اردبیل

10 تا از بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل 🎼+ آدرس و 📞

کاخن یا کاخون (Cajón) یکی از محبوب‌ترین سازهای کوبه‌ای چه در اجراهای خیابانی، چه در استودیو و چه در اجراهای روی استیج است.
کاخن، سازی بسیار کاربردی است. سازی قابل حمل که چندان فضایی را اشغال نمی‌کند و نواختن آن نسبتا آسان است. در ادامه این مقاله لیستی از بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل تهیه کرده ایم. پس این مقاله را از دست ندهید !

کاخن : سازی از جنس درد و آزادی

در این صفحه شما نیز میتوانید با بهترین آموزشگاه های آواز در اردبیل آشنا شوید.

معیار انتخاب بهترین آموزشگاه کاخن اردبیل :

🎼دارا بودن يک برنامه آموزشی مدون و کامل
🎼قابلیت برگزاری کلاس برای تمام سنین
🎼بهره مندی از اساتید موسیقی  برجسته و خبره 🎼ارائه مدرک معتبر
🎼برقراري ارتباط دوستانه با هنرجویان به طوریکه فضای دوستانه و گرمی حاکم باشد 🎼استفاده از روش ها و متد های روز دنيا برای تدريس و آموزش
🎼استفاده از ساز ها و ادوات موسیقی با کیفیت 🎼دارابودن محیط مناسب آموزشی

بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل

بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل کدام اند؟

 

ردیف نام آموزشگاه نشانی شماره تماس
1 آموزشگاه موسیقی شمس  اردبیل – میدان جانبازان،اول خیابان عطایی،جنب بستنی فروشی قصر یخی، طبقه سوم 04533521065
2 آموزشگاه موسیقی استاد خراسانی  اردبیل – اول شهرک کارشناسان ( کنار گذر پل )، نرسیده به میدان فرهنگ، جنب املاک عرفانی 04533799225
3 آموزشگاه موسیقی میلاد اردبیل – اول خیابان حافظ، روبروی اداره اوقاف 04533253746
4 آموزشگاه موسیقی هارمونی اردبیل – خیابان اسماعیل بیگ، نرسیده به سه راه دانش، ساختمان شفق، طبقه اول
04533254052
5 آموزشگاه موسیقی محبوب اردبیل – مابین چهارراه امام و عالی قاپو، روبروی هتل سبلان 09144524950
6 آموزشگاه موسیقی چکاد اردبیل – مابین چهارراه حافظ و ایستگاه سرعین، پشت تاالر آزادی، ابتدای کوچه اتحاد، پالک ۱، طبقه همکف 04533719412
7 آموزشگاه موسیقی سمفونی اردبیل – خیابان شیخ صفی، خیابان اسماعیل بیگ، روبروی سامسونگ، طبقه دوم، پالک ۶۸ 04533236072
8 آموزشگاه موسیقی کوک
 اردبیل – چهارراه حافظ،کوچه باغچه بان٢، پلاک١،طبقه اول
04533726070
9 آموزشگاه موسیقی سراج

اردبیل – نبش ایستگاه سرعین به سمت چهارراه حافظ

04533262947
10 آموزشگاه موسیقی نوای همایون

اردبیل –  شهرک آزادی، خیابان حافظ، آزادگان ۲

09149539598

1- آموزشگاه موسیقی سمفونی

با شرکت در کلاس های آموزش موسیقی سمفونی جایی برای نگرانی وجود ندارد زیرا از اساتید مجرب برای آموزش هنرجویان استفاده می کند.

دوره های آموزش ساز سنتی

همراه با اجراهای گروهی هنرجویان

آدرس:

اردبیل، خیابان شیخ صفی، خیابان اسماعیل بیگ، روبروی سامسونگ، طبقه دوم، پلاک 68

شماره تماس:

04533236072

2- آموزشگاه موسیقی هارمونی

  • ارائه گواهی نامه مهارتی از سازمان فنی و حرفه ای کشور (مدرک بین المللی و قابل ترجمه)
  • امکان برگزاری تمام دوره های آموزشی بصورت آنلاین و غیرحضوری
  • ارائه مشاوره تخصصی و رایگان قبل از ثبت نام

آدرس:

اردبیل – خیابان اسماعیل بیگ، نرسیده به سه راه دانش، ساختمان شفق، طبقه اول

شماره تماس:

04533254052

3- آموزشگاه موسیقی استاد خراسانی

تدریس حرفه ای انواع ساز ها و آموزش آواز، صدا سازی و سلفژ توسط بهترین مدرسان و اساتید انجام می شود. اساتید و کادر مدیریت آموزشگاه ناردونه همگی ازدانش آموختگان رشته موسیقی در سطح دانشگاهی و عمدتا از اساتید دانشگاه های موسیقی هستند.

آدرس:

 اردبیل – اول شهرک کارشناسان ( کنار گذر پل )، نرسیده به میدان فرهنگ، جنب املاک عرفانی

شماره تماس:

04533799225

_____________________________________________________________________________________________________________

معنای کاخن چیست؟

واژه کاخون، اسپانیایی است و معادل جعبه، صندوق میوه، کشوی میز و حتی تابوت! به کار می‌رود. قطعا چنین نام‌گذاری به خاطر شکل کاخن است که جعبه‌ای است با ۶ طرف که نوازنده معمولا با دست بر طرف جلویی آن ضربه می‌زند. البته کاخن را با درام استیک، براش کاخن یا با پدال هم می‌نوازند.

اصالت کاخن

اصالت کاخن به کشور پرو می‌رسد. اولین باری که در متون نام کاخن دیده شد، در میانه قرن نوزدهم بود، هرچند که قدمت این ساز به حدود دو قرن پیش‌تر می‌رسد. زمانی که برای بردگان آفریقایی نواختن درامز ممنوع شده بود و به همین خاطر آن‌ها به دنبال گزینه دیگری برای خودشان بودند. پس کاخن در قرن ۱۸، در پی ممنوعیت نواختن درام اختراع شد. زمانی که برده‌ها فکر کردند چیزهایی مثل صندوق‌های میوه یا کمد، وسیله‌هایی هستند که می‌توانند جانشین درام شوند. در واقع اولین کاخن‌ها، چیزی نبودند مگر جعبه‌های میوه! و این پاکو د لوسیا (Paco de Lucia)، نوازنده برجسته گیتار اسپنیش بود که در اواخر دهه ۱۹۷۰ میلادی، باکس چوبی گسترش‌یافته امروزی یا کاخن امروزی را به اروپاییان معرفی کرد.

امروز انواع متنوعی از کاخن وجود دارد، اما آن کاخنی که در ذهن مردم به عنوان نمونه اولیه کاخن نقش بسته همان کاخن پرویی است. این ساز ۶ طرف دارد و پنل پشتی آن یک سوراخ صدا دارد. صدای کاخن خشک است و باس و معمولا به عنوان سازی همنواز استفاده می‌شود.

انواع مرسوم کاخن چیست؟

به این خاطر که اکثر کشورهایی که کاخن وارد آن‌ها شد و به محبوبیت دست یافت تغییراتی در آن دادند تا نسخه مخصوص به خودشان را داشته باشند در این‌جا به انواعی که بیشتر شناخته‌ شده‌اند می‌پردازیم، با اینکه انواع دیگری از کاخن هم وجود دارد.

– پرویی یا آفرو‌_پرویی

کاخن پرویی در واقع همان صورت تغییر یافته، صندوق‌های میوه‌ای است که بردگان آفریقایی در پرو آن‌ها را به عنوان درام استفاده می‌کردند. این نوع کاخن، سیم یا سیستم اسنیر ندارد و در قسمت پشتی‌اش یک حفره صدا دارد.

– فلامنکو (Flamenco Cajon)

اجرای گیتار فلامنکو توسط نوازنده زبردست گیتار فلامنکو، پاکو دلوسیا را با همراهی کاخن، در ادامه تماشا کنید.

نوازنده اسپانیایی پاکو دلوسیا و پرکاشنیست برزیلی تبارش، روبم دانتاس، وقتی از سفر خود از پرو بازگشتند، نسخه خود را از کاخن ارايه دادند! آن‌ها برای تولید صدایی که متناسب با موسیقی فلامنکو باشد، سیم‌های گیتار را به پشت صفحه‌ جلویی کاخن که نوازنده به آن ضربه می‌زند نصب کردند.

کاخن اسنیر (Snare Cajon)

امروزه عمدتا برای ایجاد صدایی زنگ‌دار از اسنیر در کاخن‌ها استفاده می‌شود. برای داشتن صدایی زنده‌تر، کاخن‌های اسنیر گزینه مناسب‌تری هستند. این کاخن‌ها در پشت صفحه جلویی دسته وایرهای اسنیر دارند. این نوع کاخن به نوع مدرن هم مشهور است.
داخل یک کاخن اسنیر را در شکل زیر ببینید.

داخل یک کاخن اسنیر

کاخن‌های کوچک

تراول کاخن‌ها یا کاخن‌های مسافرتی، کاخن برای بچه‌ها و کاخن کیت‌ها انواع کوچک‌تر از استاندارد کاخن هستند. در سال‌های اخیر سازندگان کاخن، علاوه بر مدل‌های استانداردی که در بالا گفته شد، به فکر ساخت کاخن در ابعاد دیگر هم افتاده‌اند. برای کودکان مدل‌هایی با ابعاد کوچک‌تر هم ساخته‌ شده ا ست.

کاخن الکتریک یا ترکیبی

کاخن ترکیبی به شما امکان نواختن آکوستیک وایجاد صدای الکتریک را می‌دهد! در آخرین نوآوری‌هایی که در کاخن‌ها صورت گرفته، میکس صدای آکوستیک با فناوری الکتریک ممکن شده است. حتی اگر در حال حاضر کاخن دارید ولی می‌خواهید قابلیت صدای الکتریک را هم به آن اضافه کنید. می‌توانید با نصب یک اسسکوری قابلیت الکتریک را هم به کاخن‌تان اضافه کنید.

اکسسوری‌ها یا لوازم جانبی

هنگام مسافرت می‌توانید از کیف کاخن استفاده کنید. اگر بخواهید دستان‌تان هنگام نوازندگی کاخن آزاد باشد! می‌توانید از پدال کاخن استفاده کنید. اکسسوری‌های دیگری وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید انواع جنس صداهای متفاوت را ایجاد کنید. براش کاخن وسیله جانبی دیگری است که از جنس نایلون ساخته شده و برای تولید صدایی غنی‌تر است. شیکر هم مي‌تواند وسیله‌ای باشد که به عنوان لوازم جانبی کاخن استفاده شود. با یک دست کاخن بنوازید و با دست دیگر شیکر را بنوازید!

 

سخن پایانی

کاخن به عنوان یک ابزار هنری با تاریخچه غنی، تاثیرگذاری بر موسیقی جهانی دارد. فارغ از اینکه پیر هستید یا جوان، مبتدی هستید یا حرفه‌ای، قطعاً می‌توانید از میان خیل عظیمی از کاخن‌ها با اندازه‌ها، امکانات و شاخصه‌های متفاوت از تولیدکنندگان مختلف، یک گزینه مناسب برای خود پیدا کنید. به‌علاوه، گستره تجهیزات جانبی این ساز نیز روز‌به‌روز در حال وسیع‌تر شدن است. در این مقاله به معرفی بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل پرداخیتم؛ امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

اکنون این فرصت را از دست ندهید و با گذراندن دوره آموزشی در بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل ، از همین حالا شروع به یادگیری ساز موردعلاقه خود کنید!

اگر نکته ای از قلم افتاده است ، لطفا با ما در قسمت کامنت ها در اشتراک بگذارید . 🙂

به نظر شما بهترین آموزشگاه های کاخن اردبیل کدام اند؟

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *