آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه چیز کیک ترکیه ای +✔️دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

چیز کیک ترکیه‌ای یکی از دسرهای محبوب و معروف در فرهنگ آشپزی ترکیه است که با ترکیبی شیرین و لذیذ از چیز و دیگر مواد اساسی طبیعی، توجه ذائقه‌های خواهان دسرهای خاص را به خود جلب کرده است. این دسر با ظاهری زیبا و طعمی خاص، جزء دلایل محبوبیت بالای آن در داخل و خارج از کشور می‌باشد. از تاریخچه تا تکنیک‌های پخت مختلف، چیز کیک ترکیه‌ای یک اثر هنری در آشپزی محلی است که به تنهایی یا به همراه چای ترکیه معمولاً در جشن‌ها و جلسات خانوادگی سرو می‌شود.

طرز تهیه چیز کیک ترکیه ای برای شما در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه شیرینی ترکیه کمال پاشا کلیک کنید .

طرز تهیه چیز کیک ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

دستور تهیه چیز کیک بسیار خوشمزه را در این بخش قرار دادیم .

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

پنیر لبنه 500 گرم

1 بسته خامه

1.5 فنجان شکر گرانول

4 قاشق غذاخوری آرد

تخم مرغ 4 عدد و زرده تخم مرغ 1 عدد

1 بسته وانیل

برای زیرپایه:

بسته بیسکویت ماشک

100 گرم کره ذوب شده

1 فنجان فندق آسیاب شده

کمی کمتر از نصف فنجان شیر

برای سس:

250 گرم تمشک

5 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (حل شده با 1 قاشق چایخوری آب)

1 لیوان آب

1 بسته وانیل

500 gr labne peyniri

1 paket krema

1,5 su bardağı toz şeker

4 yemek kaşığı un

4 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı

1 paket vanilya

Alt taban için:

paket burçak bisküvi

100 gr eritilmiş tereyağı

1 su bardağı toz gibi çekilmiş fındık

Yarım çay bardağından biraz az süt

Üzerinin sosu için:

250 gr frambuaz

5 yemek kaşığı şeker

2 yemek kaşığı mısır nişastası (1 çay bardağı su ile eritilir)

1 su bardağı su

1 paket vanilya

طرز تهیه چیز کیک به روش ترک ها

تهیه چیز کیک ترکیه ای

فارسی ترکی استانبولی
برای پایه زیر بیسکویت و فندق را تا مانند آرد در روندو شود.

غذا ساز میریزیم  تا مانند آرد شود ،کره و شیر آب شده را کم کم اضافه می کنیم و کیک را آماده می کنیم.

برای سس؛ شکر و آب را به تمشک اضافه می کنیم، یک ساعت در یخچال نگه می داریم، می گذاریم روی اجاق گاز، نشاسته ذرت را با یک لیوان پایخوری آب سرد حل می کنیم و اضافه می کنیم و شروع به جوشیدن می کنیم.

وقتی جوش آمد 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می جوشانیم و از روی اجاق برداشته و وانیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا زمانی که گرم نشود پوسته نگیرد و می گذاریم تا خنک شود.

ابتدا قالب گیره ای خود را برای پایه زیرین چرب کرده و موادی را که آماده کرده ایم فشار داده و به درستی و یکنواخت قرار داده و در کمد قرار می دهیم.

پنیر لبنه را در ظرفی جداگانه به مدت 3 دقیقه هم بزنید.

به همین ترتیب خامه را در ظرفی جداگانه هم می زنیم تا کمی غلیظ شود، 2 عدد از آن ها را در همان ظرف می ریزیم و شکر را اضافه می کنیم و به زدن ادامه می دهیم.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

Alt tabanı için, bisküvileri ve fındığı rondoda un gibi yapana kadar çekiyoruz.

Eritmiş olduğumuz tereyağını ve sütü yavaş yavaş ilave edip alt tabanı hazır hale getiriyoruz.

Sosu için; frambuaza şekeri ve suyu ilave edip dolapta bir saat bekletiyoruz ve ocağa alıp bir çay bardağı soğuk suyla mısır nişastasını eritip içine ilave edip kaynatmaya başlıyoruz.

Kaynayınca kısık ateşte 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alıp vanilyasını ilave edip ılıyana kadar kabuk tutmaması için hafif karıştırıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.

Öncelikle alt taban için kelepçeli kalıbımızı iyice yağlayıp hazırlanmış olduğumuz harcı içine bastırarak düzgün ve eşit bir şekilde yerleştirip dolaba koyuyoruz.

Labne peyniri ayrı bir kapta 3 dakika kadar çırpıyoruz.

Kremayı da aynı şekilde ayrı bir kapta hafif katılaşana kadar çırpıp 2 sinide aynı kabın içine alıp içine şekeri ilave edip çırpmaya devam ediyoruz.

Yumurtaları da tek tek ilave edip yaklaşık 5 dakika çırpmaya devam ediyoruz.

مرحله دوم تهیه پیز کیک به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

در آخر آرد و وانیل را اضافه می کنیم و هاون را در کمد بیرون می آوریم و روی آن می ریزیم. در این فاصله قبل از ریختن لبه قالب را با فویل می بندیم. به این ترتیب لبه های آن نسوزد چون مدت زیادی در فر می ماند.

و با کمی ضربه زدن روی قالب اجازه می دهیم تا حباب های هوا بیرون بیاید و در فر از قبل گرم شده 10 دقیقه اول با دمای 200 درجه بپزیم و بعد از 10 دقیقه با دمای 160 درجه بپزیم و 50 دقیقه دیگر بپزیم. در کل 1 ساعت میپزیم.

در حین پخت و پز هرگز در فر را باز نمی کنیم.

علاوه بر این، ما همیشه یک ظرف متوسط ​​پر از آب مقاوم در برابر حرارت را در فر قرار می دهیم. به این ترتیب از ترک خوردن آن جلوگیری می کنیم.

و اگر بعد از 1 ساعت وقتی درب آن را باز می کنیم چیزکیک ما تکان نخورد، فر را خاموش می کنیم و درب آن را کمی باز می گذاریم و می گذاریم خنک شود.

بعد از گرم شدن از فر خارج کرده و به مدت 1 ساعت خنک می کنیم و سسی را که آماده کرده بودیم روی آن می ریزیم و با تکه های تمشک تزئین می کنیم و به مدت 1 شب در یخچال استراحت می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.

En son unu ve vanilyasını ilave edip dolaptaki harcı çıkarıp üzerine döküyoruz. Bu arada dökmeden önce kalıbın kenarını folyo ile sarıyoruz. Böylelikle uzun süre fırında kaldığı için kenarları yanmamış oluyor.

Ve kalıba hafifçe vurup içindeki hava kabarcıklarının dışarı çıkmasını sağlayıp önceden ısıtılmış fırında ilk 10 dakika 200 derecede, 10 dakika sonrasında dereceyi 160’a alıp 50 dakika daha pişiriyoruz. Toplamda 1 saat pişirmiş oluyoruz.

Fırının kapağını pişirme boyunca asla açmıyoruz.

Ayrıca fırının içine mutlaka ısıya dayanıklı su dolu orta büyüklükte bir kap koyuyoruz. Böylelikle çatlamasını önlüyoruz.

Ve 1 saat sonra kapağı açtığımızda Cheesecakemiz hafif salladığımızda oynamıyorsa fırını kapatıp kapağını biraz aralayıp ılınmaya bırakıyoruz.

Ilındıktan sonra fırından çıkarıp 1 saat kadar soğuduktan sonra hazırladığımız sosu üzerine döküp frambuaz parçalarıyla süslüyoruz ve dolapta 1 gece dinlendirip servis yapıyoruz. Afiyet olsun.

طرز تهیه چیز کیک ترکیه ای

سخن پایانی

در نتیجه، چیز کیک ترکیه‌ای نه تنها یک دسر معمولی است بلکه نمایانگر فرهنگ و هنر آشپزی ترکیه می‌باشد. با طعمی خاص و مواد اصلی با کیفیت، این دسر به عنوان یک جزء جالب و لذت‌بخش از غذاهای ترکیه شناخته می‌شود. بنابراین، تجربه چیز کیک ترکیه‌ای یک سفر خوشمزه به دنیای طعم‌های خاص و فرهنگ آشپزی ترکیه را به همراه دارد.

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا