آموزش رایگان زبان فرانسهدانستنی های فرانسه

مدرسه آشپزی در فرانسه 👨‍🍳 + واژگان مرتبط با آشپزی به فرانسوی 🧑🏼‍🍳

مدرسه‌های آشپزی در فرانسه

 

 

از‌آنجاکه فرانسه و مردم این کشور همواره اهمیت زیادی به آشپزی و غذا می‌دهندو تعداد مدرسه‌های آشپزی فرانسه، به‌ویژه شهر پاریس، بسیار متعدد است و

انواع مختلف آشپزی و مهارت‌ها‌ی مرتبط با آن را آموزش می‌دهندو همچنین، امکان یافتن دوره‌های فشردۀ آشپزی , برای علاقه‌مندان به راه‌اندازی آشپزخانه

شخصی وجود دارد. در این نوع از رشته‌ها، آنان علاوه‌بر گذراندن دروسی مانند فناوری‌های جدید آشپزی و مدیریت کسب‌وکار و مدیریت اجرایی و فناوری اطلاعات وعلوم کامپیوتری  و دیگر مهارت‌هایی را می‌گذرانند که در آینده به‌عنوان سرآشپز به آن‌ها نیاز دارند. ممکن است این دوره‌ها علاوه‌بر مهارت‌های آشپزی، سفرهای میدانی به رستوران‌های فرانسه و دوره‌های کارآموزی را نیز شامل شود. و نکتۀ مهم دیگر دربارۀ رشته‌های یادشده این است که شرکت در آن‌ها ممکن است تاحدودی رقابتی باشد.

اما امکان یافتن دوره‌هایی نیز وجود دارد که از چند هفته تا چند ماه به‌طول می‌انجامد. هدف برگزاری این دوره‌ها ارائۀ دانش آشپزی ودوره‌های زبان فرانسه به افرادی است که در دبیرستان یا کالج تحصیل می‌کنند

.

 

مدرسۀ ملی عالی PÂTISSERIE

مدرسۀ عالی PÂTISSERIE

در سال ۱۹۸۴ تأسیس شد و در ایسینژو قرار گرفته است. این مدرسه در زمینۀ شیرینی‌پزی و نانوایی و شکلات‌سازی و قنادی و هنر بستنی

شهرتی جهانی دارد.

مدرسۀ DUCASSE

یکی از زیرمجموعه‌های این مدرسه است و سال ۱۹۹۹ بنیان نهاده شد و در زمینۀ آموزش آشپزی و هنر شیرینی‌پزی در دنیا بسیار شهرت دارد.

 

در جدول زیر با واژگان پخت و پز , به فرانسوی آشنا میشویم.

فر four
پخته cuit
آب‌پز (در قابلمه) au pot
سرخ‌کرده frit
کباب شده grillé
بخارپز cuit à la vapeur
آب پز fondu
سرخ‌شده sauté
آرام پخته شده cuit en ragoût
آرام پخته شده cuit à petit feu
آب‌پز شده poché
آرام پخته شده cuit en civet
سوخته brûlé
(با) سطح برشته شده saisi
کباب شده au barbecue
آبپز سفت (تخم مرغ) durci
کباب کردن rôtir
پختن cuire
کباب کردن rôtir
بخارپز کردن cuire à l’étouffée
سرخ کردن غذا frire
جوشیدن bouillir
با آتش ملایم پختن braiser
کباب کردن griller
سرخ کردن (آشپزی) dorer
تفت دادن sauter
کباب کردن gratiner
آرام پز شدن faire cuire à petit feu
به آرامی پختن mijoter
آب شدن fondre
در دمای بالا پختن faire cuire à feu vif
آرام پز کردن cuire en civet
آرام پز کردن cuire en ragoût
آب پز کردن pocher
برشته کردن saisir
مخلوط کردن mélanger
همزدن remuer
تر کردن mouiller
 مخلوط کن battre
دوباره اضافه کردن rajouter
اضافه کردن ajouter

 

 

 

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
واتساپ و تلفن آموزشگاه زبان‌های خارجی
×