اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی+✔️طرز تهیه دسر ترکیه ای Kazandibi
اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی برای درست کردن یک دسر خوشمزه با دستور پخت ترکیه ای بسیار ضروری است .
برای آموزش انواع شامپو در زبان ترکی استانبولی کلیک کنید .
آشنایی با اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی
با یاد گیری اصطلاحات دسر به ترکی می توانید با خیال راحت دسر های خوشمزه خودتون را سفارش بدید و نوش جان کنید .
دسرها | معادل ترکی استانبولی |
بیسکویت | bisküvi |
پودر کیک | kek tozu |
کیک | kek |
کیک شکلاتی | çikolatalı kek |
دونات | donat |
کرپ | krep |
کوکی-کلوچه | kurabiye |
نان کروسان | kruvasan |
شکلات | çikolata |
پشمک | pamuk şeker |
وافل | waffle |
پودینگ | puding |
کارامل | karamel |
مارشمالو | marşmelov |
شیرین بیان | meyan kökü |
آدامس | Sakız |
دسر | Tatlı |
پای سیب | elmalı turta |
دسرهای ترکیه ای خوشمزه کدام هستند ؟
اغلب دسرهای ترکیه ای در جهان شناخته شده و البته محبوب هستند .دسرهای ترکیه ای معمولا از دسر های ایرانی کمی شیرین تر هستند
دسرها | معادل ترکی استانبولی |
پودینگ برنج | Sütlaç |
محلبی | Muhallebi |
شکرپاره | Şekerpare |
کونفه | Künefe |
نان گزلمه | Gözleme |
عاشوره | Aşure |
روانی | Revani |
تاووک گوگسو | Tavuk göğsü |
کازاندیبی | Kazandibi |
باقلوا | Baklava |
دوندورما | Dondurma |
کاباک تاتلیسی | Kabak tatlısı |
باقلوا | Baklava
باقلوا از آن دسته دسر هایی است که در بین ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد ، مغز پسته، فندوق و گردو لابه لای خمیر چند لایه ای که در شهد غلیظ قرار میگیرد ، با باقلوا را به جرات می توان گفت شما می توانید چیزی فراتر از یک شیرینیرا تجربه کنید .
کازاندیبی | Kazandibi
این دسر در واقع نوعی پودینگ شیری و کاراملی بوده که با شکل ظاهری قهوه ای رنگش شناخته میشود .دسر قازاندیبی از شیرینی های سلطنتی آشپزخانه عثمانی است که مردم ترک بسیار به آن علاقه دارند .
چطور دسر ترکیه ای Kazandibi را درست کنیم ؟
برای علاقه مندان به دسر و زبان ترکی استانبولی دستور تهیه یک دسر خوشمزه را قرار دادیم .
Malzemeler :
| مواد لازم :
|
طرز تهیه کازاندیبی | Kazandibi
بریم که طرز تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیریم .
Öncelikle orta boy bir tencereye bütün malzemeleri alarak karıştırıyoruz. En son tereyağını ve vanilyasını dökerek muhallebimizi 5 dk. kadar pişiriyoruz. Orta boy alüminyum tepsiye bolca tereyağı sürüyoruz ve 3 yemek kaşığı kadar tepsiye şeker döküyoruz. Her yeri eşit olmasına özen gösterin. | ابتدا تمام مواد را در یک قابلمه متوسط مخلوط کنید. در آخر کره و وانیل را ریخته و پودینگمان را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. تا زمانی که بپزیم. در سینی آلومینیومی سایز متوسط کره فراوان میمالیم و 3 قاشق غذاخوری شکر را داخل سینی میریزیم. مطمئن شوید که همه مکان ها برابر هستند. |
Sonra pişmiş muhallebiyi tepsiye döküyoruz ve orta ateşte sürekli olarak çevirerek muhallebiyi pişiriyoruz. 25-30 dk. yeterli burada önemli olan tepsiyi sürekli çevirerek kontrollü pişirmek kenar kısımların da pişmesine özen göstermek biraz dibi tutan muhallebinin kokusu biraz çıkar. O zaman hemen ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Soğuduktan sonra 1-2 saat de buzdolabında bekletiyoruz. Sonra istediğimiz gibi dilimleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. | سپس محلبی پخته شده را در سینی می ریزیم و با چرخاندن مداوم روی حرارت متوسط محلبی را می پزیم. 25-30 دقیقه کافی است، نکته مهم در اینجا این است که با چرخاندن مداوم سینی به صورت کنترل شده پخته شود، مراقب باشید که لبه های آن پخته شود و بوی پودینگی که ته آن را می گیرد کمی خارج شود. سپس بلافاصله آن را از روی اجاق برمی داریم و می گذاریم خنک شود. بعد از سرد شدن به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس می توانید برش بزنید و به دلخواه سرو کنید. نوش جان. |
برای آموزش اصطلاحات نجوم به ترکی کلیک کنید .