قوانین طلاق در ترکیه+ طلاق در ترکیه✔️
برای اقدام به طلاق در این کشور بایستی از قوانین طلاق در ترکیه آگاهی داشته باشید. طلاق در ترکیه به دو صورت توافقی و غیر توافقی انجام میگیرد که هر یک شرایط ویژهای خود را داشته و از نظر نحوه تقسیم اموال، حضانت فرزند و… دارای ضوابط خاصی میباشد. قانون طلاق در ترکیه، طلاق در ترکیه فرآیند پیچیده ای نیست زیرا طلاق در این کشور طبق قوانین سوئیس تنظیم می شود. لازم به ذکر است که شرایط طلاق در ترکیه تنها در صورت ازدواج در این کشور به افراد اجازه طلاق در ترکیه را می دهد. به طور کلی قوانین طلاق در ترکیه مفاد مختلفی داشته و لازم است که زوجین از مهمترین موارد آن آگاه باشند تا بتوانند از حقوق خود حین جدایی دفاع کنند. همچنین برای راهنمای کامل سیستم حمل و نقل استانبول نیز با ما باشید.
آشنایی با قانون طلاق در ترکیه
اگر افرادی ازدواج خود را در کشور دیگری ثبت کرده باشند، باید در آن کشور نیز طلاق بگیرند. در غیر این صورت باید از طریق وکیل خود درخواست طلاق بدهند.برای گرفتن طلاق باید قوانین کشوری که ازدواج در آن به ثبت رسیده است را رعایت کنید.در مورد ثبت ازدواج در ترکیه بیشتر بخوانید.استخدام وکیل جهت تهیه مدارک مورد نیاز از قبیل سند ازدواج، گزارش پزشکی، مدارک هویتی و ..افراد زیادی هستند که پس از خرید ملک در ترکیه تصمیم به طلاق می گیرند و نمی دانند روند طلاق در ترکیه چگونه است.برای شروع مراحل طلاق در ترکیه، ازدواج باید در اداره مسکن و آمار ثبت شود.
جلسات دادگاه بنا به درخواست طرفین به صورت غیرعلنی تشکیل می شود.دادگاه می تواند به طرفین از 1 تا 3 سال برای صلح و سازش مهلت دهد و پس از انقضای مهلت طلاق را فسخ کند.پس از طلاق، زن معمولاً به خانه خانواده خود باز می گردد و از نام خانوادگی خود استفاده می کند. مگر اینکه دادگاه اجازه دهد زن پس از طلاق از نام مرد استفاده کند.زن تا یک سال بعد از طلاق نمی تواند دوباره ازدواج کند.ازدواج جدید فقط در مدت 300 روز با حکم دادگاه امکان پذیر است. ازدواج مجدد برای مدتی نیز ممکن است با حکم دادگاه ممنوع شود.
همچنین دادگاه در مورد حضانت و نفقه فرزندان تصمیم می گیرد و دادگاه می تواند والدین را به نسبت درآمد فرزندان مشترکاً مسئول تأمین مالی و مخارج فرزندان بداند.حضانت کودک در دادگاه توسط قاضی تعیین می شود و این قاضی است که تصمیم می گیرد کدام یک از طرفین می توانند نیازهای جسمی و عاطفی کودک را در نظر بگیرند.اگر دلیل جدایی به دلایلی مانند خشونت خانگی باشد، یکی از طرفین ممکن است از دادگاه بخواهد که زمان ملاقات کودک را محدود کند.
روش های طلاق در ترکیه
زوجین می توانند بر اساس ناسازگاری طلاق دهند.ناسازگاری یعنی عدم وجود باورها و احساسات مشترک بین دو طرف و دلیل رایج طلاق در ترکیه است.
دلایل دیگری برای طلاق وجود دارد از جمله:
- زنا.
- رفتار غیر معمول
- خشونت فیزیکی یا تهدید به مرگ.
- جنایت یکی از زوجین.
- انصراف: در صورتی که زوجین حداقل 6 ماه زندگی جداگانه داشته باشند، طرف مقابل می تواند تقاضای طلاق کند.
- بیماری های روانی.
- شکست جبران ناپذیر در ازدواج
روند طلاق در ترکیه طولانی و پیچیده نیست زیرا بر اساس قوانین خانواده سوئیس است.
انواع طلاق در ترکیه
دو نوع طلاق در ترکیه وجود دارد:
- طلاق بدون رضایت یکی از طرفین
- طلاق توافقی
در مورد طلاق نوع اول، یکی از طرفین به دلیل درگیری با طرف دیگر مانند زنا یا بیماری روانی تقاضای طلاق می کند.در طلاق نوع دوم، دو طرف تصمیم می گیرند به زندگی مشترک خود پایان دهند، بنابراین بدون هیچ اعتراضی به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق می کنند.طلاق توافقی بی دردسرترین و راحت ترین روش طلاق است که در آن رضایت طرفین طلاق وجود دارد.
فرآیند دعوی در طلاق توافقی
رویه های دادگاه در هر یک از دو نوع طلاق متفاوت است:
متقاضی طلاق باید درخواست طلاق بدهد.دادگاه اوراق اصحاب دعوا را به دست می آورد و اظهارات آنها را می شنود.دادگاه همچنین اظهارات همه طرفین را می شنود.ظرف 16 روز پس از اعلام ختم دادگاه، دادگاه حکم صادر می کند.
فرم درخواست طلاق ترکیه
برای شروع و پیشبرد فرآیند طلاق، یکی از مهم ترین مواردی که باید در نظر بگیرید، پر کردن فرم درخواست طلاق است. در متن درخواست طلاق زوجین مطالبی از قبیل مشخصات زوجین، دلایل تقاضای طلاق و تعیین تقاضا آمده است. با پرکردن فرم و ارسال آن به دادگاه می توانید مراحل طلاق را آغاز کنید.
مدارک مورد نیاز برای طلاق غیابی در ترکیه
برای گرفتن طلاق غیابی به مدارکی نیاز است تا وکیل با استفاده از آنها طلاق غیابی را تکمیل کند. مدارک مورد نیاز برای طلاق غیابی در ترکیه شامل موارد زیر است:
- هویت همسران
- کپی کارت ملی و شناسنامه.
- یک کپی از مجوز اقامت ترکیه.
- اصل و کپی طلاق نامه.
- فرم طلاق تکمیل شده
- عکس ها.
- اصل و کپی صیغه ازدواج.
شرایط طلاق با توافق طرفین
با قانون جدید، روند طلاق توافقی آسان تر شده است. طلاق با رضایت طرفین صورت می گیرد اگر:
طرفین حداقل 1 سال است که ازدواج کرده اند. طلاق بین دو طرف به توافق رسید و طلاق توافق نامه نوشته و امضا شد.هر دو طرف در دادگاه حاضر می شوند و اعلام می کنند که تصمیم به طلاق گرفته اند. در این صورت حضور وکیل الزامی نیست.
روند طلاق توافقی در ترکیه
مهمترین مرحله در این طلاق، تنظیم یک توافق نامه کتبی است که شامل موارد زیر باشد:
- اطلاعات در مورد فرزندان همسر و حضانت آنها.
- اطلاعاتی در مورد حمایت مالی از فرزندان و همسر.
- اطلاعات مربوط به تقسیم اموال مشترک پس از ازدواج.
- سایر اطلاعات مربوط به توافقات طرفین.
این توافق باید در حین دادخواست طلاق به دادگاه ارائه شود که در این صورت دادگاه ظرف 16 روز تصمیم نهایی خود را اعلام می کند.
حکم طلاق شامل چه مواردی می شود؟
صرف نظر از نوع طلاق، تصمیم به طلاق باید شامل موارد زیر باشد:
- نحوه تقسیم اموال پس از اعلام حکم قطعی.
- غرامت می تواند توسط هر دو طرف پرداخت شود.
- نفقه به یکی از طرفین و فرزندان تعلق می گیرد.
- نحوه پرداخت و پرداخت هزینه های طلاق بر عهده کیست.
در قانون طلاق ترکیه، هر دو طرف باید با شرایط دادگاه موافقت کنند و در صورت عدم موافقت یکی از طرفین با حکم دادگاه و شرایط آن، حکم دادگاه قابل تجدید نظر است.
روند طلاق برای خارجی ها در ترکیه
برای خارجی ها دو حالت ممکن وجود دارد:
- یکی از زوجین شهروند ترکیه و دیگری خارجی است.
- هر دو طرف خارجی هستند و فقط در ترکیه زندگی می کنند.
در حالت اول، اگر همسر خارجی در کشور خود درخواست طلاق بدهد، طرف مقابل که شهروند ترکیه است باید در ترکیه درخواست طلاق بدهد.
در حالت دوم، هر یک از طرفین می تواند تقاضای طلاق خود را به دادگاه محلی محل زندگی خود ارائه کند. در این مورد، یکی از قوانین زیر اعمال می شود:
- قانون کشوری که طرفین به آن تعلق دارند (در صورت درخواست)
- قانون کشوری که هر دو طرف در آن زندگی و اقامت دارند (حتی اگر کشور مبدا آنها نباشد)
- قانون ترکیه (اگر هیچ یک از موارد فوق مشخص نشده باشد)ش
شایان ذکر است که حکم طلاق در ترکیه (و تقسیم اموال و حضانت فرزندان) توسط دادگاه های ترکیه، کاملاً منطبق بر قواعد حقوق بین الملل خصوصی است.
نکته های خوبی گفته بودین، مرسی از سایت خوبتون
سلام دوست عزیز. ان شاالله کسی به این مرحله نرسه. خوشبخت و شادکام باشید