آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دسر Nussecken ترکیه ای +✔️دستور به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه دسر Nussecken ترکیه ای را برای شما آماده کردیم. Nussecken که ماده اصلی آن فندق است، یک دسر منحصر به فرد برای غذاهای آلمانی است.

برای آموزش دسر شیر انجیر ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه دسر Nussecken به زبان ترکی استانبولی و فارسی

این دسر به‌عنوان میان‌وعده نیز به خاطر انرژی‌بخشی به بدن معروف است. به طور متوسط ​​در 20-25 دقیقه آماده می شود. در صورت درخواست آغشته به سس شکلات سرو می شود. به خصوص در آلمان، برای شب سال نو ضروری است. بنابراین، چگونه می توان nussecken را در خانه درست کرد؟ اگر مواد شما آماده است، می‌توانیم به سراغ جزئیات دستور غذای نوسکن به سبک آلمانی برویم.

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

چند نفر: 10 نفر

Hazırlanma Süresi : 10 dakika

 Pişirme Süresi : 15 dakika

 Kaç Kişilik: 10 Kişilik

مواد لازم برای تهیه Nussecken

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر:

 

3.5 فنجان آرد

1/2 فنجان شکر گرانول

3 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

2 عدد تخم مرغ

برای مخلوط فندق:

 

1 فنجان شکر گرانول

4 فنجان فندق

2 بسته وانیل

4-5 قاشق غذاخوری مارگارین یا کره

Hamuru için:

3.5 su bardağı un

1/2 su bardağı toz şeker

3 yemek kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

2 adet yumurta

Fındıklı karışım için:

1 su bardağı toz şeker

4 su bardağı fındık

2 paket vanilin

4-5 yemek kaşığı margarin veya tereyağı

طرز تهیه دسر Nussecken

طرز تهیه دسر Nussecken

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر؛ مواد خمیر غیر از آرد را در ظرفی اضافه کنید.

پس از ورز دادن مواد، آرد را کم کم اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.

وقتی خمیر نرم شد، روی سینی فر کاغذ روغنی بچینید. خمیر را روی سینی فشار دهید.

در حالی که خمیر در سینی منتظر است، می توانید شروع به تهیه سس فندق کنید.

برای مخلوط فندق؛ روغن را در قابلمه بریزید و آب کنید.

وقتی کره شروع به ذوب شدن کرد شکر را اضافه کنید و تفت دهید تا حباب بزند. هر از گاهی هم بزنید.

فندق ها را با کشیدن آنها از داخل روندو پودر کنید. وانیل را به شکر اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس 2 فنجان فندق آسیاب شده را اضافه کنید و مقداری دیگر مخلوط کنید.

2 لیوان پودر فندق باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس از روی اجاق گاز بردارید.

مقداری عسل روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید. سپس مخلوط فندق را به خمیر اضافه کنید.

در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

سپس خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و به صورت ورقه های مثلثی برش دهید.

دسر نوسکنی که تهیه کرده اید را می توانید با فرو بردن آن در سس شکلات سرو کنید. نوش جان.

Hamur için; Bir kasenin içine un dışındaki hamur malzemelerini ekleyin.

Malzemeleri yoğurduktan sonra azar azar un ekleyerek yoğurma işlemine devam edin.

Hamur yumuşadığında fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Hamuru tepsiye bastırarak açın.

Hamur tepside beklerken fındıklı sos yapmaya başlayabilirsiniz.

Fındıklı karışım için; Bir tencereye ile olarak yağı alın ve eritin.

Yağ erimeye başladığında şekeri ekleyin ve fokurdayana kadar pişirin. Ara sıra karıştırın.

Fındıkları rondodan çekerek toz haline getirin. Şekerin üzerine vanilyayı ekleyin ve karıştırın.

Ardından 2 su bardağı toz fındığı ekleyerek biraz daha karıştırın.

Kalan 2 bardak toz fındığı da ilave edip karıştırdıktan sonra ocaktan alın.

Hamurun üzerine bir miktar bal döküp yayın. Ardından fındıklı karışımı da hamurun üzerine ekleyin.

Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar, yaklaşık 15 dakika, pişirin.

Ardından pişen hamuru fırından çıkartın ve üçgen dilimler halinde kesin.

Hazırladığınız nussecken tatlısını, çikolatalı sosa batırarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا