انواع نان های رایج در ترکیه
- یوفکا Yufka
- یکی دیگر از انواع نان های ترکیه، نان بورک Börek
- خوشمزه کورگی paskalya çöreği
- بنفش purple bread، از جدیدترین انواع نان های ترکیه
- پوآچا Poğaca
- یکی دیگر از انواع نان های ترکیه، نان آچما açma
- پیده معروف در ماه رمضان، Ramazan pidesi