آموزش غذاهای ترکیه ای

دسر ترکیه ای با بستنی + ✔️ دستور تهیه کاتمر به فارسی و ترکی استانبولی

دسر ترکیه‌ای با بستنی کاتمر، یکی از دسرهای محبوب و خاص ترکیه است که ترکیبی از نان باریک و شیرین مشابه به فیلو با بستنی سنتی ترکی است. این دسر که در بسیاری از قنادی‌ها و رستوران‌های ترکیه یافت می‌شود، به دلیل ترکیب بافت نرم و ترد نان با خنکی و شیرینی بستنی، طعمی فوق‌العاده و متفاوت ارائه می‌دهد. کاتمر معمولاً با بستنی مخصوص ترکی که دارای بافتی متراکم‌تر از بستنی‌های معمولی است، سرو می‌شود و گاهی با شربت شیرین، پودر پسته یا دیگر تزئینات برای افزایش طعم آن تزئین می‌گردد.

دسر ترکیه ای با بستنی کاتمر از  خوشمزه ترین دسر ها است . در این مقاله قصد داریم نحوه تهیه این دسر خوشمزه را به زبان فارسی و ترکی استانبولی با شما به اشتراک بگذاریم .

آزمون تعیین سطح گاما

برای آموزش طرز تهیه غذای ترکیه ای لاهماجون کلیک کنید.

دسر ترکیه ای با بستنی کاتمر به فارسی و ترکی

کاتمر از دسر های مجلسی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است .نحوه تهیه این دسر خوشمزه به سبک ترک ها را برای شما آماده کردیم.

تهیه کاتمر ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه کاتمر به سبک ترک ها

مواد لازم برای تهیه خمیر :

فارسی

ترکی استانبولی

2 و نیم پیمانه آرد

1 فنجان آب گرم

1 قاشق چایخوری نمک

2 buçuk su bardağı un

1 su bardağı ılık su

1 tatlı kaşığı tuz

مواد لازم برای تهیه مواد میانی خمیر و مواد اصلی :

فارسی

ترکی استانبولی

کره 2 قاشق

حدود یک قاشق چایخوری روغن

برای مواد اصلی:

مقدار پودر پسته (اختیاری است؟)

1 و نیم قاشق چایخوری شکر

(می توانید مواد را به طور کامل کم یا زیاد کنید)

2 yemek kaşığı tereyağı

Yaklaşık bir çay bardağı sıvı yağ

İç malzemeleri için:

Toz haline getirilmiş Antep fıstığı miktarı isteye bağlı

Kaymak

1 buçuk tatlı kaşığı toz şeker

(İç malzemelerini tamamen size kalmış azaltıp çoğaltabilirsiniz)

دسر ترکیه ای با بستنی

طرز تهیه کاتمر به سبک ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا با خمیر شروع کنید.  آب و نمک را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیری با سفت متوسط ​​ورز دهید.

بعد از اینکه خمیر جمع شد، حدود 4-5 دقیقه آن را در دستان خود ورز دهید.

خمیر غلیظی بدست آورید.

مرنگ ها را با تقسیم به 6 قسمت مساوی درست کنید.  مرنگ ها را حدود 1 ساعت استراحت دهید.

سپس، حدود نصف لیوان چای روغن را با دو قاشق غذاخوری کره آب کردید.

İlk önce hamuru ile başlayınız. Unun içerine suyu ve tuzu ekleyerek karıştırınız.

Orta sertlikte kıvamlı bir hamur olacak şekilde yoğurunuz.

Hamur toparlandıktan sonra yaklaşık 4- 5 dakika tekrar elinizde yoğurunuz.

Kıvamlı bir hamur elde ediniz.

Eşit 6 parçalara bölerek bezeler elde ediniz. Bezeleri yaklaşık 1 saat dinlendirin.

Ardından İki yemek kaşığı tereyağı ile yaklaşık yarım çay bardağı sıvı yağı erittiniz.

مرحله دوم تهیه کاتمر ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

می توانید از یک بشقاب کم عمق بزرگ استفاده کنید، با قاشق کمی از روغن آب شده را روی بشقاب بریزید، سپس مرنگ ها را به اندازه یک نعلبکی باز کنید و در بشقاب قرار دهید.

بقیه مرنگ ها را به اندازه یک نعلبکی باز می کنیم و وقتی هر یک از مرنگ ها را باز کردیم و گذاشتیم بین آنها روغن اضافه کرده و روی هم می گذاریم.

هر لایه باید روغن کاری شود.

با قرار دادن کیسه نایلونی روی آن از هواگیری آن اطمینان حاصل کنید.  حدود نیم ساعت بیشتر استراحت کنیم.

سپس کره آب شده را روی خمیر استراحت داده شده بریزید و با دست باز کنید..

Büyük yüzeysel bir tabak kullanabilirsiniz, yemek kaşığı ile tabağın üzerine eriyen yağdan biraz dökünüz ardından bezeleri fincan tabağı büyüklüğünde açınız ve tabağın üzerine koyunuz.

Diğer bezeleri de aynı şekilde fincan tabağı büyüklüğünde açınız her bezeyi açıp koyduğumuzda aralarına yağ ekleyiniz üst üste koyunuz.

Her katmanında yağı sürülmüş olmalıdır.

Üzerine bir naylon poşet sererek hava almamasını sağlayınız. Yaklaşık yarım saat daha dinlendirelim.

Sonra dinlenmiş olan hamurumuzu erimiş olan yağı dökerek elimizle açtırınız.

مرحله سوم تهیه کاتمر به سبک ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

می توانید از یک بشقاب کم عمق بزرگ استفاده کنید، با قاشق کمی از روغن آب شده را روی بشقاب بریزید، سپس مرنگ ها را به اندازه یک نعلبکی باز کنید و در بشقاب قرار دهید.

بقیه مرنگ ها را به اندازه یک نعلبکی باز می کنیم و وقتی هر یک از مرنگ ها را باز کردیم و گذاشتیم بین آنها روغن اضافه کرده و روی هم می گذاریم.

هر لایه باید روغن کاری شود.

با قرار دادن کیسه نایلونی روی آن از هواگیری آن اطمینان حاصل کنید.  حدود نیم ساعت بیشتر استراحت کنیم.

سپس کره آب شده را روی خمیر استراحت داده شده بریزید و با دست باز کنید..

Büyük yüzeysel bir tabak kullanabilirsiniz, yemek kaşığı ile tabağın üzerine eriyen yağdan biraz dökünüz ardından bezeleri fincan tabağı büyüklüğünde açınız ve tabağın üzerine koyunuz.

Diğer bezeleri de aynı şekilde fincan tabağı büyüklüğünde açınız her bezeyi açıp koyduğumuzda aralarına yağ ekleyiniz üst üste koyunuz.

Her katmanında yağı sürülmüş olmalıdır.

Üzerine bir naylon poşet sererek hava almamasını sağlayınız. Yaklaşık yarım saat daha dinlendirelim.

Sonra dinlenmiş olan hamurumuzu erimiş olan yağı dökerek elimizle açtırınız.

سخن پایانی

در نهایت، دسر ترکیه‌ای با بستنی کاتمر نه تنها یک تجربه طعم لذت‌بخش را ارائه می‌دهد، بلکه نمایانگر تنوع و غنای فرهنگ غذایی ترکیه است. این دسر به عنوان نمونه‌ای از خلاقیت در ترکیب سنت و مدرنیته در آشپزی ترکیه شناخته می‌شود و در میان گردشگران و مردم محلی محبوبیت بالایی دارد. همچنین، کاتمر به عنوان یک دسر متمایز و خاص، به ارائه تجربه‌های غذایی فراموش‌نشدنی برای دوستداران دسر کمک کرده و به تقویت جایگاه آشپزی ترکیه در سطح جهانی کمک می‌کند.

برای آموزش لهجه زبان ترکی استانبولی کلیک کنید .

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا