سایر مراکز آموزشی

در بهترین آموزشگاه های ساز عود ساری؛ (10تا) این ساز شرقی را یاد بگیریم

عود یکی از سازهای سنتی و فرهنگی است که در انواع مختلف در اقطار مختلف جهان به کار می‌رود. این ساز، با تاریخچه‌ی طولانی خود، نقش مهمی در موسیقی و فرهنگ بسیاری از کشورها داشته است. در ادامه به تاریخچه، ساختار، نحوه‌ی نوازندگی، و اهمیت عود در موسیقی سنتی اشاره می‌شود. همچنین در این مقاله لیستی از بهترین آموزشگاه های ساز عود ساری تهیه کرده ایم.

عود: هارمونی احساسات و جادوی موسیقی شرق

در این صفحه شما نیز میتوانید با بهترین آموزشگاه های موسیقی در ساری آشنا شوید.

حال، چگونه می توان در شهر بزرگی مانند ساری ، آموزشگاه ساز عود خوب پیدا کرد؟ اگر در ساری زندگی یا کار می کنید این فرصت را دارید که با گذراندن دوره آموزشی در یک آموزشگاه ساز عود ساری ، از همین حالا شروع به یادگیری ساز موردعلاقه خود کنید!

معیار انتخاب بهترین آموزشگاه ساز عود ساری :

🎵دارا بودن يک برنامه آموزشی مدون و کامل
🎵قابلیت برگزاری کلاس برای تمام سنین
🎵بهره مندی از اساتید موسیقی  برجسته و خبره 🎵ارائه مدرک معتبر
🎵برقراري ارتباط دوستانه با هنرجویان به طوریکه فضای دوستانه و گرمی حاکم باشد 🎵استفاده از روش ها و متد های روز دنيا برای تدريس و آموزش
🎵استفاده از ساز ها و ادوات موسیقی با کیفیت 🎵دارابودن محیط مناسب آموزشی

بهترین آموزشگاه های ساز عود ساری

بهترین آموزشگاه های ساز عود ساری کدام اند؟

 

ردیف نام آموزشگاه نشانی شماره تماس
1 آموزشگاه صبا ساری، خیابان قارن روبروی پاساژ الهیه کوچه قارن ۴ مجتمع نور 01133329519
2 آموزشگاه نکیسا ساری، طبرسی، خیابان عسکری محمدیان، خیابان فارابی 01133322492
3 آموزشگاه فرهنگخانه ساری، بلوار طالقانی، خیابان امیر افشاری 01133246116
4 آموزشگاه سرایش ساری، بلوار کشاورز ، کوچه دادمان
0113233096
5 آموزشگاه عارف ساری، بلوار طالقانی، خیابان شهابی، کوچه خاتمی 01133106756
6 آموزشگاه آوای دوست ساری، خیابان فردوسی، کوچه هفتم، نبش بانک تجارت 09119519877
7 آموزشگاه هارمونی ساری، بلوار خزر، کوی تبرستان 01133207477
8 آموزشگاه ونداد
ساری، خیابان فرهنگ، روبروی خیابان حافظ، کوچه عاطفه
01133313922
9 آموزشگاه آریا

ساری، طبرسی، میدان کارگر

09017988750
10 آموزشگاه کیان آوا

ساری، طبرسی، بلوار آزادی، خیابان آزادی یکم

01133350688

1- آموزشگاه موسیقی سرایش

جزو معدود آموزشگاه هایی است که در زمینه تمام ساز ها و رشته های موسیقی فعالیت دارد. در آموزشگاه کلاس های خاص مانند کلاس کمانچه ، کلاس دف ، کلاس فلوت ، کلاس درامز ، کلاس هارمونیکا ، کلاس ویولن سل ، کلاس پرکاشن و ساز های پر طرفدار مانند کلاس تار ، کلاس سه تار ، کلاس گیتار ، کلاس پیانو ، کلاس سنتور ، کلاس تنبک  و … برگزار می شود.

آدرس:

ساری، بلوار کشاورز ، کوچه دادمان

شماره تماس:

0113233096

2- آموزشگاه موسیقی نکیسا

  • اعطای گواهینامه پایان دوره
  • استعدایابی و مشاوره جهت انتخاب و تهیه ساز
  • آموزش تخصصی سازهای بادی ( فلوت، ساکسیفون، کلارینت، هارمونیکا و ملودیکا )
  • آموزش تخصصی سازهای کوبه ای ( هنگ درام، کاخن، تمبک، دف، داربوکا )

آدرس:

ساری، طبرسی، خیابان عسکری محمدیان، خیابان فارابی

شماره تماس:

01133322492

3- آموزشگاه موسیقی هارمونی

آموزشگاه موسیقی هارمونی واقع در شهر ساری در سال 1379 توسط رامین جمالی کارشناس موسیقی  فارغ التحصیل دانشکده موسیقی دانشگاه هنر تهران تاسیس گردید

این آموزشگاه با هدف ارتقای سطح آموزشی و فرهنگی موسیقی فعالیتش را تا به امروز ادامه داد.

و با به کارگیری متد های آموزشی جدید سعی در بهبود شیوه های آموزشی به کودکان و بزرگسالان را دارد.

این آموزشگاه با کادری مجرب و فارغ التحصیل رشته های موسیقی جز یکی از بهترین و تخصصی ترین آموزشگاه های شمال کشور در عرصه موسیقی می باشد. آموزشگاه موسیقی هارمونی در زمینه آموزش انواع دوره های موسیقی، آموزش موسیقی اعم از ارف ، پیانو،گیتار،ویلن و … با بهره گیری از اساتید برجسته به صورت حرفه ای در این زمینه از سال 1379 در حال خدمت به هم میهنان به خصوص سارویهای عزیز می باشد

آموزش کلیەی سازهای موسیقی ، موسیقی کودک ، آواز
موسیقی در شاخه های کلاسیک، موسیقی سنتی و موسیقی پاپ
سازهای کلاسیک : پیانو، کیبورد، گیتار (در همه رشته‌ها)، ویلن، ویلن سل
آموزش تخصصی کودکان
پیانو، گیتار، کیبورد، ویلون و …
سنتور، تار، سه‌تار، دف و تمبک و…
موسیقی تخصصی کودک با متد اُرف و همچنین متد سوزوکی
آموزش آواز در سبک‌های کلاسیک و سنتی
گیتار کلاسیک، گیتار پاپ
آواز ملی(سنتی),کلاسیک,پاپ
سازهای سنتی (ایرانی) : سنتور، تار، سه تار، عود، تنبور، کمانچه، ویلن ایرانی، قانون، نی
پیانو و ملودیکا
دوره های ویژه آواز شامل صداسازی، سلفژ، ردیف، تصنیف و مباحث

به صورت مقدماتی ,متوسط, پیشرفته
تعمیر،وخریدو فروش کلیه سازهای ایرانی وخارجی باسفارش از معتبرترین سازندگان و فروشندگان

آدرس:

ساری بلوار خزر کوی تبرستان نبش کوچه حق شناس

شماره تماس:

09111117086

01133116242

__________________________________________________________________________________________________________

 

ویژگی های ساختاری ساز عود

عود یک ساز زهی و مضرابی است که وزنی کم و صدایی بم دارد. ساز بربط براساس اینکه در کدام کشور ساخته شود، کمی تفاوت ساختاری دارد. در ترکیه، کاسه ساز کمی کوچکتر و در کشورهای عربی این کاسه کمی بزرگتر از اندازه آن در ایران است. عود از اجزای مختلفی تشکیل شده است. یک کاسه گلابی‌شکل بزرگ به نام کاسه طنینی، بیشترین قسمت این ساز را تشکیل می‌دهد. یک صفحه چوبی روی کاسه طنینی قرار گرفته که معمولا از چوب درخت کاج یا آبنوس ساخته می‌شود. دلیل انتخاب این چوب‌ها این است که صدای بهتری تولید می‌کنند.

دو دایره کوچک در طرفین آن از همین جنس قرار دارد. این دایره‌ها برای خروج صدا تعبیه شده‌اند. پایین این دو دایره کوچک، یک قطعه چوب باریک ۱۰ سانتی‌متری قرار گرفته که خرک نامیده می‌شود. روی خرک شیارهای باریکی قرار دارد که وترها از روی آن رد می‌شوند. در پنج قسمت از این صفحه هم پل‌های افقی قرار گرفته که مانع از تغییر شکل صفحه رویی شوند.

دسته عود،  نسبت به کاسه طنینی، طول کمتری دارد. عود دارای ۱۰ گوشی است که در دو طرف دسته قرار گرفته‌اند. این گوشی‌ها چوبی هستند و وترها به آن‌ها متصلند و در واقع وسیله کوک این وترها هستند. بین دسته و سرپنجه یک چوب باریک برای گذشتن وترها از آن قرار دارد که شیطانک نامیده می‌شود. عود دارای ۱۰ وتر است یا سیم است. این سیم‌ها از جنس نایلون، روده گوسفند یا ابریشم هستند و به‌صورت جفتی روی بدنه ساز قرار گرفته‌اند. نوازنده عود یک مضراب پلاستیکی هم دارد که با آن روی وترها زخمه می‌زند. مضراب را گاهی با شاه‌پر پرندگان می‌سازند.

یادگیری ساز عود

برای یادگیری هر سازی، باید پیش از هر چیز به دنبال علاقه و دلیل یادگیری آن ساز بود. بهتر است قبل از انتخاب ساز، ابتدا در مورد تاریخچه، ساختار، سبک ساز و نمونه‌هایی از نواختن آن‌را بررسی کرده و سپس برای آموزش اقدام کرد. بهترین سن برای یادگیری ساز عود، زمان کودکی است. با این‌حال در هر سنی می‌توان نواختن این ساز را یاد گرفت. برای یادگیری این ساز باید در قدم اول یک ساز مناسب، استاندارد و باکیفیت تهیه کرد. بعد از تهیه ساز نوبت به یادگیری است که باید این کار توسط اساتید مجرب و با شرکت در کلاس آموزش عود انجام شود. اصول ساز عود باید به صورت آکادمیک و حرفه‌ای آموخته شود. برای یادگیری این ساز به دو صورت می‌توان اقدام کرد.

آموزش حضوری عود

کلاس آموزش ساز عود نیازمند پیش‌زمینه خاصی نیست. کافی است گوش موسیقیایی خوبی داشته باشید. برای یادگیری عود، می‌توانید دوره‌های آموزش عود مقدماتی را در آموزشگاه‌های معتبر موسیقی شروع کرده و در مراحل اولیه کار، ضمن آشنا شدن با ساز، اصول اولیه سلفژ و نت‌خوانی را به صورت حضوری بگذرانید.

مدرس عود با آموزش ابتدایی نواختن این ساز، به هنرجو یاد می‌دهد که چگونه ملودی‌های ساده را با این ساز به زیبایی بنوازد. در کنار آن، اصول تئوری موسیقی، انواع ریتم و ملودی‌ها نیز آموزش داده خواهند شد. وقتی هنرجو تمامی مراحل مقدماتی را گذراند باید به سراغ دوره‌های آموزش عود پیشرفته برود. در این دوره‌ها در مورد سبک‌های مختلف نواختن عود، دستگاه‌های مختلف موسیقی و نحوه اجرای عود در این دستگاه‌ها آموزش داده خواهد شد و هنرجو از یک نوازنده مبتدی به یک نوازنده ماهر تبدیل خواهد شد.

آموزش آنلاین عود

با اینکه آموزش موسیقی به‌صورت حضوری کیفیتی بسیار خوب و بازدهی عالی دارد، اما این روزها آموزش آنلاین سازهای موسیقی هم طرفداران زیادی با به خود اختصاص داده است. یادگیری آنلاین موسیقی مزایای زیادی دارد. برای یاد‌گیری عود می‌توان به‌صورت آنلاین نیز اقدام کرد. آموزشگاه پژواک در منطقه زعفرانیه تهران، دوره‌های مختلف آموزش عود آنلاین را برای علاقه‌مندان در سراسر کشور برگزار کرده است. آموزش آنلاین ساز این مزیت را دارد که هنرجو می‌تواند زمان آموزش خود را انتخاب کرده و ساعت کلاس را با ساعات کارهای دیگر خود در هر زمان از شبانه روز هماهنگ کند

. مزیت دیگر این است که در آموزش آنلاین، هنرجو از شهرهای دیگر ایران نیز می‌تواند با اساتید بزرگی که کلاس‌های آن‌ها در تهران برگزار می‌شود، دوره‌های آموزشی را بردارند. دوره‌های آنلاین آموزشگاه پژواک با در اختیار داشتن اساتید مجرب در آموزش عود، و با فیلم‌برداری بسیار خوب، شرایط استانداردی را برای یادگیری این ساز فراهم کرده است. استاد در تمامی مراحل آموزش، آماده پاسخ‌گویی به سوالات هنرجو خواهد بود.

سخن پایانی

در کل، عود با تاریخچه طولانی، ساختار منحصر به فرد، و صدای دلنشین، از جاذبه‌های بسیاری برخوردار است و همچنان به عنوان یکی از نمادهای موسیقی سنتی جهان شناخته می‌شود. در این مقاله به معرفی بهترین آموزشگاه های ساز ساری پرداخیتم؛ امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

اگر نکته ای از قلم افتاده است ، لطفا با ما در قسمت کامنت ها در اشتراک بگذارید !

به نظر شما بهترین آموزشگاه های ساز عود ساری کدام اند؟

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *