فرهنگ کافی شاپ ترکیه+✔️معرفی کافی شاپ
از فرهنگ کافی شاپ ترکیه چه میدانید؟ قهوه برای مدت طولانی نوشیدنی مورد علاقه در ترکیه بوده است، اما اکنون موج جدیدی از قهوه و
کافی شاپ های دست ساز استانبول را فرا گرفته است.
تاریخچه فرهنگ کافی شاپ
فرماندار عثمانی یمن در اواسط دهه 1550 قهوه را به استانبول معرفی کرد و به یکی از مهم ترین نوشیدنی های این کشور تبدیل
شد. گسترش قهوه خانه ها به این معنی است که 50 درصد از قهوه تولید شده در یمن در استانبول مصرف می شود. برخلاف امروز، در این
مدت، قهوه خانه ها مکان هایی برای بحث و گفتگو و بحث در مورد ایده ها بودند و اغلب سربازان، آتش نشانان، بازرگانان حرفه ای و هنرمندان
از آن بازدید می کردند. با این حال، زمانی که مردم چای سیاه رقیق شده به نام کِی را کشف کردند، قهوه از نوشیدنی مورد علاقه مردم خارج
شد، اما در چند سال گذشته، بازگشت بزرگی داشته است.
کافی شاپ های زنجیره ای قهوه ترکیه
اولین کافی شاپ های زنجیره ای که وارد استانبول شد در سال 1999 با فرنچایز شیکاگوی Gloria Jean’s Coffee بود. بعدی استارباکس در
سال 2003 بود که چهره صحنه قهوه استانبول را تغییر داد. اکنون می توانید هر برندی از جمله Café Nero و Lavazza و همچنین رقیب ترکیه ای
Kahve Dünyası را پیدا کنید. مانند بسیاری از نقاط جهان، مصرفکنندگان نسبت به تسلط کافی شاپ های زنجیره ای واکنش نشان دادند و شروع به جستجوی
مکانهای فردی بیشتری برای تهیه نوشیدنی روزانه خود کردند.
ورود قهوه به ترکیه
شریف باشاران یک پیشگام قهوه ترک است که شروع به واردات دانه های تک اصل از سراسر جهان کرد تا خود را در استانبول برشته کند. شرکت
او Kahve Fabrikası همچنین مهارت های حرفه ای باریستا را به کسانی که علاقه مند به دریافت گواهینامه در سطح بین المللی هستند آموزش
می دهد.
همانطور که استانبول به طور فزاینده ای جهانی می شود و مناطقی مانند Bebek و Moda خود را با افرادی که به خوبی سفر می کنند
اثبات می کنند، میل به کافی شاپ های با کیفیت بالا می توانند از نظر قیمت با کافی شاپ های زنجیره ای مقایسه شوند اما آن ها تجربه منحصر به
فردتری ارائه می دهند ، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
معرفی بهترین کافی شاپ ترکیه دربخش زیر :
کافی شاپ برای پیت استاپ
یک گشت و گذار تمام روز در استانبول تنها در صورتی انجام می شود که توقف های پیت زیادی را در نظر بگیرید. هیچ راهی بهتر برای شارژ و
سوخت گیری در یکی از کافی شاپ های به روز شهر وجود ندارد.
کافی شاپ Çukurcuma
Holy Coffee یک کافه ساده است که با عتیقهای احاطه شده است. مغازهها و خانههای روبهپایین تنها چند دقیقه با تکسیم فاصله دارند.
به دور از شلوغی و سر و صدا ، دکور به اندازه فضای آرام با مجموعه ای از صندلی های راحت و میزهای سبک کافه ای است. روی دیوارها
میتوانید آثار هنری بسیاری را پیدا کنید که توسط هنرمندان محلی خلق شدهاند و پشت میزهای چوبی بزرگ، افراد زیادی را میبینید که با
سیستم های خود تایپ میکنند یا با یک کتاب خوب سرگرم میشوند.
کافی شاپ Beyoğlu
Kronotrop در سال 2012 افتتاح شد و به طور گسترده به عنوان یکی از اولین کافه های تخصصی در ترکیه شناخته می شود.
این مجموعه با موسیقی جاز، کاناپههای کوچک، قفسههای کتاب و صحنه وینیل این مجموعه را با ستهای به روز و یا فقط با آنهایی که یک فنجان
قهوه واقعاً خوب مینوشند، محبوب میشوند. یکی از قهوه های تخصصی مانند اسپرسوهای ترکیبی را امتحان کنید و فراموش نکنید که
می توانید دانه های مورد علاقه خود را برای بردن به خانه بخرید.
کافی شاپ Kadıköy:
در محله Moda Kadıköy، Çekirdek قبلاً مشتری وفادار خود را پیدا کرده است. این مکان بیشتر یک مکان برای «فقط نوشین قهوه » است .
زیرا کاملاً جمع و جور است، اما کیک های خوشمزه آن باعث می شود که بخواهید در یکی از میزهای کوچک کمی بنشینید.
کافی شاپ Bebek:
در کنار Akbank در خیابان Cevdetpaşa، یک کافی شاپتخصصی قهوه وجود دارد. شامل تمام مراحل قهوه از
برشته کردن، آسیاب کردن، دم کردن و وسایل و دانه های قهوه است .که از سراسر جهان تهیه شده اند. فضای داخلی مدرن از
چوب و چرم برای معاشرت با دوستان یا گذراندن وقت عالی است. مشتریان تشویق می شوند تا قهوه ای که خودشان می هواهند را انتخاب کنند .
و در فنجان ها و نعلبکی های مخصوص طراحی شده مطابق با سبک دلخواه تان سرو می شود. کارکنان حرفه ای یکی ازوع های قهوه کلاسیک را سرو می کنند: کاپوچینو، لاته، اسپرسو و ماکیاتو. در اینجا یک تجربه با شعار «خودت انتخاب کن» است، جایی که
دانه و روش تهیه آن را انتخاب میکنید، خواه سیفون، آئروپرس، تک قطره یا فرنچ پرس.
کافی شاپ ترکیه در محله گالاتا :
Cherrybean Coffees یک محله محبوب در استانبول با قهوه خوب و کارکنان جذاب است. یک پاتوق بزرگ، با میزهای مناسب
برای ملاقات یا استفاده از Wi-Fi رایگان، این مکان محبوب برای مردم محلی و بازدیدکنندگان است. باریستاها دو هفته آموزش می بینند و
معمولاً دانشجویان انگلیسی زبان هستند. انواع قهوه و همچنین شکلات و کلوچه موجود است. بسته های
قهوه را برای بردن به خانه می فروشد.
کافی شاپ Sirkeci:
مناسب برای گردشگران، Brew Coffee Works در زمین هتل Legacy Ottoman واقع شده است. فضای داخلی مدرن دارای
سقف های بلند و پنجره های قوسی با ارتفاع 2 متر است که محیطی جادار و نور ایجاد می کند. ترکیبی ویژه از 100% دانه های عربیکا از
برزیل، گواتمالا، کلمبیا و اتیوپی بو داده و آسیاب می شود و توسط باریستاهای مجرب و آموزش دیده سرو می شود. همچنین غذاهای
متنوعی مانند کروسان، نان تست، ساندویچ، براونی تازه پخته شده، کیک سیب و هویج، چیزکیک و تیرامیسو نیز وجود دارد.
کافی شاپ Beyoğlu:
شرکت فدرال قهوه که در میدان برج گالاتا قرار دارد، توسط سامی چویکوز، نامی برجسته در صنعت قهوه، به همراه شریکش
Levent Koçarslan اداره می شود. این قهوه خانه از روش برشته کاری استرالیایی برای حفظ طعم و عطر طبیعی دانه ها استفاده می کند.
همچنین شربت های دست ساز تهیه شده با بادام خام، فلفل مکزیکی، شکلات تلخ، jalapeno و ادویه ها برای ایجاد قهوه های منحصر به
فرد استفاده می شود.
برای مطالعه درباره آداب معاشرت با یک ترک که باید بدانید کلیک کنید.