آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی+✔️طرز تهیه دسر ترکیه ای Kazandibi

اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی برای درست کردن یک دسر خوشمزه  با دستور پخت ترکیه ای بسیار ضروری  است .

برای آموزش انواع شامپو در زبان ترکی استانبولی کلیک کنید .

 آشنایی با اصطلاحات دسر به ترکی استانبولی

با یاد گیری اصطلاحات دسر به ترکی می توانید با خیال راحت دسر های خوشمزه خودتون را سفارش بدید و نوش جان کنید .

دسرها معادل ترکی استانبولی
بیسکویت bisküvi
پودر کیک kek tozu
کیک kek
کیک شکلاتی çikolatalı kek
دونات donat
کرپ krep
کوکی-کلوچه kurabiye
نان کروسان kruvasan
شکلات çikolata
پشمک pamuk şeker
وافل waffle
پودینگ puding
کارامل karamel
مارشمالو marşmelov
شیرین بیان meyan kökü
آدامس Sakız
دسر Tatlı
پای سیب elmalı turta

 دسرهای ترکیه ای خوشمزه کدام هستند ؟

اغلب دسرهای ترکیه ای در جهان شناخته شده و البته محبوب هستند .دسرهای ترکیه ای معمولا از دسر های ایرانی کمی شیرین تر هستند

دسرها معادل ترکی استانبولی
پودینگ برنج Sütlaç
محلبی Muhallebi
شکرپاره Şekerpare
کونفه Künefe
نان گزلمه Gözleme
عاشوره Aşure
روانی Revani
تاووک گوگسو Tavuk göğsü
کازاندیبی Kazandibi
باقلوا Baklava
دوندورما Dondurma
کاباک تاتلیسی Kabak tatlısı

باقلوا | Baklava

دسر به ترکی استانبولی

باقلوا از آن دسته دسر هایی است که در بین ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد ، مغز پسته، فندوق و گردو لابه لای خمیر چند لایه ای که در شهد غلیظ قرار میگیرد ،  با باقلوا را به جرات می توان گفت شما می توانید چیزی فراتر از یک  شیرینیرا تجربه کنید .

 

کازاندیبی | Kazandibi

دسر ها به ترکی استانبولی

این دسر در واقع نوعی پودینگ شیری و کاراملی بوده که با شکل ظاهری قهوه ای رنگش شناخته میشود .دسر قازاندیبی از شیرینی های سلطنتی آشپزخانه عثمانی است که مردم ترک بسیار به آن علاقه دارند .

چطور دسر ترکیه ای Kazandibi را درست کنیم ؟

برای علاقه مندان به دسر و زبان ترکی استانبولی دستور تهیه یک دسر خوشمزه را قرار دادیم .

Malzemeler :
  1. 1 paket vanilya
  2. 2 yemek kaşığı nişasta
  3. 1 su bardağı un
  4. 6 su bardağı süt
  5. 1 yemek kaşığı tereyağı
  6. 1 su bardağı şeker
مواد لازم :
  1. 1 بسته وانیل
  2. 2 قاشق غذاخوری نشاسته
  3. 1 پیمانه آرد
  4. ۶لیوان شیر
  5. 1 قاشق غذاخوری کره
  6. 1 لیوان شکر

طرز تهیه کازاندیبی | Kazandibi

بریم که طرز تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیریم .

Öncelikle orta boy bir tencereye bütün malzemeleri alarak karıştırıyoruz.

En son tereyağını ve vanilyasını dökerek muhallebimizi 5 dk. kadar pişiriyoruz.

Orta boy alüminyum tepsiye bolca tereyağı sürüyoruz ve 3 yemek kaşığı kadar tepsiye şeker döküyoruz.

Her yeri eşit olmasına özen gösterin.

ابتدا تمام مواد را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید.

در آخر کره و وانیل را ریخته و پودینگمان را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.  تا زمانی که بپزیم.

در سینی آلومینیومی سایز متوسط ​​کره فراوان میمالیم و 3 قاشق غذاخوری شکر را داخل سینی میریزیم.

مطمئن شوید که همه مکان ها برابر هستند.

Sonra pişmiş muhallebiyi tepsiye döküyoruz ve orta ateşte sürekli olarak çevirerek muhallebiyi pişiriyoruz.

 25-30 dk. yeterli burada önemli olan tepsiyi sürekli çevirerek kontrollü pişirmek kenar kısımların da pişmesine özen göstermek biraz dibi tutan muhallebinin kokusu biraz çıkar.

 O zaman hemen ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.

 Soğuduktan sonra 1-2 saat de buzdolabında bekletiyoruz.

 Sonra istediğimiz gibi dilimleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

سپس محلبی پخته شده را در سینی می ریزیم و با چرخاندن مداوم روی حرارت متوسط ​​محلبی را می پزیم.

 25-30 دقیقه  کافی است، نکته مهم در اینجا این است که با چرخاندن مداوم سینی به صورت کنترل شده پخته شود، مراقب باشید که لبه های آن پخته شود و بوی پودینگی که ته آن را می گیرد کمی خارج شود.

 سپس بلافاصله آن را از روی اجاق برمی داریم و می گذاریم خنک شود.

 بعد از سرد شدن به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 سپس می توانید برش بزنید و به دلخواه سرو کنید.  نوش جان.

برای آموزش اصطلاحات نجوم به ترکی کلیک کنید .

موسسه گاما آموزشگاه برگزیده سال موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *