آموزش غذاهای ترکیه ای

بورک بهاره سیب زمینی ترکیه ای +✔️ دستور تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی

بورک بهاره سیب زمینی را به زبان های فارسی  و ترکی استانبولی وبرای افرادی که عاشق سیب زمینی هستند نحوه درست کردن آن را آماده کردیم.

برای مشاهده بهترین آموزشگاه زبان ترکی استانبولی تهران کلیک کنید .

آموزش تهیه بورک بهاره سیب زمینی به زبان ترکی استانبولی و فارسی

در این بخش نحوه درست کردن این غذای بسیار خوشمزه را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی قرار دادیم .

مواد لازم برای تهیه بورک بهاره سیب زمینی

فارسی

ترکی استانبولی

4 ورقه یوفکا

25 گرم نودل

1 قاشق غذاخوری روغن فندق

1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

پیازچه 2 عدد

دو  عدد هویج

2 عدد سیب زمینی

5 تا 6 برگ چغندر

100 گرم جوانه سویا

5 تا 6 شاخه نعناع تازه

1 قاشق غذاخوری گشنیز

2 قاشق غذاخوری سس سویا

سفیده تخم مرغ 1 عدد

 

برای سرخ کردن

 

روغن آفتابگردان

 

برای سس فلفل

 

2 عدد فلفل قرمز رب گوجه فرنگی

4 قاشق غذاخوری شکر گرانول

2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

دو عدد فلفل چیلی تازه

2 قاشق غذاخوری آب

4 yufka

25 g noodle

1 yemek kaşığı fındık yağı

1 tatlı kaşığı toz zencefil

2 taze soğan

iki havuç

2 patates

5~6 yaprak pazı

100 g soya filizi

5~6 dal taze nane

1 yemek kaşığı kişniş otu

2 yemek kaşığı soya sosu

1 yumurtanın akı

Kızartmak için

Ayçiçek yağı

Biberli sos için

2 salçalık kırmızı biber

4 yemek kaşığı toz şeker

2 yemek kaşığı elma sirkesi

iki taze acı kırmızıbiber

2 yemek kaşığı su

طرز تهیه بورک بهاره سیب زمینی به روش ترک ها

بورک بهاره سیب زمینی

فارسی

ترکی استانبولی

نودل ها را در آب داغ نمک بجوشانید و آب آن را خالی کنید. پیازچه، برگ چغندر و نعنا را ریز خرد کنید.

هویج و سیب زمینی خلالی خرد کنید. روغن فندق را در تابه داغ کرده و زنجبیل و پیاز را تفت دهید.

هویج، سیب زمینی، شاتوت، جوانه سویا، نعنا، گشنیز و سس سویا را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

نودل را اضافه کنید. برای سس، فلفل ها را تمیز کرده و خرد کنید. شکر، سرکه سیب و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه بریزید.

روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت اجاق را زیاد کرده و به جوشیدن ادامه دهید تا به قوام یک شربت سبک برسد.

فلفل ها را اضافه کنید و 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید. هر یک از یوفکا را به 8 قسمت مساوی به صورت مثلث برش دهید.

از هر کدام یک قاشق غذاخوری از ملات سبزیجات بردارید و روی لبه های پهن خمیر یوفکا پخش کنید.

آن را مانند اسپرینگ رول بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. آن را روی دستمال کاغذی بردارید و روغن اضافی آن را جذب کنید. با سس فلفل سرو کنید.

Noodle’ı tuzlu sıcak suda haşlayıp suyunu süzün. Taze soğan, pazı yaprakları ve naneyi ince kıyın.

Havuçları ve patatesleri jülyen doğrayın. Bir tavada fındık yağını ısıtıp zencefil ve taze soğanları kavurun.

Havuç, patates, pazı, soya filizi, nane, kişniş ve soya sosunu ekleyip 3-4 dakika daha kavurun. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın.

Noodle ilave edin. Sos için, biberleri temizleyip doğrayın. Şeker, elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı suyu sos tenceresine alın.

Kısık ateşte şeker eriyinceye kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Ocağın ısısını artırıp hafif bir şurup kıvamına gelinceye kadar kaynatmaya devam edin.

Biberleri ilave edip 1-2 dakika daha kaynatın. Yufkaların her birini üçgen olarak 8 eşit parçaya kesin.

Sebzeli harçtan birer yemek kaşığı alıp yufkaların geniş kenarlarına paylaştırın.

Sigara böreği gibi sarıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Biberli sos ile servis yapın.

برای آموزش غذای ملکی ترکیه ای کلیک کنید .

3.2/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *