5 نوشیدنی محبوب ترکیه + ✔️ عکس
نوشیدنی محبوب ترکیه از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان هستند. آنها قرنهاست که وجود داشتهاند و میتوان آنها را فراتر از مرزهای ترکی یافت.آنها به مردم کمک می کنند تا روزهای گرم تابستان را پشت سر بگذارند یا در ماه های زمستان گرم و سالم بمانند، اما مهمتر از آن، مردم ترکیه آنها را دوست دارند زیرا خوشمزه هستند! نوشیدنیهای سنتی ترکیه بخش بزرگی از فرهنگ و سبک زندگی این کشور را تشکیل میدهند و انواع مختلفی دارند که مطابق با هر سلیقهای هستند. در این پست وبلاگ، 10 نوشیدنی محبوب ترکی را بررسی خواهیم کرد که مطمئناً دهان شما را آب می کند! ما همچنین در مورد نحوه تهیه و نوشیدن نوشیدنی های ترکی صحبت خواهیم کرد، بنابراین برای یک راهنمای عمیق در مورد این نوشیدنی های محبوب آماده شوید.
برای مطالعه رستوران برتر بشیکتاش بشناسم کلیک کنید.
معرفی 5 نوشیدنی محبوب ترکیه
1. Turkish Coffee
در سال 1517 ترکهای عثمانی یک شهر کوچک یمن به نام موکا را فتح کردند و دانههای قهوه خود را به خانه بردند. آنها غافل بودند که این
شروع نوشیدنی مورد علاقه یک امپراطوری بود! قهوه ترک برخلاف بسیاری از انواع دیگر قهوه با جوشاندن، دم نکردن یا مخلوط کردن با آب داغ
پخته می شود. مصرف قهوه بعد از غذا یا زمانی که مهمانان در خانه ترک هستند مرسوم است. قهوه ترک طعمی قوی دارد و معمولا در فنجان هایی
به اندازه اسپرسو سرو می شود. سرو شیرینی ترکی یا یک تکه شکلات کوچک با آن یک سنت رایج در ترکیه است.
2. Turkish Tea
چای تا دهه 1950 که قیمت دانه قهوه در طول جنگ جهانی دوم به شدت افزایش یافت، نوشیدنی محبوبی در ترکیه نبود. مردم ترکیه به کافئین معتاد
بودند و به یک جایگزین نیاز داشتند، بنابراین به چای سیاه روی آوردند که می تواند در ترکیه رشد کند و دارای کافئین بالایی است.
ترکیه با مصرف سرانه 3.2 کیلوگرم در سال بیشترین میزان مصرف چای را در جهان دارد. چای ترکی اغلب در لیوان های لاله ای شکل سرو می شود و
در تمام طول روز مخصوصا هنگام صبحانه مصرف می شود. هر چه چای قرمزتر، کافئین دارتر و قوی تر باشد، بهتر است. این رنگ قرمز و قوی
“tavşan kanı” نامیده می شود که به معنای “خون خرگوش” ترجمه می شود – کلمه ای عالی برای تایید چای قبل از نوشیدن آن!
3. Boza
بوزا یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های ترکی است و نوشیدنی تخمیر شده ای است که از غلاتی مانند ارزن، جو، گندم یا ذرت تهیه می شود. در
زمستان بیشتر مصرف می شود زیرا یک نوشیدنی متراکم است و طعم ترش دارد. روی آن با دارچین و نخود تفت داده شده سرو می شود.
بوزای سنتی ترکیه با بلغور ارزن، آب و شکر درست می شود. به دلیل غنی بودن از پروبیوتیک ها و اسید لاکتیک، مواد مغذی غنی و همچنین فواید
سلامتی ممکن را ارائه می دهد. بوزا به آسانی دیگر نوشیدنیهای سنتی ترکی که تاکنون فهرست کردهایم در دسترس نیست، اما اگر بدانید کجا
باید آن را جستجو کنید، میتوانید آن را پیدا کنید. Vefa Bozacisi یکی از بهترین بوزاهای ترکیه را از سال 1876 در فروشگاه اصلی خود سرو می کند.
4. Şalgam Suyu (fermented turnip juice)
یک نوشیدنی ارزشمند در غذاهای ترکی، شالگام سویو، با استفاده از شلغم یا هویج بنفش، گندم بلغور، نمک و مخمر تهیه می شود. معمولاً دو نسخه
متفاوت دارد. گرم ملایم و تند یکی از جفت های رایج شامل نوشیدن آن به عنوان یک نوشابه در کنار کباب است، به ویژه در رستوران های کباب سنتی
که کباب های پرچرب و سنگین ارائه می کنند. Shalgam suyu همچنین یک کوکتل قوی است که در ترکیه محبوب است. مخلوط کردن آن با راکی،
نوشیدنی الکلی سنتی ترکیه، معجون مست کننده ای ایجاد می کند.
5. Pomegranate juice
در اساطیر ترکی، انار نماد زیبایی و همچنین باروری و فراوانی است. ین میوه شگفت انگیز را می توان در هر گوشه ای در ترکیه پیدا کرد و فهمیدن دلیل آن کار سختی نیست. مملو از آنتی اکسیدان ها، آب با طراوت ساخته شده از این مرکبات به دلیل فواید سلامتی متعدد از کاهش سطح کلسترول گرفته تا از بین بردن سموم ادعا شده است. حتی قبل از اینکه شروع به جستجوی این نوشیدنی تند اما خوشمزه کنید، به طور طبیعی با غرفههای زیادی مواجه میشوید که آن را تازه آب میگیرند.