دانستنی های ترکیه

غذاهای سالم در ترکیه+✔️غذاهای مدیترانه ای و رژیم غذایی

غذاهای سالم در ترکیه چه غذاهایی هستند ؟ در ترکیه هر غذایی را می توانیم بخوریم ؟ با ما همراه شوید تا با غذاهای سالم در کشور ترکیه آَنا شوید

غذاهای سالم در ترکیه چه غذاهایی هستند ؟

غذاهای ترکی ذاتاً سالم و بسیار فصلی هستند و بسیاری از غذاها در کنار انبوهی از محصولات تازه موجود ساخته می شوند. میوه و

سبزیجات تازه، تخم مرغ، لبنیات و گوشت در سرتاسر کشور تولید می‌شوند که از مواد غذایی بسیار مغذی و تازه برخوردار است. طعم‌ها

و ادویه‌هایی که به غذاهای ترکی وارد می‌شوند نه تنها خوشمزه هستند، بلکه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند که در کاهش کلسترول

، از بین بردن سموم و تقویت ایمنی موثر هستند. گیاهان تازه مانند شوید، جعفری و رزماری اغلب برای طعم دادن به غذاها استفاده

می شود، در حالی که در سراسر دریای اژه و سایر مناطق کم سکونت، گیاهان وحشی به دلیل سلامتی و خواص دارویی درک شده جستجو

می شوند. ادویه هایی مانند فلفل قرمز، سماق و زنجبیل برای طعم دادن به غذاها یا به تنهایی به عنوان داروهای هومیوپاتی

استفاده می شود.

روغن زیتون به طور سنتی برای پخت و پز و نگهداری ظروف استفاده می شود و آنتی اکسیدان ها و چربی های ترانس ضروری

را فراهم می کند. ماهی تازه و سایر غذاهای دریایی به رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب ضروری کمک می کنند. در اینجا برخی

از فواید غذاهای ترکی برای سلامتی آورده شده است. از غذاهای سنتی ترکی در ترکیه لذت ببرید، طعم های منحصر به فرد را کشف

کنید و از خواص سلامتی آنها بهره مند شوید.

محصول فصلی در ترکیه

ترکیه کشوری بزرگ است و با تمرکز بیشتر جمعیت در شهرها، فضای کافی برای رشد انواع محصولات وجود دارد. هر منطقه، البته،

دارای غذاهای لذیذ و خاص است، که بسیاری از آنها قرن ها در سراسر ترکیه رشد کرده اند. مواد اصلی آشپزخانه ترکی بادمجان،

گوجه فرنگی و فلفل است که در زیر گرمای خورشید گرد و آبدار رشد می کنند. محصولات مرکبات، انار، زیتون و آجیل در اقلیم های

ساحلی رشد می کنند، در حالی که در دره های آناتولی گندم و غلات شکوفا می شوند.

تنوع محصولات موجود به این معنی است که غذاهای فصلی برای استقبال از هر تغییر فصل و ارتقای سلامتی در طول سال

ساخته می شوند.

غذاهای سالم در ترکیه +گیاهان و ادویه جات ترشی جات

در آشپزی ترکی از بسیاری از گیاهان تازه و برگدار استفاده می شود که طعمی غنی دارند و فواید سلامت بیشتری دارند. گیاهان

وحشی ترکی که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند، اغلب به دلیل خواص ضدالتهابی شان مورد توجه قرار می گیرند. در

سراسر دریای اژه و در آناتولی، تعدادی از گونه های گیاهی منطقه ای وجود دارد که بسیار ارزشمند هستند – ممکن است آنها را در

بازارهای محلی یا فروشگاه های ادویه (aktars) ببینید.

بازارهای ادویه و ادویه بخش مهمی از غذاهای ترکی و بنابراین زندگی ترکی هستند. از بازار ادویه در استانبول گرفته تا آشپزخانه خانه،

ادویه جات همه جا وجود دارد. بسیاری از ادویه ها که برای طعم و مزه استفاده می شوند سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی

اکسیدان های حیاتی هستند و خواص ضد التهابی دارند. یک درمان خانگی رایج برای گلودرد پودر زنجبیل، دارچین و پودر فلفل

قرمز مخلوط با کمی عسل است. این داروی قوی اساساً ترکی است و از موادی که به راحتی در اکثر خانه‌ها در دسترس هستند استفاده

می‌کند و با هر لقمه، مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی را به ارمغان می‌آورد.

آشپزی خانگی در ترکیه

آشپزخانه قلب خانه است و هیچ کجا به اندازه ترکیه صادق نیست. غذاهای ترکی قرار است با دوستان، خانواده و مهمانان به اشتراک

گذاشته شود. این بدان معناست که ظروف معمولاً در مقادیر زیاد درست می‌شوند و در حین تهیه غذا، اینجا و آنجا شلوغی می‌شود.

اعتماد به سس گوجه فرنگی خانگی برای بسیاری از سرآشپزهای خانگی یک راز است – در این خانه چیزی از فروشگاه خریداری نمی شود!

عشق و توجهی که به اساسی ترین مواد تشکیل دهنده می شود گواهی بر نقش و اهمیت غذا و تغذیه سالم در فرهنگ ترکیه است.

در رستوران‌های سراسر کشور که آنا یمکلر (غذاهای به سبک آشپزی خانگی) سرو می‌کنند، می‌توانید غذاهایی از غذاهای سنتی

ترکی، پر از طعم‌های لذیذ و بسیار مغذی را پیدا کنید.

روغن زیتون ترکیه

وقتی صحبت از روغن ها می شود، نمی توان با آخرین روندها همراه بود. مقدار کمی روغن زیتون برای سلامت قلب، پوست و موی

سالم مفید است. غذاهای ترکی عمدتاً در روغن زیتون پخته و نگهداری می شوند، حتی کیک ها را به جای کره با روغن زیتون درست

می کنند! نشان داده شده است که روغن زیتون به کاهش کلسترول، خطر دیابت، سکته مغزی و احتمالا آلزایمر کمک می کند. غذای ترکی

، حتی زمانی که قابل توجه باشد، سبکی دارد که ممکن است به روغن زیتون نسبت داده شود (در میان چیزهای دیگر). طعم لطیف این

محصول باعث می شود تا محصولات جادویی خود را عملی کنند و آنها را تا آخرین لقمه فریبنده می کند.

تعداد بالای آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون ممکن است توضیح دهد که چرا ترک ها پوست شفاف و موهای بلند و شاداب دارند.

گیاهخوار و وگان

غذاهای سالم در ترکیه

غذاهای ترکی دارای غلظت بالایی از غذاهای گیاهی و وگان هستند که می توانند به تنهایی، با برنج یا غلات، یا به عنوان همراه با

گوشت یا ماهی مصرف شوند. در مواقع جشن، جمعیت زیادی دور هم جمع می‌شوند و از گوشت بره، گوشت گاو یا گاهی ماهی که

خیلی ساده روی ذغال یا کبابی پخته می‌شوند، لذت می‌برند. غذاهای گیاهی و روغن زیتون گیاهی، سالاد غلات، مزه و سایر همراهی‌ها

معمولاً از محصولات تازه و فصلی تهیه می‌شوند و با گیاهان تازه طعم‌دار می‌شوند. از آنجایی که روغن زیتون معمولاً آسان‌تر تهیه و

نگهداری می‌شود (در مقایسه با کره)، بسیاری از غذاها به طور طبیعی بر پایه روغن زیتون هستند و بنابراین گیاه‌خوار هستند.

لذت بردن

غذا بخشی ضروری از زندگی است، چرا آن را با عزیزان و آشنایان جدید به اشتراک نگذاشتید؟ ترکیه کشوری واقعا مهمان نواز و

مهمان نواز است. هیچ چیز ترکی تر از دور هم جمع شدن برای به اشتراک گذاشتن، شوخی کردن و خندیدن روی یک غذای مفصل

نیست. در سرتاسر ترکیه، انواع مختلفی از غذاهای منطقه ای وجود دارد که از محصولات تازه، گیاهان و ادویه جات وحشی و سنتی

و روغن زیتون های محلی بهترین استفاده را می کنند.

ما مطمئن هستیم که ترکیه را از درون می درخشید! به هر حال، به اشتراک گذاشتن غذای تازه تهیه شده، طعم دار با گیاهان و ادویه جات

تازه مطمئناً بزرگترین فایده سلامتی است که هر کسی می تواند آرزو کند!

غذاهای سالم در ترکیه (غذاهای مدیترانه ای و رژیم غذایی)

یکی از معروف ترین متخصصان تغذیه ترکیه پیشنهاد می کند که از “روش مدیترانه ای تغذیه” پیروی کنید. این رژیم همچنین به عنوان

“رژیم غذایی سلامت سیاره” شناخته می شود. بیایید در مورد آن بیشتر بدانیم.

رژیم سیاره ای بر منابع گیاهی تمرکز دارد. می دانیم که برای تولید یک کیلوگرم غلات، 1500 لیتر آب نیاز است، در حالی که یک

کیلوگرم گوشت برای تولید به 15000 لیتر آب نیاز دارد. برای محافظت از طبیعت، باید رژیم غذایی خود را بر روی منابع گیاهی

متمرکز کنیم – حداقل نیمی از بشقاب ما باید برای سبزیجات و میوه ها باشد.

اگر فکر می کنید در این رژیم غذایی گوشت، مرغ و ماهی وجود ندارد، در اشتباهید. مصرف آنها چند بار در هفته – با میانگی

ن 200 گرم – مجاز است، در حالی که مصرف گوشت قرمز تا یک استیک در ماه و حداکثر تا 100 گرم در هفته مجاز است.

همچنین باید حدود 50 گرم آجیل در روز مصرف کنید.

مصرف لوبیا، نخود، عدس و سایر حبوبات از منابع پروتئین گیاهی باید 75 گرم در روز باشد.

علاوه بر این، می توانید 250 میلی لیتر شیر را به عنوان منبع تغذیه حیوانی بنوشید. غلات کامل مانند نان یا برنج

مجاز است (200-250 گرم در روز)، در حالی که می توانید روزانه 50 گرم سبزیجات نشاسته ای نیز مصرف کنید. در نهایت

می توانید 30 گرم شکر و حدود 4-5 قاشق روغن مایع مصرف کنید.

همانطور که می بینید، این رژیم برنامه سختی نیست. وقتی به سنت های خود برگردیم و به طبیعت روی بیاوریم، می توانیم

از طبیعت، بدن و آینده خود مراقبت کنیم.

3 غذای ترکی گیاهی

آشپزی ترکی در واقع به شدت گیاهی است. غذاهای فراوانی وجود دارد که محصولات خوشمزه، تازه و فصلی را به‌طور گسترده

در ترکیه به نمایش می‌گذارد. بسیاری از غذاها محصولات یک منطقه خاص را برجسته می کنند، در حالی که برخی دیگر به طور

گسترده در سراسر ترکیه در دسترس هستند. غذاهای ترکی اغلب در بخش‌های بزرگ درست می‌شوند، زیرا آشپزی ترکی برای به

اشتراک گذاشتن با دوستان و خانواده ساخته می‌شود. این غذاهای گیاهی را در حین بازدید امتحان کنید – ناامید نخواهید شد!

غذاهای سالم در ترکیه

1. Yaprak Sarma – رول برگ انگور

سارمه یاپرک اساساً برگ های درخت انگور است که به دقت دور مخلوطی از برنج، مویز و پیاز سرخ شده پیچیده شده است.

سرماهای یاپرک یک پیش غذای دلچسب است که در تمام سال موجود است. بهتر است آنها را با آب لیمو که روی آنها ریخته

می شود، لذت ببرید، لیمو ترش شیرینی لطیف مویز را نشان می دهد.

2. انگینار کلبی – قلب های کنگر فرنگی

کنگر با دقت پوست کنده می شود و تنها قلب درونی آن باقی می ماند. در طول زمستان اغلب پوست‌کن‌ها را در خواربارفروشی‌ها

می‌بینید که با عصبانیت کار می‌کنند، کیسه‌هایی از برگ‌های دور ریخته شده زیر پایشان، چاقوهایشان خستگی‌ناپذیر در اطراف کنگر

فرنگی کار می‌کنند. سپس کنگر به طور کامل پخته شده و همراه با روغن زیتون و آب لیموترش سرو می شود.

3. Barbunya – لوبیا چیتی

باربونیا یکی دیگر از غذاهای کلاسیک ترکی است. این غذا که با لوبیا چیتی درست شده است، سیر کننده، خوشمزه و یک غذای راحت

واقعی است. لوبیا چیتی لوبیاهای کرم رنگی هستند که با رنگ صورتی رنگ شده اند. باربونیا که در سس پیاز و گوجه فرنگی پخته شده

است، یک غذای مقوی است که می توان آن را به تنهایی، با برنج یا به عنوان مزه میل کرد. این ماده اصلی آشپزی ترکی را می توان

در رستوران ها و خانه های سراسر کشور یافت.

برای معرفی بهترین پیتزا در استانبول کلیک کنید.

 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *