برنامه نویسی کامپیوتر

بهترین آموزشگاه برنامه نویسی در سنندج: بهترین کلاس برنامه نویسی ☎️⭐【آپدیت1403】✅

⭐【آپدیت۱۴۰۱】✅

امروزه برنامه نویسی به یکی از مهم ترین و پر مخاطب ترین مشاغل تبدیل شده و نسبت به دیگر مشاغل دارای در آمد بهتری می باشد، در این مقاله سعی شده است با توجه به نظرات و سوابق بهترین آموزشگاه های برنامه نویسی در سنندج به شما معرفی گردد.برنامه نویسی و اهمیت آن در دنیا، امروزه به عنوان بخش مهمی از زندگی مردم تبدیل شده است، طوری که اکثر برنامه های مفید وبسایت ها، بازی ها، برنامه های سیستمی و … توسط برنامه نویسان طراحی و ساخته می شود.

“استینو جابز خالق کمپانی اپل معتقد بود که همه ی مردم باید برنامه نویسی یاد بگیرند چون برنامه نویسی به شما یاد می دهد که چگونه فکر کنید.”

اهمیت برنامه نویسی در دنیای امروز که همه چیز وابسته به کامپیوتر و تکنولوژی است بالا رفته شما می توانید برای یادگیری برنامه نویسی به صورت تخصصی و عملی در آموزشگاه های برنامه نویسی در سنندج شرکت کرده و مهارت های لازم را کسب کنید و پس از کسب مهارت برنامه نویسی در آموزشگاه های برنامه نویسی سنندج فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمایید.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی یا کد نویسی یعنی نوشتن دستورات منطقی و پشت سر هم برای ماشین ها، وقتی که فردی برنامه نویسی می کند دستورات به خصوصی را نوشته و کامپیوتر آن ها را اجرا می کند و کدها دستوراتی هستند که باید در محیطی مناسب و با ترتیب و قواعدی درست نوشته شوند تا یک خروجی که هدف ما هست را به ما بدهند. به صورت کلی می توان گفت برنامه نویسی کامپیوتری به صورت یک نرم افزار است که روی کامپیوتر اجرا می شود.

برخی از مهم ترین ویژگی های یک آموزشگاه برنامه نویسی در جدول زیر لیست شده است:

👨‍🏫 استفاده از اساتید حرفه ای آموزشگاه های معتبر از اساتید برجسته و حرفه ای برای آموزش های خود استفاده می کنند که در روند آموزش بسیار تاثیر گذار می باشند.
❤️ محیط مناسب آموزش آموزشگاه ها باید مکانی مناسب را به کارآموزان خود ارائه بدهند تا افراد بازدهی بهتری را در کلاس ها داشته باشند.
👨‍💻 استفاده از جدیدترین ابزارهای کمک آموزشی آموزشگاه ها باید در کلاس ها از جدیدترین و تکنولوژی های کمک آموزشی استفاده کنند.
🕒 زمانبندی مناسب کلاس ها آموزشگاه ها باید کلاس های خود را در ساعات مختلفی برگزار کنند.
📜 ارائه مدرک معتبر آموزشگاه ها باید مدرک معتبر در پایان دوره آموزشی به کارآموزان خود ارائه دهد.

 

معرفی بهترین آموزشگاه های برنامه نویسی سنندج

1- آموزشگاه برنامه نویسی فی (گاما فارس) زیر نظر فنی حرفه ای

آموزشگاه برنامه نویسی فی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور فعالیت های خود را به صورت حضوری و آنلاین در زمینه آموزش برنامه نویسی، حسابداری و کامپیوتر آغاز نموده است. این آموزشگاه با استفاده از اساتید برتر آموزشی  و استفاده از به روز ترین روش ها و ابزارها، برای یادگیری هر چه بیشتر کارآموزان جهت ورود به بازار کار می کوشد.

آدرس:

شیراز – فرهنگ شهر- مابین کوچه 29 و 31 – پشت ایستگاه اتوبوس- آموزشگاه فی ( گاما فارس )

شماره تماس آموزشگاه فی برای مشاوره و ثبت نام در دوره های برنامه نویسی:

09190194101

سایت آموزشگاه فی (گاما فارس ):

https://www.gamafars.com/accounting-course/

 

2- آموزشگاه برنامه نویسی فرزانگان سنندج

آموزشگاه برنامه نویسی فرزانگان درسنندج با مدیریت خانم شریعتی برگزار کننده دوره های اموزشی آموزش کامپیوتر از صفر تا صد برای تمام مقاطع سنی، آموزش برنامه نویسی، آموزش شبکه های کامپیوتری، آموزش طراحی وبسایت و… می باشد.

آدرس:

سنندج، بلوار سید قطب، نرسیده به چهار راه ژاندارمری، روبروی بانک حکمت ایرانیان

تلفن:

08733247400

وبسایت آموزشگاه برنامه نویسی فرزانگان در سنندج:

http://www.farzanegan.ir/

 

اهمیت شرکت در کلاس های آموزشگاه های برنامه نویسی سنندج

 

یکی از رایج ترین روش های یادگیری برنامه نویسی استفاده از کلاس های آموزش حضوری می باشد. بنا براین شرکت در کلاس های برنامه نویسی و حضور در کنار افرادی شبیه به خودتان که در حال یادگیری برنامه نویسی هستند انگیزه شما را بالا می برد.در واقع کلاس های برنامه نویسی با هم تفاوت زیادی دارند کلاس های مقدماتی کد نویسی معمولاً از موارد پایه ای شروع کرده و اصول اساسی و لازم را به شما آموزش می دهد و پس از گذراندن این دوره با  عبارت و مفاهیم لازم در دوره های متوسط و پیشرفته تر آشنا خواهید شد.مواردی که در این دوره ها در آموزشگاه های برنامه نویسی سنندج آموزش داده می شود عبارتند از:

1- حل مسئله

برنامه ریزی برای کد نویسی شامل ترسیم نمودار جریان یا منطق برنامه است در این فرایند و در صورت استفاده از منطق های  if-then و while در تصمیم گیری ها به شما آموزش داده می شود و در صورت درستی مسئله در نهایت به راه حل های نهایی ختم می شود.

2- تصمیم گیری

یکی دیگر از بخش های برنامه نویسی تعریف متغیرهایی است که می توانند روی فرایند تصمیم گیری اثر گذار باشند.از این متغیرها برای اجرای محاسبات یا انجام مقایسه استفاده می شود.در واقع درک و تعریف این متغیر ها بخش مهمی از فرایند تصمیم گیری می باشد.

3- همکاری موثر با دیگران

در این بخش برنامه نویسی یادگیری ساختاربندی کد ها به صورت ماژولار و سازماندهی آن ها در کنار دیگر قطعه کدها برای تشکیل یک برنامه کامل است.

بسیاری از کلاس های برنامه نویسی دارای پروژه های گروهی است که طی آن هر فرد مسئول نوشتن یک ماژول خاص از کد است.

4- افزایش خلاقیت

در واقع شما به عنوان برنامه نویس باید واسط کاربری گرافیکی را طوری طراحی کنید که برای کاربران نوآورانه بوده و از جنبه های زیبایی شناسی هم برخوردار باشد. علاوه بر این نیز باید با مدیریت نیاز های غیره منتظره کاربران هم آشنا باشید.

 

آموزش انواع بستر های برنامه نویسی در بهترین آموزشگاه های برنامه نویسی در سنندج

 

اول: آموزش برنامه نویسی دسکتاپ در بهترین آموزشگاه های برنامه نویسی سنندج

منظور از برنامه نویسی دسکتاپ ساخت برنامه هایی است که در کامپیوترهای خانگی (PC) یا لپ تاپ ها اجرا شود. حجم زیادی از برنامه نویسی دسکتاپ مربوط به سیستم عامل ویندوز است و برنامه نویسان زیادی برای این سیستم عامل برنامه می سازند.

برنامه نویسی دسکتاپ طیف گسترده ای را شامل می شود که به احتمال زیاد با بسیاری از این نرم افزارها قبلا کار کرده اید. یکی از معروف ترین نرم افزارهایی که تقریبا روی هر ویندوزی دیده می شود و کاربران بسیار زیادی دارد، نرم افزار Office است که هواداران زیادی هم دارد. نرم افزارهای مالی و حسابداری یک بخش مهم از نرم افزارهای دسکتاپ را تشکیل می دهند. این نکته را در نظر داشته باشید با اینکه مدتی است تب برنامه نویسی دسکتاپ افول کرده و به محبوبیت چند سال قبل نیست، اما هنوز هم سیستم عامل هایی مثل ویندوز نیاز به نرم افزارهای جانبی دارند و این گرایش از برنامه نویسی به طور کامل از بین نرفته است.

زبان‌ های برنامه نویسی تحت دسکتاپ

ما برای توسعه‌ی نرم افزار های تحت ویندوز و دسکتاپ به زبان‌ های برنامه نویسی تحت دسکتاپ نیاز داریم. برخی از رایج ‌ترین زبان‌ های برنامه نویسی تحت دسکتاپ عبارتند از:

C، ++C، Java،Python، Perl، Visual Basic

 

دوم: آموزش برنامه نویسی تحت وب 

 

لازم نیست متخصص کامپیوتر باشید تا بفهمید این روزها چقدر نرم افزارهای تحت وب و سایت ها محبوب شده اند. بسیاری از کارهایی که تا چند سال قبل وقت زیادی را از شما می گرفت، امروز با استفاده از یک سایت آنلاین به راحتی انجام می شود.

دسترسی به نرم افزارهای تحت وب از طریق مرورگرها انجام می شود. به این شکل که مرورگر دستورات مختلف کاربر را از کامپیوتر او گرفته و به سرور ارسال می کند. سرور بعد از انجام پردازش های مورد نظر نتیجه را دوباره به مرورگر کاربر برمی گرداند. به خاطر تخصصی شدن این ارسال و دریافت امروزه برنامه نویسی وب را به دو بخش کلی فرانت اند و بک اند تقسیم می کنند. فرانت اند به طراحی ظاهر سایت می پردازد و بک اند منطق سرویس تحت وب را پیاده می کند.

بعد از محبوبیت و فراگیری سایت ها و سرویس های تحت وب، بازار طراحی وب بسیار داغ شد. افرادی زیادی سراغ آموزش طراحی سایت رفتند و این حوزه بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گرفت. امروزه کسب و کارهای سنتی هم نیاز به یک سایت دارند و بسیاری از کسب و کارها کاملا مبتنی بر وب هستند که این موضوع اهمیت طراحی وب را دو چندان می کند.

زبان‌ های برنامه نویسی تحت وب

زبان‌ های برنامه نویسی تحت وب به دو دسته ‌ی زبان ‌های برنامه نویسی سمت کاربر  (Front end)  و زبان ‌های برنامه نویسی سمت سرور (Back end) تقسیم می‌شوند.

برخی زبان‌ های برنامه نویسی / نشانه گذاری سمت کاربر عبارتند از:

HTML، CSS، JavaScript، jQuery

برخی زبان‌ های برنامه نویسی سمت سرور عبارتند از:

Java، PHP، Ruby، Python، ASP.NET

 

سوم: آموزش برنامه نویسی موبایل

لازم نیست خیلی درباره اهمیت موبایل ها و تبلت ها صحبت کنیم. احتمال دارد همین الان با گوشی موبایل خود در حال مطالعه این مطلب باشید. امروزه موبایل ها چیزی بیشتر از یک وسیله ارتباطی هستند و کمترین کاری که می توانند انجام دهند تماس صوتی و ارسال پیام متنی است.

 

سیستم عامل گوشی های هوشمند به طور عمده به دو دسته کلی تقسیم می شود. اندروید و iOS. به همین ترتیب برنامه نویسان همان اول کار تصمیم می گیرند یکی از این دو را انتخاب کنند. یعنی یا سراغ برنامه نویسی اندروید بروند یا سراغ برنامه نویسی iOS. به شما هم توصیه می کنیم که همین اول کار تکلیف خودتان را روشن کرده و در یک مسیر با پشتکار زیاد قدم بردارید.

 

از آنجا که اندروید نزدیک به 50 در صد سهم بازار موبایل را در اختیار دارد، می تواند انتخاب خوبی برای شروع برنامه نویسی موبایل باشد. اندروید در کشور ما هم محبوبیت زیادی دارد و بعضی از مشکلات و محدودیت های آیفون را ندارد. اما باز هم شما باید با توجه به علایق خود وارد یک حوزه خاص شوید.

برنامه نویسی اندروید نسبت به برنامه نویسی آی او ios  اولویت بالاتری دارد، چرا که مخاطبین بیشتری دارد.

اما چیزی که در سال های اخیر، حد اقل ۶ یا ۷ سال اخیر بیشتر رواج پیدا کرده، برنامه نویسی موبایلی است. از آن جا که موبایل بیش از پیش در زندگی مردم رسوخ کرده، می توان حدس زد که بهترین زمینه برنامه نویسی، آموزش برنامه نویسی موبایل است.

به تناسب اهمیت این زمینه، تعداد رقبایی هم که در حال آموزش و کار کردن برنامه نویسی موبایل هستند، کم نیستند. فردی که قصد دارد وارد برنامه نویسی موبایل شود، باید به دقت زیاد، شروع به آموزش برنامه نویسی کند و زمینه برنامه نویسی موبایلی را طوری انتخاب کند که از زمان صرف شده اش پشیمان نشود. برنامه نویسی موبایل به دو دسته عمده تقسیم می شود:

  •  اپلیکیشن های اندرویدی
  •  اپلیکیشن های ios

در میان این دو باید بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید

زبان ‌های برنامه نویسی موبایل

برای توسعه‌ی اپلیکیشن ‌های موبایل می‌توان از زبان ‌های برنامه نویسی مختص هر پلتفرم (اندروید، iOS  و…) استفاده کرد. برخی از این زبان‌ها عبارتند از:

C#، Java، Swift، Ruby، Javascript  و  Objective-C

 

سوالات متداول آموزشگاه های برنامه نویسی  FAQ

 

1- دوره های آموزشی برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم؟

در واقع برای شروع برنامه نویسی شما با یک دوره پایتون یا دوره ای که مفاهیم اولیه برنامه نویسی را به شما آموزش بدهد شروع می کنید و در ادامه به زبان های قوی تری مثل سی شارپ یا جاوا می رسید. پایتون ، سی شارپ ، جاوا قطعا یکی از گزینه های موفقیت شما خواهند بود اما قطعیت انتخاب مسیر راه یادگیری برنامه نویسی بر اساس نیاز شما خواهد بود.

2- برنامه نویسی موبایل را از کجا شروع کنیم؟

هر برنامه ای که در گوشی های شما نصب شده باشد، چه گوشی شما از سیستم عامل اندروید استفاده کرده باشد و چه از سیستم عامل اپل، در نهایت با یک زبان برنامه نویسی نوشته شده است. بسته به تعداد استفاده از یک سیستم عامل گوشی ، محبوبیت برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی سیستم عامل مربوطه هم بیشتر خواهد بود.

3- بهتر است چند زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

در واقع بهترین زبان برنامه نویسی برای شما کاملاً به هدف شما بستگی دارد. اکثر برنامه نویسان در طول دوره کاری خود چندین زبان را یاد می‌گیرند. هرچه بیشتر بدانید، کارهای بیشتری می‌توانید انجام دهید  و صدها زبان برنامه نویسی مختلف با موارد استفاده متفاوت وجود دارد.

4- تفاوت کدنویسی و برنامه نویسی کامپیوتری چیست؟

یکی از تفاوت های اساسی برنامه نویسی و کدنویسی این است که کدنویسی بخشی از برنامه نویسی است که با نوشتن کدی که یک ماشین می تواند ترجمه کند سروکار دارد و به ایجاد برنامه که از استانداردهای خاص پیروی می کند و وظیفه معلوم برای آن تعریف شده است برنامه نویسی می گویند.

 

 

👈 آموزش برنامه نویسی در آموزشگاه های حسابداری سنندج

 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *