آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی +✔️هزینه محصولات لبنی در ترکیه

لبنیات، شامل محصولاتی مانند شیر، پنیر، ماست، کره و خامه، از جمله مهم‌ترین بخش‌های رژیم غذایی در بسیاری از فرهنگ‌ها در سراسر جهان هستند. این محصولات به دلیل داشتن مواد مغذی مانند کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی، برای سلامت استخوان‌ها، رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت دارند. انواع لبنیات همچنین در آشپزی‌های مختلف جهان به کار رفته و به خلق طعم‌ها و بافت‌های متنوع در غذاها کمک می‌کنند.

برای آموزش میوه ها به ترکی استانبولی کلیک کنید .

آزمون تعیین سطح گاما

آشنایی با انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی

محصولات لبنی در ترکی استانبولی  Süt ürünleri بیان می شود . در جدول زیر محصولات لبنی به ترکی استانبولی را قرار دادیم .

لبنیات معادل ترکی استانبولی
ماست چکیده Süzme yoğurt
خامه kaymak
محصولات لبنی Süt ürünleri
پنیر Peynir
بستنی Dondurma
ماست Yoğurt
کشک lor
دوغ ayran
کره Tereyağı
تخم مرغ Yumurta
شیر süt
مواد غذایی منجمد Dondurulmuş gıda

انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی

جملات مرتبط با محصولات لبنی

 

  1. Süt ve süt ürünleri çocukluğumuzdan beri hayatımızda önemli bir yer tutmuştur.
  2. شیر و لبنیات از دوران کودکی جایگاه مهمی در زندگی ما داشته است.
  3. Krema, sütten ayrılmış yüksek yağlı bir süt ürünüdür.
  4. خامه یک محصول لبنی پرچرب است که از شیر جدا شده است.
  5. Tereyağı D vitamini içerir
  6. کره حاوی ویتامین D است
  7. Bir diğer süt türü ise sütün fermantasyonu ile elde edilen yoğurttur.
  8. یکی دیگر از انواع لبنیات ماست است که از طریق تخمیر شیر به دست می‌آید.

هزینه محصولات لبنی در ترکیه چگونه است ؟

محصول مقدار قیمت
ماست پرچرب ۱ کیلوگرم ۲۰ تا ۳۰ لیر
شیر پاستوریزه ۱ لیتر ۴ تا ۱۰ لیر
کره ۱  کیلو گرم ۸۰ تا ۱۰۰ لیر
94.28 لیر پنیر محلی 1 کیلوگرم 94.28 لیر

تهیه پنیر خانگی به روش ترکیه ای

 

با انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی آشنا شدیم در این قسمت می خواهیم یکی از محصولات لبنی را به زبان ترکی و فارسی به شما آموزش دهیم .

مواد لازم تهیه پنیرخانگی به زبان ترکی استانبولی  :

2 litre süt (ben açık tam yağlı süt kullandım)

1 çay bardağı yoğurt (koyu yerinden)

1 yemek kaşığı tuz

Süzmek için:

Temiz tüy bırakmayan tülbent

2 لیتر شیر (من از شیر کامل سبک استفاده کردم)

1 فنجان ماست (از قسمت تیره آن)

1 قاشق غذاخوری نمک

برای آبکش کردن :

پارچه پنیر بدون پرز را تمیز کنید

 طرز تهیه پنیر خانگی مرحله اول :  

2 litre sütü tencereye katıyoruz. Sütümüz kaynamaya başladığı anda 1 çay bardağı yoğurdu ekliyoruz, sürekli karıştırıyoruz. İyice karıştıralım ki yoğurduğumuz erisin.

Kesikler oluşmaya başlıyor zaten. Kesikler beş dakika sonunda tuzunu da atıp biraz daha kaynatıyoruz.

Altını kısıyoruz, karıştırıyoruz.

Kesikler iyice oluştu mu (beş dakika daha bekledim iyice oluşsun diye) altını kapatıyoruz.

2 2 لیتر شیر را به قابلمه اضافه کنید.  به محض اینکه شیرمان شروع به جوشیدن کرد، 1 لیوان ماست را اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم.  خوب هم میزنیم تا چیزی که ورز دادیم آب بشه.

برش ها شروع به شکل گیری می کنند.  در پایان پنج دقیقه نمک را می ریزیم و کمی بیشتر می جوشانیم.

کم می کنیم، مخلوط می کنیم.

وقتی برش ها خوب شکل گرفت (پنج دقیقه دیگر صبر کردم تا خوب فرم بگیرند) ته آن را می بندیم.

2. انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی (طرز تهیه پنیر خانگی مرحله دوم  )

Torbamıza yavaş yavaş döküyoruz.

Bu arada altına bir kap koyun sarı suyu boşa gitmesin.

Tülbentte ki peyniri tezgahın bir köşesine koyalım, üstüne ağırlık koyalım suyu iyice süzülsün. Ben tencere koydum iç içe üç tane.

Bu şekilde altı saat kalması yeterlidir. Daha çok yaparsanız örneğin beş litre sütle yaparsanız en az 12 saat beklemesi gerekir. Altı saat sonun da peynirimiz olmuş demektir.

Süzerken ayırdığımız sarı suyunu 1 litrelik cam kavanoza doldurdum.

2 2  کم کم داریم میریزیمش تو کیفمون.

در این فاصله یک کاسه زیر آن بگذارید تا آب زرد آن هدر نرود.

پنیر را در پارچه پنیر در گوشه ای از پیشخوان می ریزیم، وزنه ای روی آن می گذاریم، اجازه می دهیم آب آن خوب کشیده شود.  سه تا قابلمه رو کنار هم گذاشتم.

شش ساعت همینجوری بمونه کافیه.  اگر مقدار بیشتری مثلا با پنج لیتر شیر درست کنید باید حداقل 12 ساعت صبر کنید.  بعد از شش ساعت پنیر داریم.

آب زرد رنگی را که در حین فیلتر کردن جدا کرده بودیم در یک ظرف شیشه ای 1 لیتری پر کردم..

 3. آشنایی با انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی (طرز تهیه پنیر خانگی مرحله سوم)

Daha sonra peyniri dilimleyip 1 yemek kaşığı da tuz atıp salamura yapıyorum. Kendi suyuyla salamura yapılan peynir uzun süre dayanır aklınızda olsun. O kadar güzel oluyor ki afiyet şifa olsun سپس پنیر را خلال می کنم و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنم و آب نمک می زنم.  به خاطر داشته باشید که پنیر ساخته شده در آب نمک برای مدت طولانی ماندگاری دارد.  خیلی زیباست از زندگیت لذت ببر 🙂

انواع لبنیات به زبان ترکی استانبولی

سخن پایانی

در نهایت، لبنیات بخش حیاتی از رژیم غذایی سالم و متنوع هستند. آن‌ها نه تنها به تأمین مواد مغذی ضروری برای بدن کمک می‌کنند، بلکه در ایجاد و حفظ سنت‌های غذایی مختلف نقش دارند. از غذاهای سنتی گرفته تا غذاهای مدرن، لبنیات به عنوان اجزای اساسی در تهیه انواع دستورالعمل‌های غذایی به کار می‌روند. همچنین، با توجه به افزایش آگاهی در مورد سلامت و تغذیه، محصولات لبنی با گزینه‌های کم‌چرب و فاقد لاکتوز نیز محبوبیت پیدا کرده‌اند. در پایان، لبنیات به عنوان یکی از اصلی‌ترین و پرکاربردترین مواد غذایی در سراسر جهان شناخته می‌شوند و به عنوان بخشی مهم از فرهنگ و سلامت جوامع مختلف ادامه خواهند داشت.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
واتساپ و تلفن آموزشگاه زبان‌های خارجی
×