غذای ترکیه ای بافرا پیده +✔️ دستور اصلی بافر پیده به فارسی و ترکی استانبولی
بافرا پیده، یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ترکیه، به ویژه در منطقه بافرا، است که به عنوان یک نوع پیتزای ترکی شناخته میشود. این غذا با استفاده از خمیر نازک و مواد اولیه تازه مانند گوشت چرخکرده، پیاز، گوجهفرنگی و ادویههای مخصوص تهیه میشود. بافرا پیده به خاطر طعم غنی و ترکیبات خوشمزهاش معروف است و اغلب به عنوان یک وعده غذایی سبک یا میان وعده در سراسر ترکیه سرو میشود.
غذای ترکیه ای بافرا پیده از غذاهای معروف شهر سامسون ترکیه است . در این مقاله به زبان فارسی و ترکی استانبولی روش تهیه این غذای خوشمزه و ساده را قرار دادیم .
برای آموزش دسر ترکیه ای با بستنی کلیک کنید .
طرز تهیه غذای ترکیه ای بافرا پیده به فارسی و ترکی استانبولی
شما می توانید آن را برای صبحانه، هنگام ظهر گرسنه یا برای تبدیل خستگی عصر به لذت انتخاب کنید. درست کردن پیتای معروف سامسون (بافرا) با دستور اصلی در این بخش :
مواد لازم برای تهیه بافرا به روش سامسونی ها
فارسی | ترکی استانبولی |
برای خمیر؛ 2 فنجان آب گرم 1 قاشق چایخوری مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چایخوری نمک آرد به همان اندازه برای مواد داخلی؛ 300 گرم گوشت چرخ کرده 3 عدد پیاز کره ۲ قاشق نمک، فلفل | Hamur için; 2 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 yemek kaşığı tereyağı bir yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un İç harcı için; 300 gr dana kıyma 3 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz ,karabiber |
طرز تهیه بافرا پیده ترکیه ای به روش سامسونی ها
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا مواد داخلی را آماده می کنیم. گوشت چرخ کرده را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود. وقتی صورتی ها از بین رفت کره و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و در حالی که حرارت را خاموش کنید نصف لیوان آب اضافه کنید. با ترکیب همه مواد خمیر یک خمیر خوب ورز دهید. نیازی به استراحت زیاد نیست، بیست دقیقه کافی است. خمیر را از نارنگی به گلوله های کوچک تقسیم کنید. یک وردنه بلند و نازک را با کمک وردنه باز کنید. گوشت چرخ کرده را داخل آن بریزید و با دست روی آن را کاملا بپوشانید تا قسمتی باز نشود. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. از آنجایی که خمیر نازکی است، سریع می پزد. به محض بیرون آمدن روی آن کره بمالید. | İç harcı harcı hazırlayalım önce. Kıymayı tencereye alın rengi dönene kadar kavurun. Pembelikler gidince tereyağı ve ince doğranmış soğan ekleyin ve pişirin, altını kapatırken yarım çay bardağı su ekleyin. Hamuru için bütün malzemeleri bir araya getirerek güzel bir hamur yoğurun. Çok fazla dinlendirmeye gerek yok yirmi dakika yeterli olacaktır. Hamurun mandalinadan küçük bezelere ayırın. Uzun ve ince açın oklava yardımıyla. İçine kıymayı koyup, elinizle tamamen kapatın açık yeri kalmasın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. İnce bir hamur olduğundan çabuk pişiyor. Çıkar çıkmaz üstüne tereyağı sürün. |
سخن پایانی