3 کتاب در مورد غذاهای ترکی که باید در آشپزخانه شما باشد+ اوزلم کونکر
3 کتاب پرفروش و جدید در مورد غذاهای ترکیه را در این مقاله قصد داریم به شما معرفی کنیم. همچنین برای کسب اطلاعات درباره حیوانات خطرناک در ترکیه را می شناسید؟ با ما همراه شوید.
هنگامی که نوبت به تبلیغ غذاهای ترکی می رسید، سرآشپز فقید آنتونی بوردین از لمس جادویی برخوردار بود. هنگامی که او به کشوری سفر کرد تا از غذاهای محلی لذت ببرد، تأثیر موجی شناخت در سراسر جهان گسترش یافت و بدون شک، از طریق بازدیدهایش از استانبول، همانطور که در قسمت بدون رزرو در سال 2010 دیده شد، به افزایش بازار کتاب در مورد غذاهای ترکی کمک کرد. بازدید مجدد او در سال 2015 در سریال Parts Unknown.
آنتونی در اولین وعده غذایی خود عاشق غذاهای ترکی شد. به قول او:
من واقعاً طعم ها و رنگ های روشن و متضاد در محل کار، تازگی و البته بخش ها را دوست دارم.»
نفوذ او چنین بود، رستورانهای استانبولی که او بازدید کرد در بین مسافران غربی که به دنبال آنها بودند تا تجربه آنتونی را برای خود تکرار کنند، شهرت پیدا کردند. کسانی که نتوانستند به ترکیه برسند، بهترین چیز بعدی یعنی کتاب را انتخاب کردند. هشت سال پیش و بسیاری از آشپزها، وبلاگ نویسان و دوستداران غذا درباره غذاهای ترکی نوشته اند. اما کدامیک به عنوان خواندههای مورد علاقه در آزمون زمان مقاومت میکنند و آخرین نشریاتی که خوانندگان درباره آنها هیجان زدهاند چیست؟
کتابی در مورد غذاهای ترکی ،سفره ترکی اوزلم
هر منطقه در ترکیه دارای یک تخصص آشپزی برای افتخار است و اوزلم این کار را با ارائه دستور العمل هایی از سرزمین مادری خود، آنتاکیا در نزدیکی مرز سوریه انجام می دهد. عشق به غذا در خون خانواده اش جاری است. مادرش یک تاجر غذا بود و مادربزرگش که به آشپزی علاقه داشت، اغلب همه و همه را به سفره خانواده دعوت می کرد.
اوزلم همچنین دوران کودکی زیبایی را با خوردن محصولات 100٪ تازه سپری کرد، تفاوتی فاحش با مواد افزودنی و مواد نگهدارنده که اغلب بر میز ناهار خوری مدرن زیبایی می بخشد. غذاهای زادگاهش، آنتاکیا، از غذاهای عثمانی، فرانسوی و عربی تأثیر میپذیرد و در جایی که خوانندگان قادر به تهیه مواد اولیه دقیق نیستند، اوزلم جایگزین مناسبی را ارائه میدهد.
اوزلم همچنین ماموریت دارد تا از این کلیشه معمولی خلاص شود که غذاهای ترکیه فقط گوشت است. بسیاری از غذاها برای گیاهخواران،وگان ها و خواران بدون گلوتن مناسب است. تا کنون، بهویژه خوانندگان بریتانیایی به طرفداران سرسخت این کتاب تبدیل شدهاند و اوزلم همچنین برای کسانی که میخواهند دوشادوش او کار کنند، کارگاههای آشپزی برگزار میکند.
کتاب در مورد غذاهای ترکی آشپزخانه سلطان
در قرن هجدهم، سلطان احمد سوم میزبان یک جشن خیره کننده 15 روزه بود و سلطان سلیمان باشکوه نیز به داشتن بیش از 1000 آشپز مشهور بود. این امر اهمیت غذا را در دوران عثمانی ثابت میکند و کتاب آشپزی آشپزخانه سلطان وعده میدهد که به شما یاد میدهد چگونه «غذاهای مناسب برای یک سلطان درست کنید».
نویسنده اوزجان اوزان که با تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای غذا را به زندگی خود تبدیل کرد، در ازمیر در سواحل دریای اژه ترکیه بزرگ شد، منطقه ای که شباهت های زیادی به غذاهای یونانی دارد. او همچنین قبل از افتتاح یک رستوران در بوستون ماساچوست به نام آشپزخانه سلطان مدتی را در آشپزخانههای سراسر اروپا از جمله پاریس گذراند.
بنابراین، بازگشت او به میراث آشپزی خود ممکن است برای دوستداران غذای بینالمللی دیوانگی به نظر برسد، اما همانطور که اوزجان میگوید: «ناگفته نماند که وقتی در ترکیه غذا میخورید، خوب غذا میخورید». این کتاب قدیمی برای اولین بار در سال 1998 منتشر شد، اما Ozcan با کنار هم قرار دادن منوهای کامل برای زمستان و تابستان، چیز دیگری را برای آشپزهای نامطلوب اضافه می کند. بوستون گلوب این کتاب را با گفتن اینکه این کتاب «آشپزی واقعی دنیای قدیم» است، مهر تأیید داد.
استانبول و فراتر از آن: کاوش در غذاهای متنوع ترکیه
این همکاری بین سرآشپز رابین اکهارت و همسر عکاسش دیوید هاگرمن که در سال 2017 منتشر شد، تضمین میکند که آشپزها نه تنها تعداد زیادی دستور غذا را برای امتحان کردن دریافت میکنند، بلکه عکسهای عالی نیز برای تحریک اشتها و قضاوت در مورد تلاشهای شما به دست میآورند.
عشق رابین به غذاهای ترکی برای اولین بار با بازدید از منطقه دریای سیاه شمال شرقی آغاز شد. پس از آن، او بسیاری از مناطق دیگر را از شرق تا غرب کاوش کرد و تصمیم گرفت تا با تأکید بر تنوع شدید غذاهای هر منطقه، خود را بنویسد.
این کتاب همچنین اثری عاشقانه است که بیست سال از ساخت آن می گذرد و شامل دستور العمل های بسیاری تحت تأثیر مناطق همسایه ترکیه از جمله ایران، عراق، سوریه، ارمنستان و گرجستان است. با مقدمهای در مورد آنچه در انباری خود قرار دهید شروع میشود، دستور العملها به موضوعاتی مانند مزه، پیش غذا، سوپ، صبحانه و برانچ، گوشت گاو، بره، مرغ و غیره دستهبندی میشوند.
آشپزی استانبولی: دستور پختهای سنتی و مدرن
این کتاب توسط نرسی پاریس، سرآشپز مشهور ایرانی-آمریکایی نوشته شده است و بیش از ۱۰۰ دستور پخت سنتی و مدرن ترکی را ارائه میدهد. پاریس در این کتاب به ریشههای تاریخی غذاهای ترکی میپردازد و داستانهایی از سفرهای خود به استانبول را به اشتراک میگذارد. عکسهای کتاب نیز بسیار دیدنی هستند و خواننده را به سفری آشپزی به ترکیه میبرند.
۲. سفره ترکی: آشپزی خانگی ترکیه
این کتاب توسط Aylin Yazicioglu، نویسنده و آشپز ترک نوشته شده است و دستور پختهای ساده و خوشمزهای از غذاهای روزمره ترکیه را ارائه میدهد. Yazicioglu در این کتاب بر استفاده از مواد اولیه تازه و در دسترس تأکید میکند و دستور پختهای خود را به گونهای شرح میدهد که حتی آشپزهای مبتدی نیز میتوانند به راحتی آنها را دنبال کنند.
۳. شیرینیپزی ترکی: دستور پختهای سنتی و مدرن برای باقلوا، باقلوای خرمایی، کنافه و دیگر شیرینیها
این کتاب توسط Gülay Günday، نویسنده و آشپز ترک نوشته شده است و بیش از ۵۰ دستور پخت برای شیرینیهای سنتی و مدرن ترکی را ارائه میدهد. Günday در این کتاب به تاریخچه شیرینیپزی در ترکیه میپردازد و تکنیکهای مختلف پخت شیرینی را آموزش میدهد. عکسهای کتاب نیز بسیار دیدنی هستند و خواننده را به سفری آشپزی به ترکیه میبرند.
در اینجا چند لینک دیگر به کتابهایی در مورد غذاهای ترکی وجود دارد:
- آشپزی ترکی: دستور پختهای سنتی از سراسر کشورتوسط فیلیس یلن
- آشپزی آسان ترکی توسط Sadiye Gulec
- کتاب آشپزی کامل ترکی توسط Robin Ellis
- خوراکهای ترکی: سفر آشپزی به قلب آناتولی توسط Robyn Eckhardt
- آشپزی در ترکیه: دستور پختهای سنتی و مدرن توسط Murat Ozveri
امیدوارم این اطلاعات مفید باشد.
ممنون برای معرفی کتابها 👌🏻 کتابای کامل و خوبیه