طرز تهیه دسر رولی ترکیه [ دستور تهیه دسر ایبیزا به ترکی استانبولی و فارسی ]
در این مقاله، ما قصد داریم درباره یکی از خوشمزهترین دسرهای ترکی صحبت کنیم: طرز تهیه دسر رولی ترکیه یعنی دسر ایبیزی.
این دسر نه تنها بسیار خوش طعم است، بلکه داستان جالبی هم دارد. ایبیزی، که از جزیرهای در دریای مدیترانه نام گرفته است، یکی از محبوبترین دسرها در ترکیه است و ریشههای عمیقی در فرهنگ این کشور دارد.
در این مقاله، به مواد تشکیلدهنده، روشهای پخت دسر رولی میپردازیم، با خواندن این مقاله با یک دسر خوشمزه آشنا میشوید.
بیایید با هم در این مقاله سفری دلچسب به دنیای دسرهای ترکی داشته باشیم و با هر قاشق از ایبیزی، طعم فرهنگ ترکیه را تجربه کنیم.
برای آموزش طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای قدم به قدم با مقاله ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر رولی ترکیه (ibizi) به فارسی و ترکی استانبولی
این دسر که هم برای چشم و هم برای کام جذاب است را می توان با مواد مختلفی مانند توت فرنگی، گردو، فندق غنی کرد، دسر ایبیزا که با برش های موز طعم دار شده است به صورت رول سرو می شود.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر محبوب را به ترکی استانبولی و فارسی مشاهده نمایید.
مواد لازم برای روی دسر و داخل دسر ایبیزی (ibizi)
فارسی | ترکی استانبولی |
2 بسته بیسکویت جو یا سبوس دار برای محلبی : 1 پیمانه آرد 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری کاکائو یک لیوان شکر 1 بسته وانیل 1 قاشق غذاخوری کره | 2 paket yulaflı veya kepekli bisküvi Muhallebisi için: 1 su bardağı un 1 litre süt 3 yemek kaşığı kakao bir su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı |
مواد لازم داخلی دسر (ibizi) ، دسر رولی ترکیه
فلرسی | ترکی استانبولی |
1 لیوان شیر 1 بسته خامه فرم گرفته 3 عدد موز | 1 su bardağı süt 1 paket krem şanti 3 adet muz |
طرز تهیه دسر رولی ترکیه : دسر ایبیزی
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا بیسکویت های بلغور جو دوسر را در ربات چرخ کرده تا خرده نان شود و در سینی فر بریزید. مواد محلبی را در قابلمه بریزید و مدام هم بزنید. وقتی محلبی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید. پودینگ کاکائو را در سینی فر روی بیسکویت های بلغور جو دوسر بریزید. محلبی را با کمک کاردک یا قاشق صاف کنید. روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. 1 بسته خامه فرم گرفته را با شیر در یک کاسه بزنید. بعد از خنک شدن محلبی ، خامه را روی آن بمالید و با کفگیر صاف کنید. | Öncelikle yulaflı bisküvileri robotta galeta unu haline gelinceye kadar öğütüp fırın tepsisine dizin. Malzemeleri tencereye dökün ve sürekli karıştırın. Mahalbi koyulaşınca ocaktan alın. Kakaolu pudingi fırın tepsisindeki yulaf ezmeli kurabiyelerin üzerine dökün. Hamuru bir spatula veya kaşıkla düzeltin. Üzerini streç filmle kapatıp buzdolabında 1 saat dinlendirin. 1 paket krem şantiyi sütle bir kasede çırpın. Mohalbiyi soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi sürüp spatulayla düzeltin. |
مرحله دوم تهیه دسر ایبیزی
فارسی | ترکی استانبولی |
دسر را دوباره در یخچال قرار دهید. حداقل 3-4 ساعت یا حداکثر یک شب در یخچال بگذارید. بعد از استراحت دسر، آن را به برش های مساوی تقسیم کنید. موز را از وسط نصف کنید و روی دسر ورقه شده قرار دهید. کاسترد را با احتیاط از پایه آن بردارید و داخل آن بغلتانید. انتهای دسر را با هم در یک بشقاب قرار دهید. می توانید آن را با میوه دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان. | Tatlıyı tekrar buzdolabına alın. En az 3-4 saat, en fazla ise bir gece buzdolabında dinlendirin. Tatlı dinlendikten sonra eşit dilimler halinde bölün. Muzları ikiye bölün ve dilimlediğiniz tatlının üzerine yerleştirin. Muhallebiyi tabanından dikkatli bir şekilde kaldırın ve içeri doğru sarın. Tatlının uçlarını birleştirerek tabağa alın. Üzerini sevdiğiniz meyvelerle süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. |
اگر نام دسر کنافه را شنیدهاید و دوست دارید آن را امتحان کنید مقاله آموزش طرز تهیه دسر کنافه ترکیه را مطالعه کنید. که و
سخن پایانی
در پایان این سفر خوشمزه به دنیای دسر ایبیزا ، امیدواریم که شما نه تنها با دستور پخت و مواد این دسر خوش طعم آشنا شدهاید، بلکه درکی عمیقتر نسبت به فرهنگ و سنتهای پشت این شیرینی ترکی پیدا کردهاید. که و
ما در این مقاله، تلاش کردیم تا نه تنها روش دسر رولی پخت ایبیزا را شرح دهیم بلکه امیدواریم که این مقاله برای شما نه تنها آموزنده، لذتبخش نیز بوده باشد.
اگر سوال یا مشکلی در این مطلب دارید با ما در قسمت پرسش و پاسخ در میان بگذارید.