دانستنی های ترکیه

5 رستوران قدیمی استانبول+✔️ عکس

رستوران قدیمی استانبول ، این یک واقعیت شناخته شده است که استانبول یکی از تاریخی ترین شهرهای جهان است.

به همین دلیل است که شنیدن این که بسیاری از رستوران های تاریخی و قدیمی در اینجا وجود دارد که قدمت برخی از آنها

به بیش از 170 سال می رسد، جای تعجب نیست. در این پست وبلاگ در مورد ده تا از این رستوران های تاریخی استانبول

و داستان آنها صحبت خواهیم کرد. بهترین بخش این است که بسیاری از قدیمی ترین رستوران های استانبول اما نه همه آنها

در شهر قدیمی واقع شده اند، به این معنی که می توانید از هتل خود در سلطان احمد به آنها بروید.

معرفی 3 رستوران قدیمی استانبول

1. Tarihi Kalkanoğlu Pilavı

رستوران قدیمی استانبول

آیا تا به حال فکر کرده اید که زندگی در امپراتوری عثمانی و دسترسی به برخی از خوشمزه ترین غذاهایی که در کاخ توپکاپی برای

سلطان ها سرو می شد چگونه خواهد بود؟ در «Tarihi Kalkanoğlu Pilavı» می‌توانید همان غذای برنجی را پیدا کنید که سلطان‌های

عثمانی هر روز می‌لرزیدند.

بنیانگذار «Tarihi Kalkanoğlu Pilavı»، سلیمان کالکان اوغلو، قبل از تغذیه ارتش عثمانی در طول جنگ عثمانی و روسیه در سال 1853،

استاد آشپز برنج در آشپزخانه های قصر بود. پس از جنگ، بازنشسته شد و رستوران خود را در ترابزون در سال 1856 افتتاح کرد.

امروز. ، رستوران اصلی هنوز هم برنج افسانه ای خود را ارائه می دهد و توسط نسل 6 اداره می شود.

چیزی که این برنج را در ترکیه به بهترین شکل تبدیل می کند این است که با مغز استخوان به مدت 24 ساعت جوشانده شده و کره

تهیه شده از گاوهایی که در ارتفاعات 2000 متری منطقه دریای سیاه ترکیه چرا می کنند، تهیه می شود. Tarihi Kalkanoğlu Pilavı یکی

از بسیاری از توقفگاه های خوشمزه در تور غذای عصرانه تکسیم ما است.

توجه: رستوران اصلی در ترابزون است. این رستوران در استانبول در سال 2011 افتتاح شد و توسط همین خانواده اداره می شود.

2. Kebapçı İskender

رستوران قدیمی استانبول

اولین دونر کباب در سال 1867 توسط اسکندر افندی از بورسا پخته شد، که بره های بره را روی یک جوجه گردان چید و آن را

برای اولین بار به جای افقی به صورت عمودی پخت.

او همچنین “Pideli Döner Kebabı” (با نام مستعار İskender Kebab) را با قرار دادن تکه های دونر برش داده شده روی رب گوجه فرنگی

و نان پیتا آغشته به کره ایجاد کرد. رستوران اصلی در سال 1867 در بورسا افتتاح شد و هنوز هم یکی از بهترین دونر کباب های جهان

را سرو می کند. آنها یک شعبه  در استانبول دارند که در Kadıköy واقع شده است. ما در تور غذایی Taste of Two Continents از

این رستوران تاریخی دیدن می کنیم.

توجه: رستوران اصلی در بورسا است. رستوران در Kadıköy در سال 2003 افتتاح شد و توسط همین خانواده اداره می شود.

3. Hacı Abdullah Lokantası

رستران ترکیه

در سال 1888، سرآشپز ماهر حاجی عبدالله توسط سلطان عثمانی «عبدالحمیت دوم هان» مجوز رستوران گرفت و رستوران

خود را در اسکله کاراکوی افتتاح کرد.

برای ارائه بهترین غذاهای عثمانی و مهمان نوازی، هیئت های رسمی خارجی در اواخر دوره عثمانی در «حاجی عبدالله لوکانتاسی»

میزبانی می کردند. در دهه 1950 به مکان فعلی خود در بی اوغلو، نزدیک میدان تقسیم، نقل مکان کرد.

Hacı Abdullah Lokantası با تاریخ 130 ساله خود یک موسسه استانبول و قدیمی ترین رستوران استانبول است. قدمت آن به

امپراتوری عثمانی برمی گردد و از سال 1888 برخی از خوشمزه ترین غذاهای عثمانی و ترکی را برای مردم محلی سرو می کند، اهمیت

نوستالژیکی در زندگی بسیاری از مردم دارد. خاطرات کودکی آنها اغلب با بازدید منظم از این رستوران با اعضای خانواده در هم آمیخته است.

4. Meşhur Filibe Köftecisi

رستوران

کوفته ترکی یک غذای سنتی است که قرن‌ها در آناتولی وجود داشته و الهام‌بخش قدیمی‌ترین رستوران‌های استانبول بوده است.

Meşhur Filibe Köftcisi و Tarihi Sultanahmet Köftecisi.

Meşhur Filibe Köftecisi در سال 1893 توسط Mehmet Saltuk، که قبل از جنگ های بالکان از بلغارستان به استانبول مهاجرت کرد،

تأسیس شد. او محل و کوفته‌هایش را به نام شهر پلوودیو (به ترکی فیلیبه) که قبلاً در آن زندگی می‌کرد، نامگذاری کرد.

دستور کوفته از نسلی به نسل دیگر منتقل شد تا اصالت خود را حفظ کند. این غذای آبدار با وجود داشتن تنها پیاز، زیره و نمک

درون آن به آبدار و خوش طعم بودن معروف است.

5. Konyalı

رستوران کنیاله

Hacı Ahmet Doyuran از قونیه وارد استانبول شد و در سال 1897 یک رستوران کوچک در سیرکچی افتتاح کرد. در نتیجه ریشه های

آناتولی و غذاهای خوشمزه و اصیل، رستوران کنیالی به سرعت تبدیل به مظهر غذاهای ترکی، به خصوص پس از دهه 1940 شد.

قونیالی میزبان بسیاری از چهره های مشهور از جمله بنیانگذار جمهوری ترکیه، آتاتورک، الیزابت دوم ملکه انگلیس، بی نظیر بوتو

رئیس جمهور پاکستان و ریچارد نیکسون رئیس جمهور سابق ایالات متحده بوده است.

این رستوران در سال 1967 به کاخ توپکاپی نقل مکان کرد و برای بیش از نیم قرن مورد علاقه بوده است و همچنان جایگاه خود

را به عنوان یکی از مشهورترین رستوران های ترکیه حفظ می کند.

برای آَشنایی با ۵ نوشیدنی محبوب ترکیه کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *