آموزش زبان انگلیسی رایگان صفر تا صد [گام به گام]

انواع روش های پخت تخم مرغ به انگلیسی: 🍳 معرفی واژگان

در ادامه سری مقاله های آموزش گام به گام زبان انگلیسی با مطلب جدیدی برای معرفی شکل های مختلف تخم مرغ طبخ شده در انگلیسی در خدمت شما هستیم. لطفا با ما همراه باشید.

در زبان انگلیسی کلمه های متعددی بر اساس روش پختی که برای تخم مرغ به کار رفته به آن تعلق می گیرد. دانستن جزئیات این چنینی به شما کمک می کند که مفهوم مورد نظر خود را دقیق تر و به شکل کارآمدتری به افراد منتقل کنید. دانستن لغات مرتبط با انواع تخم مرغ طبخ شده به خصوص برای سفارش غذا در رستوران ها به زبان انگلیسی به کارتان می آید.

به جدول زیر و توضیحات و عکس های ارائه شده توجه کنید:

Hard-boiled egg

تخم مرغ آب پز

hard-boiled egg

1

Soft-boiled egg

تخم مرغ عسلی

soft-boiled egg

2

Scrambled egg

تخم مرغ هم زده (خاگینه)

این نوع تخم مرغ در دو رده hard scrambled egg و soft scrambled egg قرار می گیرد. نوع دوم کمی آب دار از نوع اول است که به شکل کامل پخته می شود. نوع سوم این نوع شیوه پخت creamy scrambled egg است که هنگام مخلوط کردن کامل تخم مرغ به آن شیر و کره هم اضافه می کنند که حالت چربی به خود بگیرد.

scrambled egg

3

Omelette

املت

omelette

4

Frittata

فریتاتا. این نوع تخم مرغ دقیقا شبیه املت درست می شود. با اینکه تفاوت که از املت ضخیم تر است و با مخلفاتی مثل گوشت، پاستا یا سبزیجات به آن اضافه شود.

fritatta

5

Sunny side up egg

شیوه ای از طبق که در آن زرده کاملا حفظ می شود.

sunny side up egg

6

Over easy egg

Over medium egg

Over hard egg

در این سه نوع تخم مرغ زرده و سفیده مخلوط نمی شوند و زرده شکل دایره ای خود را حفظ می کند. هر چند با لایه ای از سفیده پوشیده می شود. سه اصطلاح بالا بر اساس میزان پخت مرتب شده اند. بنابراین زرده over hard egg به هیچ وجه شکل مایع  ندارد و به طور کامل پخته شده است.

over eggs

7

Poached egg

تخم مرخ تنگ آب پز شباهت زیادی به تخم مرغ عسلی دارد ولی نوع پخت آن متفاوت است. با روش خاصی پوسته سخت این تخم مرغ جدا و سپس آب پز می شود.

poached eggs

8

Baked egg

این  نوع تخم مرغ در فر پخته می شود. نوعی از آن که با انواع سبزیجات یا گوشت ها مخلوط می شود شباهت زیادی به فریتاتا دارد.

baked egg

9

Basted egg

این نوع تخم مرغ را در ابتدا کمی در کره یا روغن سرخ می کنند و پس از اینک سفیده کمی پخت مقداری آب جوشیده روی آن می ریزند و اجازه می دهند که تا خشک شدن کامل آب تخم مرغ پخته شود.

basted egg

10

 

 

 

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

مژده آتش آب پرور

دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی و علاقه مند به هر چیزی که مرتبط با دنیای زبان انگلیسی باشد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کارشناسان ثبت نام زبان
×