گوشت بره به سبک اژه+✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی
گوشت بره به سبک اژه از غذاهای خوشمزه ای است که طرز تهیه آن را برای شما قرار دادیم .
برای آموزش طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای کلیک کنید.
طرز تهیه گوشت بره به سبک اژه به فارسی و ترکی استانبولی
تانگل که در کشور ما بیشتر در دریای اژه می روید به تنظیم کننده دستگاه گوارش معروف است. همچنین برای تسکین مشکلاتی مانند افسردگی، استرس و بی خوابی با اثر آرام بخش استفاده می شود. به لطف مواد معدنی موجود در آن، تأثیر مثبتی بر سلامت قلب دارد. این غذا که عموماً در سوپ ها، سالادها و غذاهای گوشتی موجود است، در کشورهای مدیترانه ای نیز مصرف می شود. اگر مواد شما آماده است، می توانیم دستور پخت گوشت بره را شروع کنیم.
فارسی | ترکی استانبولی |
زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه چند نفر: 5 نفر | Hazırlanma Süresi : 20 dakika Pişirme Süresi : 30 dakika Kaç Kişilik: 5 Kişilik |
مواد لازم برای تهیه گوشت بره به سبک اژه
فارسی | ترکی استانبولی |
تاگل 500 گرم 500 گرم گوسفند مکعبی شده 1 عدد پیاز بزرگ 60 میلی لیتر روغن زیتون فوق بکر مواد طعم دار کردن گوشت
1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری ماست صاف شده آب نصف لیموترش نمک | 500 g Arapsaçı 500 g kuzu kuşbaşı 1 büyük kuru soğan 60 ml sızma zeytinyağı Terbiyesi için 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı süzme yoğurt Yarım limon suyu Tuz |
طرز تهیه گوشت بره به سبک اژه
فارسی | ترکی استانبولی |
گوشت گوسفند خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت متوسط سرخ کنید تا آب گوشت خارج شود. پیاز درشت خرد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها تفت داده شد، تانگل درشت خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آنها را بگیرد و نمک اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید بپزد. برای تهیه مواد گوشت؛ آرد، ماست و آب لیمو را در ظرفی بریزید. 1 فنجان آب اضافه کنید و مخلوط کنید. چاشنی را با اضافه کردن کمی از آب غذا گرم کنید و به آرامی به غذا اضافه کنید. یک بار دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. می توانید گوشت بره به سبک اژه را با سالاد پوره سرو کنید. از همین الان نوش جان | Kuşbaşı doğranmış kuzu etini orta ateşte zeytinyağında, etler suyunu salıp çekene kadar kavurun. İri yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Soğanlar kavrulunca üzerine iri doğranmış arapsaçını ekleyip biraz daha kavurun ve üzerini örtecek kadar su koyup, tuzunu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Terbiyesi için; un, yoğurt ve limon suyunu bir kaseye alın. Üzerine 1 çay bardağı su ilave ederek karıştırın. Biraz da yemeğin suyundan ekleyerek terbiyeyi ılındırın ve yavaşça yemeğe ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Ege usulü kuzu etli Arapsaçını, ezme salata ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. |
برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای کلیک کنید .