آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

اسامی آرد ها به ترکی +🍞آرد گندم به ترکی استانبولی

اسامی آرد ها به ترکی را در این مقاله برای شما قرار دادیم. برای تهیه غذا و دسر و شیرینی های خوشمزه ترکیه ای آشنایی با آرد به ترکی، پدر سوخاری به ترکی، آرد سوجی به ترکی، جوانه گندم به ترکی استانبولی و … الزامیست. دستور پخت غذاهای ترکیه ای دارای رسپی های مختلف و چنانچه به زبان ترکی باشد شما بایستی کلمات مربوط به دستور پخت را بلد باشید مثل گندم به ترکی، آرد به ترکی، آرد سوخاری به ترکی استانبولی و … در ادامه سعی شده اسامی انواع آردها به ترکی گرد آوری شود. همچنین برای یادگیری اصطلاحات آشپزی به زبان ترکی استانبولی و گیاهان دارویی به ترکی استانبولی با ما همراه شوید.

اسامی آرد ها به ترکی (آردگندم به ترکی استانبولی)

آرد گندم به ترکی استانبولی

آردها معادل ترکی استانبولی
آرد بلوط kestane unu
آرد سوخاری Galeta unu
آرد گندم buğday unu
آرد Un
آرد سمولینا İrmik unu
آرد چاودار-گندم سیاه Çavdar unu
آرد برنج Pirinç unu
آرد ذرت Mısır unu
آرد نخودچی Nohut unu
آرد جو arpa unu

 آرد سمولینا İrmik unu

این آرد نوعی “آرد دانه درشت است که از آسیاب کردن *گندم دوروم – از انواع سخت گندم – به دست می آید و در سراسر جهان برای تهیه نان، ماکارونی و فرنی از آن استفاده می شود. آرد سمولینا دارای خواص و فواید زیادی برای سلامتی از جمله کنترل وزن، سلامت قلب و سیستم گوارشی می باشد.

سمولینا حاوی مقادیر فراوان پروتئین و فیبر است که هر دو عمل هضم را کند کرده و باعث ایجاد احساس سیری بین وعده های غذایی می شوند. یتامین های گروه B موجود در سمولینا – همچون تیامین و فولات – نیز نقش بسیار مهمی در عملکرد بدن از جمله تبدیل غذا به انرژی دارند.

طرز تهیه حلوای ایرمیک irmik helvasi

مواد اولیه :

شیر ۲ لیوان
کره مارگارین ۳۵۰ گرم
شکر ۲ پیمانه
آرد سمولینا ۳ پیمانه
آب ۲ لیوان

طرز تهیه حلوای ایرمیک:

طرز تهیه حلوای ایرمیک

 

ابتدا در یک قابلمه آب و شکر رو میجوشونیم و در یک قابلمه ی جداگانه شیر رو می جوشونیم. در یک ظرف دیگر هم ابتدا آرد رو به همراه روغن تفت میدیم تا تقریبا قهوه ای بشه ( حدود ۱۵ دقیقه)

سپس به آرامی و کم کم شربت آب و شکر را به آرد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه به هم میزنیم .

سپس خیلی آرام آرام شیر را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم. خوب که مخلوط شد شعله رو کم می کنیم و میگذاریم تا شیر حسابی به خورد مواد بره.

نکته : فراموش نکنید که گاهی مواد را به هم بزنید.

می تونید حلوای ایرمیک را در قالب بریزید. و نوش جان کنید

انواع نان های ترکیه

  • سیمیت Simit
  • خوشمزه و متفاوت پیده Pide
  •  فرانکلا francala
  • گزلمه Gözleme
  • بازلمه Bazlama یکی دیگر از انواع نان های رایج در ترکیه
  • یوفکا Yufka
  • یکی دیگر از انواع نان های ترکیه، نان بورک Börek
  • خوشمزه کورگی paskalya çöreği
  • بنفش purple bread، از جدیدترین انواع نان های ترکیه
  • پوآچا Poğaca
  • یکی دیگر از انواع نان های ترکیه، نان آچما açma
  • پیده معروف در ماه رمضان، Ramazan pidesi

 

 

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
واتساپ و تلفن آموزشگاه زبان‌های خارجی
×