دانستنی های ترکیه

طرز تهیه ترشی گوجه سبز +دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه ترشی گوجه سبز را در اینن مقاله برای شما قرار دادیم .

طرز تهیه ترشی گوجه سبز به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی

دستور این ترشی بسیار خوشمزه را همراه زمان مورد نیاز شما به زبان فارسی و ترکی استانبولی در این بخش آماده کردیم .

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

 زمان پخت: 5 دقیقه

 چند نفر: 2 نفر

Hazırlanma Süresi : 20 dakika

 Pişirme Süresi : 5 dakika

 Kaç Kişilik: 2 Kişilik

مواد لازم برای تهیه ترشی

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم آلو سبز

1 قاشق غذاخوری سنگ نمک

1 قاشق چایخوری شکر گرانول

1/2 قاشق چایخوری نمک لیمو

3-4 حبه سیر

1 قاشق چایخوری سرکه (سرکه انگور یا سیب)

آب داغ برای پر کردن شیشه

500 g yeşil erik

1 yemek kaşığı kaya tuzu

1 tatlı kaşığı toz şeker

1/2 çay kaşığı limon tuzu

3-4 diş sarımsak

1 çay bardağı sirke (Üzüm veya elma sirkesi)

Kavanozu dolduracak kadar sıcak su

توجه : سنگ نمک نوعی نمک است که مستقیماً از معدن نمک زیرزمینی به دست می آید. سنگ نمک که از کریستال های ایزومتریک تشکیل شده است معمولاً بی رنگ یا سفید است.

برای آموزش طرز تهیه دسر Nussecken ترکیه ای کلیک کنید

 طرز تهیه ترشی گوجه سبز به روش ترک ها

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا آلوها را کاملا بشویید و آبکش کنید. شیشه ها را با شستن آنها با آب داغ آماده کنید.

آلوهای شسته شده را محکم داخل شیشه پر کنید. سنگ نمک، شکر گرانول، نمک لیمو و سیر را در ظرف یک کیلویی ریخته، سرکه را به آن اضافه کنید.

آب داغ در حال جوش را از روی اجاق گاز بردارید و روی آلوها بریزید. سپس با درپوش استفاده نشده آن را محکم ببندید و زیر و رو کنید.

24 ساعت بدون چرخاندن آن را به همین صورت بگذارید. سپس آن را صاف کرده و به مدت 10 روز در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

بعد از 10 روز می توانید ترشی آلو بخورید. بعد از باز کردن در یخچال نگهداری شود.

Öncelikle erikleri iyice yıkayıp süzün. Kavanozları da sıcak su ile yıkayıp hazırlayın.

Yıkamış olduğunuz erikleri kavanoza sıkı bir şekilde doldurun. 1 kiloluk kavanoza kaya tuzu, toz şeker, limon tuzu ve sarımsak koyun, üzerine sirke ilave edin.

Kaynamış sıcak suyu ocaktan alıp eriklerin üzerine çıkana kadar dökün. Daha sonra hiç kullanılmamış kapakla sıkı bir şekilde kapatıp ters çevirin.

24 saat boyunca hiç çevirmeden bu şekilde bekletin. Daha sonra düz çevirerek direk güneş almayan serin bir yerde 10 gün muhafaza edin.

10 gün sonra erik turşusunu yiyebilirsiniz.  Açtıktan sonra buzdolabında muhafaza edin.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *