آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای 🥔 ( دستور تهیه به ترکی استانبولی و فارسی )

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای را به علاقه مندان آموزش دهیم، بورک سیب زمینی ترکیه‌ای یکی از غذاهای سنتی و محبوب در فرهنگ غذایی ترکیه است که با ترکیب منحصر به فردی از سیب زمینی، گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های خاص، طعمی خوشمزه و دلپذیر به سفره شما می‌بخشد.

این دستور غذایی، علاوه بر طعم و طراوتی که به سفره شما می‌آورد، با استفاده از مواد اولیه ساده و فرآیند تهیه آسان، به همه‌ی طرفداران آشپزی سنتی ترکیه ای امکان می‌دهد تا این دستور خوشمزه را در منزل خود به راحتی تهیه کنند.

برای یادگیری طرز تهیه کیک باقلوا ترکی به این مقاله مراجعه کنید و از طریق آن مراحل تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای

آموزش تهیه بورک سیب زمینی به زبان ترکی استانبولی و فارسی

در این بخش نحوه درست کردن این غذای بسیار خوشمزه را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی قرار دادیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی

فارسی

ترکی استانبولی

4 ورقه یوفکا

25 گرم نودل

1 قاشق غذاخوری روغن فندق

1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

پیازچه 2 عدد

دو  عدد هویج

2 عدد سیب زمینی

5 تا 6 برگ چغندر

100 گرم جوانه سویا

5 تا 6 شاخه نعناع تازه

1 قاشق غذاخوری گشنیز

2 قاشق غذاخوری سس سویا

سفیده تخم مرغ 1 عدد

برای سرخ کردن

روغن آفتابگردان

برای سس فلفل

2 عدد فلفل قرمز رب گوجه فرنگی

4 قاشق غذاخوری شکر گرانول

2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

دو عدد فلفل چیلی تازه

2 قاشق غذاخوری آب

4 yufka

25 g noodle

1 yemek kaşığı fındık yağı

1 tatlı kaşığı toz zencefil

2 taze soğan

iki havuç

2 patates

5~6 yaprak pazı

100 g soya filizi

5~6 dal taze nane

1 yemek kaşığı kişniş otu

2 yemek kaşığı soya sosu

1 yumurtanın akı

Kızartmak için

Ayçiçek yağı

Biberli sos için

2 salçalık kırmızı biber

4 yemek kaşığı toz şeker

2 yemek kaşığı elma sirkesi

iki taze acı kırmızıbiber

2 yemek kaşığı su

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای

 

مرحله 1 طرز تهیه بورک سیب زمینی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

نودل ها را در آب داغ نمک بجوشانید و آب آن را خالی کنید. پیازچه، برگ چغندر و نعنا را ریز خرد کنید.

هویج و سیب زمینی خلالی خرد کنید. روغن فندق را در تابه داغ کرده و زنجبیل و پیاز را تفت دهید.

هویج، سیب زمینی، شاتوت، جوانه سویا، نعنا، گشنیز و سس سویا را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

نودل را اضافه کنید. برای سس، فلفل ها را تمیز کرده و خرد کنید. شکر، سرکه سیب و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه بریزید.

Noodle’ı tuzlu sıcak suda haşlayıp suyunu süzün. Taze soğan, pazı yaprakları ve naneyi ince kıyın.

Havuçları ve patatesleri jülyen doğrayın. Bir tavada fındık yağını ısıtıp zencefil ve taze soğanları kavurun.

Havuç, patates, pazı, soya filizi, nane, kişniş ve soya sosunu ekleyip 3-4 dakika daha kavurun. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın.

Noodle ilave edin. Sos için, biberleri temizleyip doğrayın. Şeker, elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı suyu sos tenceresine alın.

 

مرحله 2 طرز تهیه بورک سیب زمینی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت اجاق را زیاد کرده و به جوشیدن ادامه دهید تا به قوام یک شربت سبک برسد.

فلفل ها را اضافه کنید و 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید. هر یک از یوفکا را به 8 قسمت مساوی به صورت مثلث برش دهید.

از هر کدام یک قاشق غذاخوری از ملات سبزیجات بردارید و روی لبه های پهن خمیر یوفکا پخش کنید.

آن را مانند اسپرینگ رول بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. آن را روی دستمال کاغذی بردارید و روغن اضافی آن را جذب کنید. با سس فلفل سرو کنید.

Kısık ateşte şeker eriyinceye kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Ocağın ısısını artırıp hafif bir şurup kıvamına gelinceye kadar kaynatmaya devam edin.

Biberleri ilave edip 1-2 dakika daha kaynatın. Yufkaların her birini üçgen olarak 8 eşit parçaya kesin.

Sebzeli harçtan birer yemek kaşığı alıp yufkaların geniş kenarlarına paylaştırın.

Sigara böreği gibi sarıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Biberli sos ile servis yapın.

 

برای آموزش طرز تهیه غذای ملکی ترکیه ای خواندن این مقاله با ارائه‌ی توضیحات جامع و جذاب، شما را با مراحل تهیه این غذای متنوع و خاص آشنا می‌کند.

 

سخن پایانی 

با انتخاب بورک سیب زمینی ترکیه‌ای برای سفره خانواده خود، شما به راحتی می‌توانید لذت یک غذای سنتی و شیرین را تجربه کنید.

این دستور غذایی، علاوه بر ارائه یک گزینه لذیذ برای وعده‌های غذایی، به شما امکان می‌دهد تا با تنوع در انتخاب مواد و ادویه‌ها، طعمی متفاوت و دلپذیر برای سفره خود به ارمغان بیاورید.

امیدوارم این دستور تهیه بورک سیب زمینی ترکیه‌ای، لذت و سرشاری از خوشمزگی را برای شما به ارمغان بیاورد.

 

 

در صورتی که نظر یا سوالی درباره این مطلب دارید، خوشحال می‌شویم که آن را با ما در میان بگذارید. از افزودن نظرات، پیشنهادات یا تجربیات شما استقبال می‌کنیم تا مطلب را بهبود بخشیم و مطالب مفیدتری ارائه دهیم.

3.2/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا