آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای + ✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

شیش کباب ترکی، نمایانگر یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین انواع کباب در آشپزی ترکیه است. این غذا، که از تکه‌های گوشت (معمولاً گوسفند، مرغ یا گوساله) به همراه سبزیجات مانند فلفل، پیاز و گوجه‌فرنگی که روی سیخ‌های فلزی یا چوبی قرار می‌گیرند و بر روی آتش گریل یا کباب پز پخته می‌شوند، تهیه می‌گردد. شیش کباب برای طعم‌دهی معمولاً با ادویه‌هایی مانند زیره، فلفل و سایر چاشنی‌های محلی مزه‌دار می‌شود.

طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای به روش ترک ها را در اینم مقاله برای شما قرار دادیم و

آزمون تعیین سطح گاما

برای آموزش طرز تهیه کوزو تاندر کلیک کنید .

طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

کباب از آن دسته غذهای پر طرفدار است در این قسمت طرز تهیه یک کباب بسیار خوشمزه به روش ترک ها و به دو زبان برای شما قرار دادیم.

طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه شیش کباب ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط

فلفل دلمه ای 2 عدد

۱ عدد پیاز رنده شده و آب گرفته

2 حبه سیر رنده شده

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری پاپریکا

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

500 gram orta yağlı kıyma

2 adet kapya biber

1 adet soğan rendelenip suyu sıkılmış

2 diş rendelenmiş sarımsak

1 tatlı kaşığı salça

1 tatlı kaşığı pulbiber

bir çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

طرز تهیه شیش کباب به روش ترک ها

تهیه شیش کباب ترکی

فارسی

ترکی استانبولی

فلفل ها را با دستگاه نگینی خرد می کنیم و با آب گرفتن به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

پیاز را رنده می کنیم و آب آن را می گیریم.

به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

ادویه ها را اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید.

میبریمش تو یخچال و یک ساعت استراحت میکنیم.

از مواد استراحت داده شده به اندازه نارنگی برمی داریم و روی سیخ ها می چسبانیم و شکل می دهیم.

سیخ ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

آنها را با قلم مو روغن می زنیم و در فر 180 درجه می پزیم تا وارونه بپزند.

Biberleri robotla incelterek kıyıyoruz suyunu sıkarak kıymaya ilave ediyoruz.

Soğanı rendeliyoruz suyunu sıkıyoruz.

Kıymaya ilave ediyoruz.

Salçayı baharatları ilave edip on dakika kadar yoğuruyoruz.

Dolaba alıp bir saat dinlendiriyoruz.

Dinlenen harçtan mandalina büyüklüğünde parçalar alıp şişlere yapıştırarak şekil veriyoruz.

Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine şişleri diziyoruz.

Üzerlerine fırçayla sıvı yağ sürüp 180 derece fırında alt üst pişene kadar pişiriyoruz afiyetle.

طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای

سخن پایانی

در نهایت، شیش کباب ترکی نه تنها یک غذای خوشمزه و دلپذیر است، بلکه نمایانگر فرهنگ غنی و تنوع آشپزی ترکیه است. این غذا نه تنها در میان مردم محلی محبوب است، بلکه به عنوان یکی از نمادهای آشپزی ترکیه، توجه گردشگران و علاقه‌مندان به غذا را در سراسر جهان جلب کرده است. شیش کباب به عنوان بخشی از تجربه غذایی ترکیه، به معرفی غنای فرهنگی و تاریخی این کشور کمک می‌کند و به عنوان یکی از خوراک‌های محبوب و سنتی، در تقویت جایگاه آشپزی ترکیه در عرصه بین‌المللی نقش دارد.

برای آموزش کباب مانیسا ترکیه ای کلیک کنید.

3.6/5 - (8 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا