4 بهترین صدف در استانبول+✔️قیمت صدف شکم پر در استانبول
صدف در استانبول ، طعم روشن و تازه صدف صدها سال است که بخشی نمادین از غذاهای ترکی و ارمنی بوده است.
دوکفه ای های ارزشمند اغلب در چرخ دستی های خیابانی و در رستوران های سراسر شهر، از بازارهای غذاهای دریایی گرفته تا
کافه های کنار آب، یافت می شوند. یکی از لذت بخش ترین غذاهای خیابانی در استانبول، این طعم برای یک میان وعده یا
وعده غذایی آخر شب عالی است. می توان آن را در حین حرکت با قیمتی مقرون به صرفه نوش جان کرد و همچنین با سبکی
در رستوران های سطح بالا سرو کرد.
معرفی 7 بهترین صدف در استانبول
این غذای دریایی محبوب به 2 روش مختلف پخته و سرو می شود. شکم پر (دلما) و سرخ شده (میدی تاوا). مردم ترکیه عاشق
این غذا هستند زیرا کاملاً سیر کننده است و قیمت مناسبی دارد و در عین حال طعم فراوانی به شما می دهد که شما را بیشتر میل می کند.
صدف شکم پر چیست و چگونه درست می شود؟
صدف های تازه حدود یک ساعت آب پز می شوند. در ضمن برنج نپخته را با دارچین و فلفل سیاه و پیاز مخلوط می کنند. بعد از
پختن صدف ها، هر کدام را با فیل برنج پر می کنند. وقتی همه آنها پر شدند، صدف ها را بخارپز می کنند تا برنج داخل آن پخته شود.
صدف شکم پر در 3 نوع سایز کوچک – متوسط – بزرگ تهیه می شود. قیمت نیز بر اساس اندازه تعیین می شود. می توان آن
را به عنوان غذای قبل از شام مصرف کرد. این یک پیش غذای عالی برای آبجو و نوشیدنی های الکلی سبک تر نیز می باشد.
برای ماندگاری بیشتر غذای اصلی می توانید دلمه دلمه را نیز به عنوان پیش غذا میل کنید. یا شاید، درست مانند مردم محلی،
20-30 عدد از آنها را بخورید و آن را به تنهایی یک شام درست کنید. پیش غذا، میان وعده یا یک وعده غذایی اصلی، استفاده
از مقدار زیادی آب لیمو را فراموش نکنید.
آیا خوردن صدف در استانبول بی خطر است؟
بله، اگر به درستی تمیز و پخته شوند ناامن نیستند. فقط صدف های تازه و زنده باید پخته شوند (در صورت زنده بودن پوسته ها
محکم بسته می شوند). پس از جوشاندن، صدف هایی که در طول فرآیند پخت باز نشده اند، باید دور ریخته شوند. رستوران های
معتبر استانبول در این روند بسیار محتاط هستند. با این حال، زنان باردار ممکن است بخواهند از خوردن صدف خودداری کنند.
قیمت صدف شکم پر در استانبول
صدف های پر شده غذاهای دریایی مقرون به صرفه (و سیر کننده) هستند، اما قیمت ها در سراسر شهر متفاوت است. مهم ترین تفاوت
قیمت بین رستوران ها و فروشندگان خیابانی است. بسته به اندازه صدف ها قیمت می تواند افزایش یابد. در یک رستوران مستقر، میانگین
قیمت 5 لیر ترکیه است. با این حال، در فروشندگان خیابانی، می تواند از 2 تا 3 TRY متغیر باشد.
چگونه صدف شکم پر مصرف کنیم؟
آنها از خوردن با دستان شما بهترین لذت را می برند. پوسته بالایی را با ظرافت از پوسته پایینی، صدف و فیلینگ برنج جدا کنید.
با استفاده از پوسته بالایی به عنوان قاشق، صدف و برنج را از پوسته پایینی پر کنید. مقدار زیادی لیمو را روی صدف فشار دهید و
همه آن را در یک لقمه بخورید!
لیست 3 بهترین مکان های صدف در استانبول
1. Midyeci Eşref, Silivri
Midyeci Eşref یکی از معروف ترین و مورد علاقه ترین رستوران های صدف در استانبول است. نکته برجسته این رستوران صدف های
وحشی واقعی آنهاست. این بدان معناست که آنها صدف های پرورش یافته در مزارع را نمی فروشند. ادویه به خوبی متعادل است،
صدف ها چاق و خوش طعم هستند، وقتی آن را گاز می گیرید، می دانید که صدف تازه و گوشتی است. اشرف، صاحب، هر روز صبح
ساعت 6 صبح از خواب بیدار می شود و خودش 400 صدف می گیرد. این اولین ایستگاه برای کسانی است که می خواهند صدف های
خوشمزه و صید شده را بخورند. اگرچه کمی از استانبول دور است، اما ارزش این مسافت را دارد.
2. Midyeci Ahmet, Beşiktaş
Midyeci Ahmet، با نام مستعار “Lord of Mussels” که بسیار محبوب است، به ویژه در رسانه های اجتماعی، به لطف ارائه منحصر
به فرد صدف ها و ادویه های استفاده شده از بین جمعیت متمایز است. منوی آنها شامل صدف های پر شده کلاسیک و تند است.
آنها حتی اخیرا شروع به سرو پیتزای صدفی کرده اند. اگر می خواهید طعم متفاوتی را امتحان کنید، Midyeci Ahmet روده گوسفند
کبابی را نیز سرو می کند. این غذای کله پاچه را می توانید در اکثر رستوران هایی که صدف سرو می کنند پیدا کنید.
Midyeci Ahmet همچنین هر سال “مسابقه خوردن صدف” را برگزار می کند و در سال 2015، برنده رکورد شکن در مجموع 310
صدف شکم پر خورد. Midyeci Ahmet شعبه هایی در چندین منطقه در استانبول دارد و می توانید انتظار داشته باشید که یکی
از بهترین صدف های استانبول را در هر یک از این شعبه ها بخورید.
3. Midyesel, Sahrayıcedit
اگر می خواهید دلمه دلمه دلچسب و خوشمزه بخورید، اینجا جای شماست! این یک رستوران کوچک و خانگی است که بهترین انواع
صدف را به نام صدف ازمیر میسازد. اینجا چیزی جز صدف پر شده سرو نمی کنند.هر روز هفته خیلی شلوغ است. شما نیازی به رزرو ندارید،
اما زمانی که می روید پیدا کردن مکانی ممکن است کمی چالش برانگیز باشد.
4. Şampiyon Kokoreç, Beyoğlu
شامپیون کوکورچ یکی از قدیمی ترین رستوران های صدف در شهر است و شعبه های متعددی در استانبول و بسیاری از شهرهای ترکیه دارد.
اگرچه غذای اصلی این رستوران روده بره کبابی (kokoreç) است، اما صدف های شکم پر و سرخ شده آنها به همان اندازه خوشمزه هستند.
آنها همچنین “Islak Hamburger” (برگرهای مرطوب)، انواع سوپ (سوپ تره، کله، عدس و سوپ بره)، “Zümküfül”
(سوسیس با سیب زمینی سرخ شده)، “کوفته” (کوفته) و شیش کباب مرغ را سرو می کنند.
برای مطالعه درباره بازدید از استانبول در زمستان کلیک کنید.