3 روش مختلف پخت شاه بلوط در تابه،فر و آب + تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی
پخت شاه بلوط ،چگونه شاه بلوط را در خانه بپزیم؟ برای پخت شاه بلوط از چه روش هایی استفاده می شود؟ در اینجا 13 روش مختلف برای پخت وجود دارد که می توانید به راحتی در خانه در تابه، در آب و در فر استفاده کنید.
برای بورک بهاره سیب زمینی ترکیه ای کلیک کنید .
پخت شاه بلوط در تابه به زبان ترکی استانبولی و فارسی
با فرا رسیدن هوای سرد، شاه بلوط جای خود را روی میز ها را گرفت. شاه بلوط هایی که قبلاً در اجاق پخته می شد و بوی آن به تمام خانه می پیچد و به صورت گرم خورده می شود، با تمام شدن دوره اجاق به روش های مختلف پخته می شود. در ابتدای این روش ها، در فر و آب پز. با این روش هایی که به راحتی در خانه اعمال می شود، می توانید فصل شاه بلوط را باز کنید.
فارسی | ترکی استانبولی |
برای پختن شاه بلوط در تابه باید از تابه چدنی یا ته ضخیم استفاده کنید. شاه بلوط ها را با چاقو خراش دهید. شاه بلوط های کشیده شده را داخل تابه بریزید. به ازای هر 250 گرم شاه بلوط، 1 لیوان چای آب اضافه کنید. صبر کنید تا شاه بلوط آب آن را بگیرد و برشته شود. فراموش نکنید در این مرحله هم بزنید تا نسوزند. شاه بلوط ها را با هم زدن بجوشانید تا پوست آنها شروع به جدا شدن کند. سپس شاه بلوط ها را در دمای اتاق نگه دارید و پوست آن را بگیرید و مصرف کنید. | Kestaneleri tavada pişirmek için, demir döküm veya kalın tabanlı bir tava kullanmanız gerekir. Kestanelerin üzerini bıçakla çizin. Çizilmiş kestaneleri tavaya alın. Her 250 gram kestane için 1 çay bardağı su ekleyin. Kestanelerin suyunu çekip kavrulmasını bekleyin. Bu aşamada yanmalarını önlemek için karıştırmayı unutmayın. Kestaneler suyunu çekip, kabukları ayrılmaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Daha sonra kestaneleri oda sıcaklığında bekletin ve kabuklarını soyarak tüketin. |
دستورشاه بلوط در آب
فارسی | ترکی استانبولی |
با کمک چاقو روی شاه بلوط ها خراش ایجاد کنید. شاه بلوط ها را داخل آب بریزید و 1 تا 2 ساعت در دمای اتاق بگذارید. سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و 2 حبه شکر را داخل آن بریزید. حدود 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. وقتی شاه بلوط ها نرم شدند آن را آبکش کرده و آب آن را خارج کنید. اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند و پوست آن ها را جدا کنید. جوشاندن زیاد شاه بلوط باعث بدتر شدن شکل و طعم آن می شود. می توانید شاه بلوط های بزرگ را برای جوشاندن انتخاب کنید. | Kestanelerin üzerine bıçak yardımıyla çizikler atın. Kestaneleri suyun içerisine alın ve 1-2 saat oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra tencereyi ocağa alın ve içerisine 2 adet kesme şeker ekleyin. Orta ateşte, yaklaşık 30 dakika, haşlayın. Kestaneler yumuşadığında suyunu süzün ve çıkartın. Oda sıcaklığında 2-3 dakika dinlendirin ve kabuklarını soyun. Kestaneyi çok fazla haşlamak, formlarının ve tadının bozulmasına yol açar. Haşlamak için iri kestaneleri tercih edebilirsiniz. |
دستورتهیه شاه بلوط در فر
فارسی | ترکی استانبولی |
برای درست کردن شاه بلوط در فر، شاه بلوط را بخراشید. شاه بلوط های کشیده شده را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و شاه بلوط ها را با دستمال کاغذی خشک کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شاه بلوط ها را روی سینی بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. وقتی دیدید پوست شاه بلوط شروع به جدا شدن کرد، بلافاصله آنها را از فر خارج کنید. اندازه شاه بلوط هایی که باید در فر پخته شوند باید کوچک تا متوسط باشد. | Fırında kestane yapmak için, kestanelerin üzerine çizik atın. Çizdiğiniz kestaneleri 15 dakika suyun içerisine bekletin. Daha sonra suyunu süzün ve kestaneleri kağıt havlu yardımıyla kurulayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve kestaneleri tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında ortalama 30 dakika pişirin. Kestanelerin kabuklarının ayrılmaya başladığını gördüğünüzde, hemen fırından çıkartın. Fırında pişirilecek kestanelerin boyutu, minik ve orta olmalıdır. |
برای مشاهده بهترين آموزشگاه هاي تركي استانبولي غرب تهران کلیک کنید .