دانستنی های ترکیه

بازار کار زبان ترکی استانبولی ؛ فرصت های شغلی با یادگیری زبان ترکی استانبولی 🇹🇷

یادگیری زبان ترکی استانبولی، به عنوان زبان رسمی و بیشترین استفاده در ترکیه، فرصت‌های گسترده‌ای را برای اشتغال و پیشرفت شغلی در این کشور فراهم می‌آورد. تسلط به این زبان برای افرادی که قصد کار یا زندگی در ترکیه را دارند، مزیت رقابتی به شمار می‌رود و درهای بسیاری از فرصت‌های شغلی را می‌گشاید. این شامل مشاغل در بخش‌های گردشگری، تجارت، آموزش و خدمات مشتری می‌شود، جایی که توانایی ارتباط به زبان محلی اهمیت زیادی دارد.

یادگیری یک زبان خارجی نه تنها رضایت شخصی را فراهم می کند، بلکه می تواند پاداش مالی نیز به همراه داشته باشد. در واقع، به گفته کارشناسان زبان در موسسه زبان گاما ، یک فرد حرفه ای که به زبان دوم مسلط است، می تواند 10 تا 15 درصد بیشتر از همتای تک زبانه آن درآمد کسب کند. در زیر تمام مزایای شغلی که با انتخاب زبان دوم به دست می‌آید را بررسی می‌کنیم.

مزایای شغلی یادگیری یک زبان خارجی

  • فرصت های شغلی جدید

مسلط بودن به دو یا چند زبان دری را به روی انواع فرصت های شغلی که برای داوطلبان شغل تک زبانه در دسترس نیست باز می کند. این فرصت‌ها در بازاریابی، حمل‌ونقل، مدیریت، فروش، خرده‌فروشی، بانکداری، آموزش، حقوق، ارتباطات، روابط عمومی، گردشگری و دولت وجود دارد – به چند مورد اشاره کنیم. جای تعجب نیست که اکثر شرکت ها به کارکنانی نیاز دارند که دو زبانه یا چند زبانه باشند.

با یکپارچه تر شدن جهان، تقاضا برای متخصصانی که می‌توانند به چندین زبان ارتباط برقرار کنند در حال افزایش است. طبق برآورد وزارت کار ایالات متحده، در دهه آینده 42 درصد افزایش تقاضا برای مترجمان و مترجمان وجود خواهد داشت. حتی اگر نمی خواهید مترجم تمام وقت شوید، فقط توانایی برقراری ارتباط ماهرانه به زبان دیگر یک دارایی بزرگ است.

  • افزایش شانس استخدام

اگر همه چیز برابر باشد، یک نامزد شغلی چند زبانه جذاب تر از نامزدی است که فقط به یک زبان صحبت می کند. طبق گزارش اتاق بازرگانی بریتانیا، بیش از 60 درصد از شرکت هایی که می خواهند در یک کشور خارجی تجارت کنند، به دلیل نداشتن کارمندان چند زبانه کافی، این کار را انجام نمی دهند. برای هر شرکت – به ویژه شرکت های صادراتی – توانایی صحبت کردن به یک زبان خارجی به طور خودکار شما را به یک پیشنهاد جذاب تبدیل می کند.

حتی شرکت‌های مستقر در ایالات متحده که محصولات خود را در داخل می‌فروشند، هنوز به کارمندانی نیاز دارند که بتوانند به یک زبان خارجی صحبت کنند. بیش از 10 درصد از جمعیت ایالات متحده اکنون به عنوان زبان اول اسپانیایی صحبت می کنند – و این تعداد در حال افزایش است.

  • دستمزد بالاتر

این یک مسئله ساده عرضه و تقاضا است. کارمندانی که می توانند بیش از یک زبان صحبت کنند در مقایسه با کارکنانی که نمی توانند به دلیل تعداد کمتری از آنها تقاضای بیشتری دارند. در نتیجه، کارمندان چند زبانه نیز دارای قیمت بالاتری هستند. کارشناسان سیستم های زبان BRIC گزارش می دهند که توانایی صحبت کردن به یک زبان خارجی می تواند دستمزد معمولی را بین 10 تا 15 درصد و برای پست های سطح بالا تا 10 درصد افزایش دهد.

حتی کارمندان دوزبانه یا چند زبانه که در ارتش ایالات متحده یا دولت فدرال کار می کنند، می توانند برای صحبت کردن به یک زبان خارجی تا 1000 دلار در ماه بیشتر درآمد داشته باشند.

  • فرصت های پیشرفت شغلی

توانایی صحبت کردن به یک زبان خارجی و داشتن تجربه با فرهنگ های مختلف، کارمندان را برای ترفیع و موقعیت های بالاتر قرار می دهد. شرکت های بزرگتر به مدیرانی نیاز دارند که بتوانند به خارج از کشور سفر کنند تا معاملات را ببندند و بر عملیات نظارت کنند. شرکت های کوچکتر به کارمندان چند زبانه نیاز دارند که بتوانند به کشف فرصت های تجاری جدید در کشورهای خارجی و ایجاد فعالیت های جدید در خارج از کشور کمک کنند.

اینکه بتوانید به یک زبان خارجی روان صحبت کنید بهترین گزینه است. این بزرگترین امنیت شغلی، دستمزد و فرصت پیشرفت را فراهم می کند. اگر می‌خواهید یادگیری یک زبان خارجی را شروع کنید، توصیه می‌کنیم از سایت best Language دیدن کنید. این وب سایت مجموعه ای جامع از منابع، راهنماها و آموزش های آنلاین آموزش زبان های خارجی را به صورت کاملا رایگان به چند زبان پر کاربرد ارائه می دهد.

بازار کار ترکی استانبولی

بازار کار زبان ترکی استانبولی

 

همه افراد در جامعه پس از گذراندن دبیرستان یا دانشگاه به دنبال پیدا کردن شغلی مناسب هستند. هرچند در اقتصاد امروز کاریابی کمی دشوار است اما همچنان جذب نیرو توسط بسیاری از سازمانهای بزرگ یا حتی SME ها اتفاق می افتد. بنابراین پیش از هر اقدامی برای یادگیری هر مهارت یا حرفه ای ، نیاز است بازار کار آن بررسی شود. بازار کار زبان ترکی استانبولی هم مورد توجه کاریابان است.

اغلب زبان آموزان از زبانهای خارجه ای که آموزش می بینند برای مهاجرت یا اهدافی از این دست استفاده میکنند. یکی از مواردِ مورد توجه عموم در این روزها یادگیری زبان های مختلف برای ورود به بازار کار است. قطعا کاریابی با تسلط برهر زبان دیگری جز زبان مادری ، کار را آسان تر میکند.

در سالهای اخیر اوضاع بین المللی ایران، باعث شده است صاحبان کسب و کارهای  تجاری ، ارتباطات خود را فقط با همسایگان مرزی توسعه دهند. چون کشور ترکیه درغرب ایران واقع شده است ، داد و ستد زیادی با تاجران ایران دارد. هر ساله وارد کنندگان و صادرکنندگانِ اجناس، معاملات بزرگی با ایشان رقم میزنند. با نگاهی به میزان فروش در بازار ایران، میتوان دریافت بسیاری از اجناسِ مورد معامله، برندهای ترک وارداتی هستند که متقاضیان زیادی دارند. از سوی دیگر آمارِ مهاجرپذیری ترکیه حاکیست ایرانیان علاقه وافری برای زندگی و کار در این کشور از خود نشان داده اند.

همه مسائل گفته شده، بر بازار کار زبان ترکی استانبولی تاثیر گذار بوده و باعث ترغیب جوانان به یادگیری اش شده است.

  • فرصت های شغلی زبان ترکی استانبولی در ایران و ترکیه

این مهارت از مهمترین ایده های ایرانیان است. ایرانیان با یادگیری آن وارد بازار کار شوند. فرصت های شغلی برای زبانهای خارجه برابر نیستند. قطعا یادگیری زبانِ کشورهایی که ارتباطات بیشتری با آنها داریم اولویت بیشتری دارد.

در این نوشته به فرصتهای شغلی مهارت یاد شده پرداخته شده است. پس برای اطلاع از مشاغلی که میتوانید به این طریق به دست آورید، تا انتهای مقاله با ما باشید. برخی از فرصتهای شغلی زبان ترکی استانبولی به شرح زیر است:

  1. تدریس به علاقه مندان یادگیری

قطعا اولین کار با یادگیری یک زبان خارجه ، تدریسِ همان زبان است. لازم است توجه کنید این سطح از کار نیاز به تسلط کامل بر زبان ترکی استانبولی دارد. علاوه بر این نیاز هست دوره هایی در خصوص خود تدریس نیز ببینید. با پشت سر گذاشتن مراحل گفته شده حتما کسب درآمد امکان پذیر است.

از طرف دیگر ، با مهاجرت به ترکیه میتوانید در آنجا به ترکی زبانانِ متقاضیِ یادگیری زبان فارسی، ایرانی آموزش دهید. این امر هم باعث سهولت مهاجرت میشود و هم از ارزش و اعتبار خوبی از نظر جایگاه شغلی برخوردار است.

 

                  2. مترجمی 

مترجمی از دیگر مشاغل مورد نظر زبان آموزان است. مترجمان میتوانند فقط مترجم متون و مقالات باشند. همچنین ممکن است برخی افراد تمایل به مترجمی همزمان داشته باشند.لازم است توجه کنیم : بازار کسب و کار مترجمی برای شرکتهای داخل ایران که با ترکیه کار میکنند جذاب است.

قطعا درآمد مترجمان همزمان با میزان کار یکسان ، بهتر از درآمد مترجمان متون است، اما به مهارت بیشتری نیاز دارد.  مهارت با تمرین و تکرار به دست می آید.

همین خدمات را میتوانید پس از مهارت کامل در زبان ترکی در ترکیه به متقاضیان یادگیری زبان فارسی ارائه کنید.

 

3. مهاجرت به ترکیه و کاریابی در کشور دیگر

برخی از افراد با هدف مهاجرت به ترکیه شروع به یادگیری زبان ترکی استانبولی میکنند. از مهمترین مسائل بعد از مهاجرت داشتن شغل در کشور مقصد است. با تسلط به زبانشان شما سریعتر کار پیدا میکنید. حداقل میتوانید شغلهای اداری مناسبی برگزینید.

بدون تسلط به زبان خارجه مقصد، کاریابی سخت تر است. علاوه بر این بدون داشتنِ شغل هم مهاجرت امری سخت و دور از منطق است. پس میتوان روی کاریابی در خود ترکیه هم فکر کرد.

علاوه بر این ، برخی افراد پس از مهاجرت ، به فکر انجام امور مهاجرتی برای سایرین می افتند تا از این طریق درآمدی کسب کنند.میدانیم همه ی موسسات مهاجرتی در این زمینه پیش کسوتند و حتما هزینه بیشتری دریافت مینمایند. پس متقاضیان مهاجرت با پرداخت هزینه های کمتر به افرادی که پیش تر مهاجرت کرده اند ، کارهای مهاجرتی خود را پیگیری میکنند.

4.  استخدام در شرکتهای واردات و صادرات کالا و خدمات

در برخی شرکتها تسلط داشتن به یک زبان برای همه کارکنان الزامی است. این موضوع بیشتر در شرکتهای واردات و صادرات دیده میشود. چون ازتباط ما با کشور ترکیه زیاد است، امکان حضور در شرکتها با داشتن مهارت زبان ترکی ، بیشتر است.

5. فریلنسری

در ایران امروز فریلنسری طرفداران زیادی دارد. با وجود فروشهای آنلاین اینستاگرامی و وبسایتی، خیلی از افراد جامعه به صورت فریلنسر کار میکنند.

اگر نگاهی به صفحات اینستاگرام بیاندازید متوجه حضور کالاهای ترکیه ای در بازار آنلاین ایران میشوید. از آنجایی که خرید دست اول از بازار ترکیه هزینه نهایی فروشنده های داخل ایران را کاهش میدهد، میتوان با تسلط به زبان ترکی استانبولی مسقتیما از ترکیه خرید نمود و به صورت انلاین و یا حضوری در ایران به فروش رساند.

 

  • کسب در آمد از زبان ترکی استانبولی به عنوان شغل دوم

با موارد گفته شده، مشخص است مهارت زبان خارجه میتواند بر کسب درآمد شما تاثیر گذار باشد. نرخ تورم، میزان افزایش دستمزدها به صورت سالانه و دلایلی از این دست باعث علاقمندی جامعه به شغل دوم شده است. پس همیشه شغل اول مورد نظر نیست. میتوان از همین مهارت به عنوان شغل دوم درآمدزایی کرد.

مترجمی متنِ ترکی، مترجمیِ  همزمان ، فروش آنلاین اجناس با برند ترک و … مشاغلی هستند که تصدی آنها به عنوان کسب و کار دوم هم قابل اجراست.

  • نبایدهایی در کسب درآمد از زبان ترکی استانبولی

در هر کسب و کار، مواقعی وجود دارد که نباید وارد آن کسب و کار شد. در زیر برخی مواردِ نبایدهای ورود به بازار شاغلین این مهارت آورده شده :

  1. اگر مهارت کافی کسب نکرده اید وارد شغلی با زبان ترکی استانبولی نشوید:

بدون داشتن مهارت کافی، باید زمان زیادی روی انجام هر کاری صرف کنید. بنابراین مبلغ بسیار کمتری نسبت به یک فرد ماهر دریافت خواهید کرد. مبلغ یادشده میتواند کافی نباشد.

  1. اگر کلا به یادگیری زبانها علاقه ندارید، به خاطر اشتغال وارد این عرصه نشوید:

هرجا شوق یادگیری وجود نداشته باشد، دچار دلزدگی از شغل خواهید شد. حتما بعد از مدتی شغل به دست آمده را رها میکنید یا بدون انگیزه ادامه اش میدهید. پیش از ورود به شغلی با مهارت زبان، مطمئن شوید  نسبت به یادگیری زبان ترکی استانبولی شوق دارید.

  1. اگر ممارست و تمرین، جزئی از خصوصیات اخلاقی شما نیست، قید پیدا کردن کسب و کار با این زبان را بزنید:

برای موفقیت در هر کاری لازم است تمرین و پشت کار چاشنی گامهایمان باشد. چنانچه نخواهیم زمان کافی و تمرینات مستمر انجام دهیم قطعا به نتیجه مورد نظر نمیرسیم.

بازار کار ترکی استانبولی

  • نگاه جامع

کسب مهارتهای مختلف سطح زندگی مردم را ارتقا میدهد. لذت تماشا کردن فیلمها و سریالها به زبان اصلی خودشان مشوق خوبی برای یادگیری این مهارت است اما همچنان گرفتن جایگاه شغلی از اهمیت بیشتری برخوردار است. تمام مشاغل یادشده در بالا درآمد نسبتا مکفی برای شاغلین به همراه دارد. کیفیت یادگیری و میزان مهارت هر شخص عامل تعیین کننده ی سطح درآمد وی خواهد بود.

آموزشگاه های مختلفی در سراسر ایران به آموزش زبان ترکی استانبولی پرداخته اند، حتما از نظر کیفیت آموزش با یکدیگر متفاوتند. در همین راستا میتوانید با شرکت در کلاسهای زبان ترکی استانبولی آموزشگاه گاما سطح یادگیری خود را افزایش دهید و در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسید.

سخن پایانی

در نهایت، یادگیری زبان ترکی استانبولی می‌تواند به عنوان کلیدی برای ورود به بازار کار ترکیه و استفاده از فرصت‌های شغلی متنوع در این کشور عمل کند. تسلط بر این زبان نه تنها به ارتباطات شغلی کمک می‌کند، بلکه به ایجاد ارتباطات فرهنگی و شخصی قوی‌تر نیز منجر می‌شود. همچنین، یادگیری زبان ترکی استانبولی می‌تواند به ادغام بهتر و مؤثرتر افراد در جامعه ترکیه کمک کند. در پایان، زبان ترکی استانبولی به عنوان یک مهارت ارزشمند، نه تنها در بازار کار ترکیه بلکه در سطح بین‌المللی نیز به شناسایی و ارتقاء فرصت‌های شغلی کمک می‌کند.

کارشناسان موسسه زبان گاما، راهنمای شما عزیزان هستند.

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه زحمتکشان این برنامه،من حدود ۲۵سال میبیشد که فقط کانالهای تلویزیونی ترکیه رو نگاه میکنیم و اونقدر که بر وعض مملکتی ترکیه آگاهی و مسلت هستیم بر وعض مملکت خود بی خبر هستیم،من خوانندن و نوشتن و متوجه شدن و صحبت کردن زبان ترکی استانبولی و مقداری هم ترکی آذری را بلدم، ترکی استانبولی مثل زبان مادری من برای من اسان و راحت است ،من با این مقدار بلد بودن زبان ترکی استانبولی کاری میتوانم انجام بدم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *