طرز تهیه دوروم: دوروم ترکیه+ دستور پخت فارسی و ترکی استانبولی
در این صفحه با طرز تهیه دوروم آشنا شوید. دوروم ترکیه یکی از ساندویچ های لذیذ، خوشمزه و پرطرفدار است که با مرغ، رشته های گوشت و سبزیجات نیز پخته می شود. دستور العمل دوروم سبزیجات ترکیه ای این غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار را برای شما در این مقاله قرار داده ایم. همچنین برای آموزش دستور العمل پارفه توت فرنگی ترکیه ای و آموزش دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای با ما همراه باشید. از این غذا در کشور ترکیه به عنوان میان وعده استفاده می کنند و محتویات آن شامل گوشت، پنیر و انواع سبزیجات است. دوروم یک غذای ساندویجی خوشمزه و لذیذ است که متعلق به کشور ترکیه بوده و در بین مردم استانبول و گردشگران بسیار پر طرفدار و محبوب است.
طرز تهیه دوروم ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی
دراین قسمت به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی دستور تهیه غذای ترکی دوروم را برای شما گرد آوری کرده ایم.
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر 4 عدد زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت و پز 15 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK 4 adet HAZIRLAMA SÜRESİ 10 dakika PİŞİRME SÜRESİ 15 dakika |
مواد لازم برای تهیه دوروم سبزیجات
فارسی | ترکی استانبولی |
4 عدد لواش فلفل دلمه ای 2 عدد 1 عدد پیاز بزرگ 500 گرم قارچ 100 گرم پنیر چدار رنده شده 2 حبه سیر کاری 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه 4 برگ ریحان | 4 adet lavaş 2 adet kapya biber 1 adet büyük boy soğan 500 gram mantar 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı köri 1 tatlı kaşığı tuz bir kaşığı karabiber 4 yaprak fesleğen |
طرز تهیه دوروم سبزیجات به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
پیاز، فلفل کاپیا و قارچ را به صورت نیم ماه خرد کنید. در تابه ای با حرارت یکنواخت پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت دهید تا کاراملی شوند. سپس فلفل کاپیا را اضافه کنید و آن را به آرامی بکشید. در آخر قارچ و نمک و فلفل را اضافه کرده و کاری را اضافه کنید. برگ های ریحان را ریز خرد کرده و اضافه کنید. کف تابه را بپوشانید و چداررنده شده را اضافه کنید. با حرارت قارچ ها را به آرامی هم بزنید تا پنیر آب شود. به مقدار دلخواه مواد قارچ را در لواش ریخته و به شکل رول در می آوریم. نوش جان. | Soğan, kapya biber ve mantarları yarım ay şeklinde doğrayın. Isıyı eşit yayan bir tavada önce soğan ve sarımsakları, zeytinyağı ile birlikte karamelize olana kadar soteleyin. Ardından kapya biberleri ekleyip, hafifçe öldürün. Son olarak mantarları ekleyip, tuz karabiber ve köriyi ekleyin. Fesleğen yapraklarını ince ince kıyıp, ekleyin. Tavanın altını kapatıp, rendelenmiş kaşarı ekleyin. Mantarların ısısıyla kaşar eriyene kadar hafifçe karıştırın. Lavaşa, istediğimiz miktarda mantarlı harcı koyup dürüm haline getirelim. Afiyet olsun. |
فارسی | ترکی استانبولی |
کالری: برای 1 پرس 360/کیلو کالری | KALORİ: 1 porsiyon için 360/kcal |
فارسی | ترکی استانبولی |
نکات دستور تهیه بسته بندی سبزیجات در صورت تمایل می توانید فلفل قرمز آسیاب شده و فلفل چیلی را داخل آن بریزید. | Sebzeli Dürüm Tarifinin Püf Noktası İç malzemeye dilerseniz toz kırmızı biber ve pul biber koyabilirsiniz. |
تاریخچه ساندویچ دوروم ترکیه ای
دونر کباب یکی از محبوبترین کبابهای ترکی است. برای تهیه این نوع کباب پشتههایی از گوشت را مزهدار میکنند و به سیخ میکشند. گوشت پس از پخت با یک چاقوی تیز به صورت ورقهای برش داده میشود. پخت این نوع کباب در قرن هفدهم و در زمان امپراتوری عثمانی رواج داشت. در آن زمان پشتههای گوشت بر روی جوجهگردان افقی قرار میگرفت.
در واقع دونر کبابی که به صورت ساندویچی سرو میشود، دوروم نام دارد. دوروم در واقع همان ساندویچ ترکی است. ترکها دونر کباب را با سبزیجات مختلف شامل پیاز خرد شده، جعفری، گوجه فرنگی، خیار شور، کاهو و … در نان پیتا میپیچند و سرو میکنند.
به نظر خوب و خوشمزه میاد، حتما امتحانش میکنم