دسته‌بندی نشده

7 تا از بهترین آموزشگاه های چنگ در زاهدان 🎵: آدرس و شماره تماس 📞

چنگ یکی از قدیمی‌ترین سازهای موسیقی ایرانی است. آثار حضور چنگ در ایران باستان در دوره ساسانیان به چشم می‌خورد. اولین قدم در مسیر یادگیری چنگ این است که چنگی را پیدا کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت داشته باشد. بعد از اینکه خود ساز را به دست آوردید، مرحله بعدی یادگیری اصول اولیه است. چنگ نیازمند تکنیک‌های انگشت گذاری است. شناخت یک ساز به میزان علاقه مندی مرتبط است. جهت آشنایی با بهترین آموزشگاه های چنگ در زاهدان در این مقاله با ما همراه شوید.

همچنین با بهترین آموزشگاه های آهنگسازی زاهدان نیز آشنا خواهید شد.

آموزشگاه چنگ زاهدان

بهترین آموزشگاه های چنگ در زاهدان چه ویژگی هایی دارند؟

🧑‍🏫 اساتید حرفه ای آموزشگاه های معتبر از اساتید برجسته و حرفه ای برای آموزش های خود استفاده می کنند که سابقه کاری درخشان دارند.
👨‍💻 استفاده از جدیدترین متدهای آموزشی آموزش اصولی و مبانی نت خوانی و آهنگسازی
⏲️ زمانبندی مناسب کلاس ها ساعت برگزاری کلاسها انعطاف پذیر و مطابق میل هنرآموز باشد.

 

در ادامه با لیست بهترین آموزشگاه های چنگ در زاهدان آشنا خواهید شد. برای کسب اطلاعات بیشتر آدرس و شماره تماس آموزشگاه ها را در جدول زیر مشاهده می کنید.

لیست آموزشگاه های چنگ زاهدان

ردیف نام آموزشگاه آدرس شماره تماس
1 آموزشگاه موسیقی  لیکو زاهدان، انقلاب، امیرکبیر، بدر، بین بدر 1‍8 و بدر 21 09361123066
2 آموزشگاه موسیقی اوشیدا زاهدان، دانشگاه، دانشگاه 39 09027952700
3 آموزشگاه موسیقی رنگین کمان زاهدان، دانشگاه، دانشگاه 17 09151409437
4 آموزشگاه موسیقی ماهور زاهدان، دانشگاه، دانشگاه 11 05433417750
5 آموزشگاه موسیقی دل آوا زاهدان، دانشجو، بین دانشجو 26 و 28 09011463036
6 آموزشگاه آوای شمال زاهدان، جانبازان، بین جانبازان 4 و قائم 09159438159
7 آموزشگاه موسیقی کیبانو زاهدان، سعدی، باقری، باقری ۱۴ 09151495862

 

1. آموزشگاه موسیقی لیکو

این آموزشگاه با هدف آموزش آکادمیک و حرفه‌ای موسیقی به علاقمندان تاسیس گردیده است. همکاری با اساتید مجرب در حوزه موسیقی کلاسیک و ایرانی برای آموزش صفرتاصد کلیه سازها به بزرگسالان و کودکان و فراهم آوردن بهترین امکانات و محیطی امن و سالم برای یادگیری از افتخارات این مجموعه می باشد. آموزشگاه موسیقی لیکو واقع در شهر زاهدان است.

آدرس:

زاهدان، انقلاب، امیرکبیر، بدر، بین بدر 1‍8 و بدر 21

شماره تماس:

09361123066

 

2. آموزشگاه موسیقی رنگین کمان

آموزشگاه موسیقی رنگین کمان بزرگترین ، مجهزترین و بروزتری آموزشگاه هنری در استان

آموزش کلیه ساز های کلاسیک ایرانی و محلی و محلی های هنر های تجسمی و نمایشی

اخذ مجوز شعر موسیقی و کنسرت

اتاق بازی و موسیقی برای نگه داری از کودکان با رویکردی آموزشی

آدرس:
زاهدان، دانشگاه، دانشگاه 17

شماره تماس:

09151409437

 

3. آموزشگاه موسیقی اوشیدا

آموزشگاه اوشیدا (موسسه آموزشی) در زاهدان و خیابان معلم ۲ واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مسجد امام صادق، استخر کوثر زاهدان قرار گرفته است. آموزش انواع سازهای موسیقی و سازهای زهی مانند چنگ، عود و قانون و … در این مجموعه انجام می‌گیرد.

آدرس:

زاهدان، دانشگاه، دانشگاه 39

شماره تماس:

09027952700

آشنایی با ساز چنگ

چنگ بسا کهن‌ترین ساز تاردار ایرانی باشد و نام آن بیش از هر ساز دیگر در کتاب‌ها آمده و نقش آن در آثار باستانی بجا مانده است.

بنا به اسناد موثق که از حجاری‌های بابل و آشور و نواحی مجاور مجاور آن در دست است چنین بر می‌آید که در هشت قرن بیش از میلاد مسیح انواع و اقسام سازهای مختلف در نواحی مزبور به مراحل ترقی رسیده و در دست نوازندگان بوده است.

نقش‌هایی که از آغاز این دوره ممتد تاریخ تمدن بشر از آلات موسیقی در دست است نشان می‌دهد که چنگ مثل سنتور و قانون از سازهای بسیار قدیمی است که از دو هزار سال پیش از میلاد در این مناطق رواج داشته است.

 

شکل آغازین چنگ

نوع ابتدایی آن شکل مثلث و شامل یک تخته به طول تقریبا یک گز و یک میله چوبی است و معمولا شکل دست انسان را داشته است.

چنگ امروزی

چنگ امروزی دارای سه قسمت متمایز: گردن، ستون و جعبه طنینی است. زه‌ها از گردن ساز به موازات ستون ممتد و به جعبه طنینی متصل می‌باشند. چنگ را با فشار دادن کف دست بر روی سیم و یا لمس کردن ویا چنگ زدن به زه‌های آن به صدا در می‌آورد.

چنگ مثلث در اواخر قرون وسطی در اروپای غربی رایج بود. در سال ۱۷۲۰ در باواریا، پدال‌هایی در پایه چنگ تعبیه شد و این امر برقدرت فنی چنگ افزود.

در سال ۱۸۱۰ سباستین آرا چنگ را به شکل امروزی تکمیل نمود و بدین وسیله نواختن همه گامهای بزرگ و کوچک را ممکن ساخت و از آن به بعد چنگ در ارکستر معمول گردید. چنگ جدید ۴۷ سیم و ۷ پدال دارد.

 

سخن پایانی

باید بگویم همه‌ی ما که به آهنگ‌های زیادی گوش می‌دهیم و در زندگی روزمره‌ی خود با آن در ارتباطیم، یک آشنایی کلی با موسیقی داریم و اطلاعات زیادی از موسیقی در مغز ما وجود دارد. یعنی همه‌ی ما به طور فطری به نواختن ساز و موسیقی علاقه مند هستیم.

نکته‌ی جالب راجع به ساز چنگ این است که نوازندگی هر قطعه‌ای روی آن صدای بسیار زیبایی خواهد داشت. تنها در عرض پنج دقیقه نوازندگی، می‌توانید صدایی دلنشین تولید کنید. همین موضوع باعث شده تا تمرین و یادگیری آن بسیار دلچسب و کسب مهارت در نوازندگی آن سرگرم‌کننده باشد. همانطور که در بالا مشاهده می کنید بهترین آموزشگاه های چنگ در زاهدان را معرفی نموده ایم. از نظر شما بهترین آموزشگاه چنگ در زاهدان کدام است؟

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *