آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کاپ کیک ترکیه ای 🧁 + ( دستور تهیه کاپ کیک به زبان فارسی و ترکی )

به دنیای خوشمزه کاپ کیک ترکیه ای خوش آمدید! طرز تهیه کاپ کیک ترکیه ای ، که به زبان‌های فارسی و ترکی ارائه شده است، راهنمایی جامع برای پخت نوعی شیرینی است که هم در ظاهر و هم در طعم، فریبنده است.

ما شما را قدم به قدم در فرایند ساخت کاپ کیک ترکیه ای همراهی می‌کنیم، از انتخاب مواد اولیه تازه گرفته تا ترفندهای پخت و تزئین.

هر چه باشد کاپ کیک ترکیه ای بیش از یک شیرینی ساده هستند؛ آن‌ها نمادی از شادی و خلاقیت در آشپزخانه‌اند. پس بیایید با ما در این سفر شیرین به قلب آشپزی ترکیه قدم بردارید و طعمی فراموش‌نشدنی را تجربه کنید.

طرز تهیه کاپ کیک ترکیه ای

برای آموزش طرز تهیه قویماق ترکیه ای توصیه می‌کنیم این صفحه را مطالعه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

2 عدد تخم مرغ

1 فنجان شکر

نصف لیوان روغن

1 لیوان آب شیر

یک  قاشق غذاخوری کاکائو

1 بسته وانیل

یک  بسته بیکینگ پودر

1.5 فنجان آرد

برای روی کیک

قطره های شکلات

2 adet yumurta

1 su bardağı toz şeker

Yarım su bardağı sıvı yağ

1 su bardağı süt

bir yemek kaşığı dolusu kakao

1 paket vanilya

bir paket kabartma tozu

1,5 su bardağı un

Üzeri İçin

Damla çikolata

مواد تهیه کاپ کیک

مرحله اول طرز تهیه کاپ کیک ترکیه ای خوشمزه 

فارسی

ترکی استانبولی

بیایید تخم مرغ ها را داخل ظرف بریزیم و با همزن شروع به هم زدن کنیم.

شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کف کند.

سپس روغن و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

سپس وانیل، بکینگ پودر، کاکائو و آرد را اضافه کنید و همه مواد را به کمک هم زدن مخلوط کنید.

Çırpma kabına yumurtaları alalım, mikser ile çırpmaya başlayalım.

Şekeri de ekleyip, karışım köpük köpük olana kadar çırpmaya devam edelim.

Daha sonra sıvı yağ ve sütü karışıma ilave edip tekrar çırpalım.

Ardından vanilya, kabartma tozu, kakao ve unu da ekleyelim ve çırpma teli yardımıyla tüm malzemeleri karıştıralım.

مرحله دوم طرز تهیه کاپ کیک ترکیه ای خوشمزه  

فارسی

ترکی استانبولی

کاسه فر را که کاغذهای مافین را روی پیشخوان گذاشته ایم برداریم.

مخلوط کیک خود را با کمک قاشق روی کاغذهای مافین تقسیم می کنیم.

در آخر روی آن شکلات  چیپسی می پاشیم.

کاپ ها را در فر قرار می دهیم و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه بدون فن می پزیم.

به این ترتیب 18 عدد کاپ به دست آوردیم.

کیک کاپی کاکائویی آماده سرو است! نوش جان.

Muffin kağıtlarını yerleştirdiğimiz fırın kabını tezgaha alalım.

Kek harcımızı kaşık yardımıyla muffin kağıtlarına bölüştürelim.

Son olarak muffinlerimizin üzerine damla çikolata serpiştirelim.

Muffin kabımızı fırına yerleştirelim ve 180 derece fansız ayarda 20 dakika kadar pişirelim.

Biz bu şekilde 18 adet muffin elde ettik.

Kakaolu muffin kekimiz servise hazır! Afiyet olsun.

مراحل تهیه کاپ کیک

نکاتی که برای تهیه کاپ کیک ترکیه ای باید بدانیم

فارسی

ترکی استانبولی

مطمئن شوید که تمام موادی که برای تهیه کیک مافین استفاده می کنید در دمای اتاق باشد. برای این کار، قبل از شروع به تهیه کیک، تمام مواد خود را روی میز یا پیشخوانی که آن را درست می کنید، داشته باشید.

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند.

پس از اضافه کردن مواد جامد، دقت کنید که در همان جهت هم بزنید. در صورت تمایل به جای هم زدن در مخلوط کن با کفگیر مخلوط کنید.

وقتی مایه کیک را داخل قالب های مافین می گذارید، آن را کاملا پر نکنید. آن را تا نیمه پر کنید تا بلند شود.

زمان پخت را با توجه به زمان پخت فر خود تنظیم کنید.

Muffin kek yaparken kullanacağınız tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. Bunun için kek yapmaya başlamadan önce tüm malzemelerinizi yapacağınız masa veya tezgahın üzerinde bulundurun.

Yumurta ile şekeri çırptığınızda köpük köpük olana kadar çırpın.

Katı malzemeleri de ekledikten sonra çırparken aynı yönde çırpmaya özen gösterin. İsterseniz mikserde çırpmak yerine spatula ile karıştırmalısınız.

Kek harcını muffin kalıplara koyarken tam olarak doldurmayın. Kabaracağı için yarısına kadar doldurun.

Pişme süresini kendi fırınınızın pişirme süresine göre ayarlayın.

 

برای یادگیری طرز تهیه شیرینی کمال پاشا این مقاله را بخوانید و تمام فوت و فن های آن را یاد بگیرید.

 

4.2/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا