سایر مراکز آموزشی

2 تا بهترین آموزشگاه‌ های شیرینی پزی سنندج 🧁 : هزینه کلاس شیرینی پزی + آدرس و ☎️

آیا به دنبال بهترین آموزشگاه‌های شیرینی پزی سنندج هستید ؟

آیا می‌خواهید با پختن شیرینی‌های خوشمزه به زندگیتان روح بخشید ؟ پس ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

 

شیرینی یکی از خوراكي‌هاي خوشمزه و لذيذ است كه در سر‌تاسر دنیا انواع مختلفی دارد و براي يادگيري و موفقيت در آن بايد عشق و علاقه بسياري داشته باشيد؛ همچنين بايد فوت و فن‌های آن را به طور کامل آموزش دیده باشید زیرا پخت شیرینی‌هاي خوشمزه كار بسيار آساني نيست.

براي تبديل شدن به يك شيريني پز عالي بايد بار‌ها و بار‌ها تكرار و تمرين داشته باشيد و روز به روز به هدف خود نزديك تر شويد.

شیرینی پزی از هنر‌های بسیار قدیمی ایرانیان است که در انواع مراسم اعم از عروسی، تولد، ختم، مهمانی و… با انواع نوشیدنی میل می‌کنند؛ مي‌توان گفت اين هنر از زمان هخامنشيان شروع شده است و آنقدر پیشرفت کرد كه امروزه در هر شهری از ایران شیرینی مخصوص به آن شهر را خواهید یافت.

از ماده‌های اصلی شیرینی، آرد و تخم مرغ است که در اکثر شیرینی‌ها به کار برده می‌شود؛ و برای شیرین کردن آن نیز از انواع شکر، عسل، شربت افرا، نشاسته استفاده می‌شود.

انواع شیرینی‌های ایرانی کدامند؟؟؟

💠 شیرینی خشک: شیرینی‌هایی هستند که برای مدت طولانی قابل نگهداری هستند و در تهیه آن‌ها از خامه استفاده نشده است؛ مانند: شیرینی کشمشی، زبانی، دانمارکی و…

💠 .شیرینی تر: شیرینی‌های خشک به شیرینی گفته می‌شود که حتما باید در یخچال نگهداری شود و در تهیه آن از خامه یا کرم استفاده می‌شود؛ مانند: شیرینی خامه‌ای، رولت و…

💠 شیرینی‌های اصیل: گز و سوهان

شيريني‌ها بر اساس مواد تشكيل دهنده به گروه كيك‌ها، تارت‌ها، اسلايس‌ها و شكلات تقسيم مي‌شوند.

ویژگی‌هاي يك قناد عالي

  1. شناخت مواد اوليه
  2. داشتن خلاقيت
  3. سرعت عمل بالا
  4. داشتن نظافت و بهداشت
  5. توانايي انجام كار‌هاي گروهي
  6. قدرت بدني
  7. توانايي تهيه انواع شيريني
  8. و…

بهترین آموزشگاه‌های شیرینی پزی سنندج

جهت آشنایی با بهترین آموزشگاه‌های آشپزی سنندج کلیک کنید.

ترفند‌هاي مهم شيريني پزي

  1. نكات دستور پخت را كاملا رعايت كنيد
  2. اندازه‌گيري صحيح براي مواد مورد نياز داشته باشيد
  3. پودر قند و آرد را قبل از استفاده الك كنيد
  4. بيش از اندازه خمير را مخلوط نكنيد
  5. از مواد تازه استفاده كنيد
  6. قالب‌هاي رنگ روشن استفاده كنيد
  7. قالب را قبل از پخت چرب كنيد
  8. كره‌هاي بدون نمك براي شيريني پزي مناسب‌تر هستند
  9. در صورت دردسترس نبودن كره از روغ‌هاي مايع نيز مي‌توانيد استفاده كنيد
  10. درب فر را باز نكنيد
  11. و…

انواع دوره‌هاي شيريني پزي 

  • قنادي
  • انواع نان سنتي و بين المللي

سرفصل‌های دوره آموزش شیرینی پزي سنندج 

  • آموزش اندازه گیری موارد مورد نیاز
  • توانایی الک کردن مواد
  • آموزش روش مخلوط کردن مواد غذایی
  • آشنایی با قالب‌ها و نحوه استفاده از آن
  • اصول بریدن و پهن کردن خمیر
  • آموزش نوع چینش شیرینی‌ها بر اساس نوع آن‌ها
  • آموزش روش تهیه انواع شیرینی‌ها
  • آشنایی با نحوه روشن کردن فر و کارکردن با آن
  • آموزش مدت زمان پخت شیرینی‌ها
  • آموزش نحوه خنک کردن شیرینی‌هاي مختلف
  • و…

وسايل مهم و ضروري براي شيريني پزي 

💠 فر گازي يا برقي: فر از مهم‌ترین تجهیزات برای پخت شیرینی است و بدون آن قادر به تهیه شیرینی نخواهید بود.

💠 پیمانه: در شیرینی پزی بسیار مهم است که مواد درست و به اندازه با یکدیگر ترکیب شوند برای همین داشتن پیمانه از موارد ضروری است.

1💠 همزن برقی : از دیگر نکات می‌توان به درست مخلوط شدن مواد با یکدیگر اشاره کرد که همزن‌های برقی این کار را به خوبی انجام می‌دهند.

💠 قالب : قالب‌هاي سيليكوني از بهترين قالب‌ها است که باعث سهولت در خارج کردن کیک و شیرینی می‌باشد. 

💠 ماسوره و قیف: برای تزئین کیک و خامه کشی بهتر است از ماسوره و قیف‌های با کیفیت استفاده کنید. 

1💠 وردنه: از وردنه برای صاف کردن خمیر کوکی و بسکوئیت و انواع دیگر شیریني‌ها استفاده مي‌شود. 

💠 کاغذ روغنی: اين كاغذ باعث مي‌شود اطراف و كف شيريني نسوزد و يا به قالب نچسبد. 

💠 کاردک و لیسک: كاردك و ليسک‌های سیلیکونی باعث می‌شود خامه در اطراف شیرینی به خوبی صاف شود.

مدرك و موقعيت‌هاي شغلي با آموختن هنر شيريني پزي

قدم اول براي شما اين است كه در كلاس‌هاي شيريني پزي شركت كنيد و با انگيزه شروع به يادگيري تمام فوت و فن‌های آن کنید؛ بعد از اتمام دوره از آموزشگاه مورد نظر مدرک معتبر فنی حرفه‌اي دريافت خواهيد كرد.

پس از دريافت مدرك مي‌توانيد براي خود يك مغازه شيريني فروشي افتتاح كنيد يا براي آن‌ها كار كنيد؛ همچنين مي‌توانید در منزل به صورت آنلاین شیرینی‌های خود را به فروش برسانید.

لازم به ذكر است با پيشرفت در اين حرفه درآمد بسيار خوبي خواهيد داشت.

هزینه کلاس­‌های آموزش شیرینی پزی سنندج 

هزینه کلاس‌های آموزش شیرینی پزی سنندج بستگی به عوامل مختلفی مانند، تعداد جلسات، حضوری یا غیر حضوری بودن کلاس­‌ها، مقدماتی یا پیشرفته بودن دوره‌های آموزشی دارد.

جهت اطمینان می­‌توانید با کارشناسان و مشاوران آموزشگاه‌­ها از طریق شماره‌ تلفن تماس بگیرید و یا به سایت آن­‌ها مراجعه کنید.

گزینش معیار­‌های برترین آموزشگاه­‌های شیرینی پزی سنندج 

آموزش شیرینی حرفه‌اي است که یادگرفتن آن نیاز به بهترین محیط و اساتید دارد و برای آموزش آن باید تمامی جوانب را سنجید و یک آموزشگاه خوب و باکیفیت پیدا کرد؛ ما برخی از معیار­‌هایی که اهمیت داشته و بر اساس آن آموزشگاه­‌هاي شيريني پزی سنندج را دسته بندی کرده‌ایم به شما معرفی می‌­کنیم.

  1. دارای برترین اساتید با تجربه و حرفه‌ای
  2. قیمت مناسب کلاس‌ها
  3. دارای محیط عالی
  4. كامل‌ترين و بروز‌ترین تجهیزات
  5. ارائه دهنده مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای

آموزش شیرینی پزی

1. آموزشگاه شیرینی پزی دارچين سنندج 

آموزشگاه دارچین با مدیریت سرکار خانم ژاله حیدری یکی از بهترین آموزشگاه‌های شیرینی پزی سنندج است که کلاس‌های مختلفی برگزار می‌کند.

برخی از این دوره‌ها شامل: آشپزی سنتی، شیرینی پزی، نان، فست فود، کیک، انواع دسر و… می‌باشد.

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به اینستاگرام آموزشگاه دارچین 

آدرس آموزشگاه: سنندج، شهرک زاگرس، روبروی خوابگاه دانشگاه کردستان، تقاطع کوچه زند وایمان

تلفن: 08733773436- 09183809671

2. آموزشگاه شیرینی پزی پانيذ سنندج 

آموزشگاه پانیذ با مدیریت سرکار خانم سمیرا جنت دوست برگزار کننده دوره‌های آموزش آشپزی، دسر، شیرینی پزی، نان، کافی شاپ و… می‌باشد.

با شركت در دوره شيريني پزي پانيذ طرز تهيه انواع شيريني‌هاي خشك را به صورت حرفه‌اي آموزش خواهيد ديد.

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به اینستاگرام آموزشگاه پانیذ

آدرس آموزشگاه: سنندج، خیابان پاسداران، کوچه سوسن

تلفن: 08733236297

در صورت اینکه مشکل یا سوالی در این مطلب دارید به بخش پرسش و پاسخ سایت مراجعه فرمایید؛ همچنین اگر تجربه آموزش در آموزشگاه‌‌های شیرینی پزی سنندج را داشته‌اید با ما به اشتراک بگذارید.

1.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا