مکان برتر دونر کباب استانبول را بشناسیم و از سفر خود به استانبول لذت ببریم.
دونر کباب یک غذای محبوب در ترکیه است و به راحتی می توان دلیل آن را فهمید. گوشت را روی یک تف چرخان میپزند تا قسمت بیرونی گوشت
ترد شود و داخل آن آبدار و لطیف بماند. می توان آن را به عنوان یک ساندویچ با سبزیجات یا سیب زمینی سرخ کرده در بالا سرو کرد یا روی برنج به
عنوان بخشی از یک وعده غذایی مفصل سرو کرد. هر کسی که تا به حال به استانبول رفته باشد میداند که در هر گوشه خیابان میتوانید پایههای
دونر کباب را پیدا کنید.
معرفی 8 مکان برتر دونر کباب استانبول
رستوران های دونر کباب در شهر بسیار وجود دارند اما برای یافتن بهترین دونر کباب استانبول به کدام رستوران ها
مراجعه کنید؟ در اینمقاله ، بهترین رستورانهای دونر کباب استانبول را به شما معرفی میکنیم.، این لیست بیشتر بر روی رستورانهایی متمرکز است که
ساندویچهای دونر کباب سرو میکنند – من اینها را به دلیل سادگیشان دوست دارم! یکی دیگر از غذاهایی که با دونر درست می شود اسکندر کباب
است و می توانید آن را در برخی از دونر کباب فروشی ها سرو کنید.
در واقع دونر کباب چیست؟
یک دونر کباب معمولی دارای گوشت (معمولاً بره) است که به صورت عمودی در اطراف یک سیخ مخروطی شکل چرخان انباشته شده است که با حرارت
ذغالی که از زیر می آید به آرامی می چرخد. انباشته شدن عمودی اجازه می دهد تا برش ها را در ضخامت های مختلف برش دهید، بنابراین وقتی از
وسط برش می زنید، بدون توجه به اینکه لقمه شما در کجا بین قطعات قرار می گیرد، لطافت زیادی ایجاد می شود.
سیخ را معمولاً با یک تکه نان پر میکنیم که آب گوشت خوشمزه را در حالی که حدود 30 دقیقه میچرخاند تا زمانی که پخته شود، خیس میشود. نتیجه یک
کباب اشتها آور و آبدار است که به طرز ماهرانه ای در مقابل شما آماده شده است – البته بسیار خوشمزه! همچنین میتوانید دونر را از فروشندگان خیابانی بیابید
که ارزش امتحان کردن را دارند، اما توجه داشته باشید که ممکن است همه مواد تازه یکسانی نداشته باشند.
دونر کباب به تنهایی یا در داخل نان تخت به نام “پید” سرو می شود. اگر در رستوران ترکی مورد علاقه خود یکی از آنها را سفارش می دهید، معمولاً با برگ های
سالاد و تزئین جعفری در دو طرف پشته ارائه می شود، در حالی که صفی از گوجه فرنگی، پیاز قرمز و کاهو یک صفحه رنگارنگ در کناره ها ایجاد می کند.
آیا دونر کباب یک غذای توریستی است یا توسط مردم محلی نیز مصرف می شود؟
دونر کباب غذایی است که بسیاری از مردم از آن لذت می برند و فقط برای گردشگران نیست. این غذا از زمان امپراتوری عثمانی برای تأمین غذای رعایای
خود در سفرهای آناتولی وجود داشته است و از دهه 1970 توسط مهاجران ترک در سایر نقاط اروپا رایج شد.
کباب دونر مدتهاست که به عنوان یک گزینه غذای مقرون به صرفه در سراسر ترکیه (و بیشتر آسیای مرکزی) استفاده میشود، زیرا به راحتی با مواد اولیه
در دسترس مانند گوشت بره، گوجهفرنگی، فلفل سبز یا پیاز تهیه میشود. سیر؛ نمک و فلفل؛ برگ های جعفری قبل از پختن روی نان پیتا روی یک بشقاب
کبابی چرخان معروف به دونرچی که به معنی «برگرداندن تف» در حین پختن آن ها، با هم مرینیت شده اند.
بهترین زمان برای خوردن دونر کباب چه زمانی است؟
در برخی کشورها، دونر کباب اغلب به عنوان یک غذای آخر شب در نظر گرفته می شود و برای کسانی که بعد از یک شب نوشیدن احساس گرسنگی می کنند،
بهترین گزینه است.
دونر کباب ترکی فراتر از فست فود معمولی شما در ترکیه شده است و فقط یک غذای سریع نیست. این غذای گوشتی اکنون میتواند بهعنوان یک ناهار
رضایتبخش یا یک شام فانتزی برای کسانی باشد که بهدنبال داشتن یک غذای سیرکننده و در عین حال سالم در بشقاب خود در تمام ساعات روز هستند…
این یک نان گوشت گاو هرگز کهنه نمیشود، زیرا کهنه نمیشود. مهم است چه زمانی با هوس خوردن این غذای عالی بیرون می روید. بدون توجه به ساعتی
که باشد همیشه طعم شگفت انگیزی خواهد داشت!
لیست رستوران های بهترین دونر کباب در استانبول
1. Dönerci Şahin Usta at Grand Bazaar
Dönerci Şahin Usta مکانی است که نام آن اغلب زمانی که مردم می پرسند کجا بهترین دونر در استانبول را بخورند ذکر می شود.
عطر ادویه ها، شلوغی و شلوغی مردمی که در هر گوشه بازار بزرگ به زندگی روزمره خود می پردازند. این همان چیزی است که در قدم زدن در خیابان های
قدیمی استانبول با Dönerci Şahin Usta به عنوان مقصد خود خواهید یافت – مکانی که در آن غذای خوب در انتظار رفع گرسنگی شما برای یک غذای
خوشمزه است و در عین حال شادی هایی را که از غوطه ور شدن در چنین محیط تاریخی به دست می آید را به شما هدیه می دهد. .
اگر به دنبال مکانی هستید که منوی وسیعی را ارائه دهد، این چنین نیست. اما اگر تنها چیزی که میخواهید این است که مقداری گوشت دونر کباب یا
نان را با دستان خود بنوشید و آن را با یک نوشابه بشویید، آن وقت دقیقا همان نقطه را پیدا کردهاید!
اولین باری که وارد دونرچی شاهین اوستا شدم، فکم از سادگی آنها افتاد – چیزی به نام “منو” در اینجا وجود نداشت. می بینید که آنها فقط یک محصول
ارائه می دهند: دونر کباب که یا در داخل نان تازه پخته شده به نام پید یا بدون گوشت و چاشنی سرو می شود. جایی برای نشستن، میز و سرویس نیست
. یک نفر جلوی آن صف می کشد و سپس سفارش خود را می گیرد و پس از آن می تواند ایستاده غذا بخورد.
وقتی غذایتان را سفارش می دهید می پرسند که پیاز می خواهید یا گوجه فرنگی روی آن! نظر حقیر من این است که پیاز نباید وجود داشته باشد، زیرا
طعم آن بسیار قوی است و می تواند برخی از طعم های این غذای گوشتی را بدزدد. از ماه مه 2021، دونر پید 40 لیر لیر (5 دلار آمریکا) است.
2. Metet Közde Döner در Kuzguncuk
3. مکان برتر دونر کباب استانبول Karadeniz Döner Asım Usta in Besiktas
.
برای یکی از بهترین ساندویچ های دونر در استانبول، از Asım Usta دیدن کنید. این فروشگاه قدیمی بیش از 50 سال است که گوشت لذیذی به سبک
دریای سیاه سرو میکند و همیشه مملو از مردم محلی است که میخواهند قبل از رفتن یکی از این ساندویچهای خوشمزه را تهیه کنند!
صف بیرون از رستوران مانند یک آیین است. تقریباً هر روز، مشتریان مشتاقی را خواهید دید که شکم خود را میگیرند و دستان خود را با نگاه گرسنه در
چشمان شما میمالند، در حالی که ساعتها منتظر میمانند تا داخل شوند و چند کباب دونر تهیه شده از 100 کیلوگرم گوشت بره یا گوساله آویزان سفارش
دهند. هر روز صبح تازه گوشت خیلی خوب و تازه است. مالک، عاصم اوستا، سال هاست که همین کیفیت را در این مغازه کوچک در بشیکتاش استانبول
حفظ کرده است. او چهار ساعت در روز را صرف انتخاب تنها گوشت گوساله با کیفیت میکند تا ساندویچ دونر کباب خود را با تمام ظرافتهایش بسازد:
آن را درست برش داده، به درستی با استفاده از ماست، نمک و فلفل، قبل از کباب کردن در فر تا زمانی که آبدار شود، آن را به درستی مرینیت کنید!
محله بشیکتاش همچنین یک حومه ساحلی جالب با خیابانهای محلی ارائه میکند که اگر در طول اقامتتان وقت بیشتری در اختیار دارید، ارزش کاوش را دارد!
برای مطالعه رستوران برتر بشیکتاش بشناسم کلیک کنید.