آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه قویماق ترکی+ دستور تهیه قیماق ترکی به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه قیماق ترکی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای است. دستور پخت قویماق ترکیه را به زبان فارسی و ترکی استانبولی به روش ترک ها در این مقاله آموزش دادیم. همچنین برای آموزش طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای و  آموزش طرز تهیه شیرینی ترکیه کمال پاشا حتما با ما همراه باشید. قویماق یا کاچی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد، از قویماق می‌توانید به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی استفاده کنید قویماق به روش‌های مختلف و خیلی راحت درست می‌شود.

طرز تهیه قویماق ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

مواد اولیه آرد ذرت و پنیر است. و معمولا با نان و قاشق سرو می شود. در گرجستان، آذربایجان و برخی از مناطق قفقاز نیز محبوب است.
مواد اصلی: پنیر رشته ای، آرد ذرت، خامه (یا کره)، آب
محل مبدا: ترکیه، گرجستان، آذربایجان

طرز تهیه قویماق ترکی

مواد لازم برای تهیه کویماک (قویماق)

فارسی

ترکی استانبولی

2 قاشق غذاخوری پر

کره

2 قاشق غذاخوری پر

آرد ذرت

1 فنجان

آب

(در دمای اتاق)

1 کاسه

پنیر کلوت

1/2 قاشق چایخوری

آب جوش

1 قاشق چایخوری  کمتر از

نمک

2 tepeleme yemek kaşığı

tereyağı

2 tepeleme yemek kaşığı

mısır unu

1 su bardağı

su

(oda ısısında)

1 kase

kolot peyniri

1/2 çay bardağı

kaynar su

1 silme tatlı kaşığı

tuz

تهیه کویماک ترکیه ای به روش ترک ها

تهیه کویماک ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

در صورت امکان کره را در تابه مسی بریزید و وقتی روغن ذوب شد و کف کرد، آرد ذرت را روی آن اضافه کنید.

آرد ذرت را سرخ کنید تا قهوه ای شود. سپس یک لیوان آب و نمک اضافه کنید.

تفت دهید تا آب آن گرفته شود و پس از اضافه کردن آب به خوبی پنیر کلوت را به آن اضافه کنید.

تفت دهید تا پنیر کاملا آب شود و آب آن تبخیر شود.

بعد از آب شدن پنیر، آب در حال جوش را اضافه کنید، اجاق گاز را کم کنید تا آب به خود بگیرد و قوام بیشتری پیدا کند.

وقتی کره کمی روی آن جمع شد، کویماک شما آماده است. گرم سرو کنید.

Tereyağını mümkünse bakır bir tavaya alın ve yağ eriyip köpürünce üstüne mısır ununu ekleyin.

Mısır ununun rengi dönene dek kavurun. Ardından bir su bardağı suyu ve tuzunu ekleyin.

Suyu çekene dek kavurun ve suyu iyice ektikten sonra içine kolot peynirini ilave edin

Peynir tamamen eriyip, suyunu çekene dek karıştırarak kavurun.

Peynir de eridikten sonra kaynar suyu ekleyin, suyu çekip uzayan bir kıvam aldığında ocağın altını kısın.

Tereyağı hafifçe üstte biriktiği zaman kuymağınız hazır demektir. Sıcak sıcak servis edin.

مهم ترین نکته ای که در تهیه قویماق ترکی باید رعایت کنیم چیست؟

فارسی

ترکی استانبولی

نکته دستور کویماک

مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کنید تا کوماک شما به اندازه دلخواه منعطف شود، پنیری است که استفاده می کنید. می توانید کویمک را با پنیر چچیل یا چدار هم درست کنید اما با پنیر کلوت بهترین نتیجه را خواهید گرفت.

Kuymak Tarifinin Püf Noktası

Kuymağınızın istediğiniz esneklikte olması için dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kullanacağınız peynir. Çeçil ya da kaşar peyniri ile de kuymak yapabilirsiniz ancak en iyi sonucu kolot peyniri ile alırsınız.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه قویماق

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه قویماق اشاره خواهیم کرد.

برای تهیه قویماق می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از مقدار شکر بیشتر یا کمتری استفاده کنید.

برای خوش عطر و طعم شدن قویماق می‌توانید از مقداری گلاب و هل استفاده کنید. برای کار باید گلاب و هل را همراه با شکر و زعفران به قویماق اضافه کنید.

برای تزیین قویماق می‌تواند در کنار پودر دارچین و خلال پسته و بادام، از گل محمدی خشک شده، پودر نارگیل و کره آب شده استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین کردن این دسر سنتی آذربایجانی به جای شکر از عسل با نبات خرد شده استفاده کنید.

برای این که قویماق آذربایجانی شما مقوی‌تر شود، می‌توانید از انواع مغز‌ها مثل مغز گردو مغز بادام در این دسر استفاده کنید.

اگر به کره محلی و روغن حیوانی دسترسی ندارید، می‌توانید برای تهیه قویماق از کره پاستوریزه یا روغن پخت و پز استفاده کنید.

در طرز تهیه کاچی برای پریودی و کاچی مخصوص زایمان معمولا از انواع مغز‌ها در این دسر استفاده می‌شود.

می‌توانید دسر قویماق را بدون زعفران تهیه کنید، اما زعفران عطر فوق‌العاده‌ای به این دسر می‌بخشد.

3/5 - (13 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *