آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای +✔️ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای را برای شما در این مقاله قرار دادیم.

برای آموزش دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای کلیک کنید .

دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

در این بخش مواد لازم جهت تهیه کلم بروکلی به روش ترک ها و به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی برای شما آماده کردیم .

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

1 نفر

زمان آماده سازی

10 دقیقه

زمان پخت و پز

10 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

1 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

10 dakik

مواد لازم برای تهیه کلم بروکلی

فارسی

ترکی استانبولی

250 گرم بروکلی

1 عدد سیر

2 قاشق غذاخوری ماست

آب 1/2 لیمو ترش تازه

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری پنیر روکفور خرد شده

یک نان ترتیلا سبوس دار

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری آویشن

1 قاشق چایخوری نعنا

250 gram brokoli

1adet sarımsak

2 yemek kaşığı yoğurt

1/2 adet taze sıkılmış limon suyu

2 yemek kaşığızeytinyağı

1 yemek kaşığı ufalanmış rokfor peyniri

bir  adet tam buğday tortilla ekmeği

1/4 çay kaşığı tuz

1/4 çay kaşığı karabiber

bir çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı nane

دستور پخت کلم بروکلی به روش ترک ها

دستور پخت کلم بروکلی

فارسی

ترکی استانبولی

مقدار زیادی آب را در یک قابلمه عمیق بجوشانید. کلم بروکلی را که قسمت های ساقه و برگ را تمیز کرده اید به مدت 6-7 دقیقه در آب جوش بجوشانید.

سیر پوست کنده را به قطعات کوچک خرد کرده و با نمک بمالید. ماست، پاپریکا، آویشن و نعنا را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، آب لیموی تازه را با روغن زیتون و فلفل سیاه مخلوط کنید.

کلم بروکلی پخته شده را پس از تخلیه آب به قطعات کوچک خرد کنید. به ظرف سرو منتقل کنید و با روغن زیتون و سس لیمو مخلوط کنید.

تورتیلای گندم کامل را در فر یا روی اجاق گاز گرم کنید. سس ماستی که آماده کردید را روی آن بمالید.

با پنیر روکفور خرد شده بپاشید. کلم بروکلی پخته شده را اضافه کنید. بعد از اینکه نان تورتیلا را محکم پیچید با چاقو از وسط نصف کرده و سرو کنید.

Derin bir tencerede bol miktarda su kaynatın. Sap ve yaprak kısımlarını temizlediğiniz brokolileri, kaynar suda 6-7 dakika kadar haşlayın.

Kabuğunu soyduğunuz sarımsağı küçük parçalar halinde doğradıktan sonra tuzla ovun. Yoğurt, pul biber, kekik ve nane katıp karıştırın.

Ayrı bir kasede taze sıkılmış limon suyunu zeytinyağı ve karabiberle karıştırın.

Haşlanan brokolileri suyunu süzdürdükten sonra küçük parçalar halinde doğrayın. Servis tabağına alıp zeytinyağlı ve limonlu sosla karıştırın.

Tam buğday tortilla ekmeğini fırın ya da ocak üzerinde ısıtın. Üzerine hazırladığınız yoğurt sostan sürün.

Ufalanmış rokfor peynirini serpiştirin. Haşlanmış brokolileri ekleyin. Tortilla ekmeğini sıkıca sardıktan sonra bıçakla ikiye bölüp servis edin.

برای آموزش دستور العمل پارفه توت فرنگی ترکیه ای کلیک کنید.

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا