طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای + (دستور تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی)
طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای با زبان فارسی و ترکی استانبولی، فرصتی عالی برای آشنایی با فرهنگ و آشپزی ترکیه است که در این مقاله به آن میپردازیم.
دسر داملا ترکیهای یکی از شیرینیهای بینظیر و خوشمزه در فرهنگ غذایی ترکیه است که با طعم شیرین و لذیذ خود، هر طعمی را که به دنبال آن هستید، به شما هدیه میدهد.
این دسر با استفاده از مواد اولیه ساده و فرآیند آسان، میتواند بهترین انتخاب برای هر مناسبت و هر زمانی باشد.
برای آموزش طرز تهیه دسر ترکیه ای با بستنی این مقاله را مطالعه کنید. این مقاله به شما کمک میکند تا با مراحل تهیه دسرهای خوشمزه و شیرین ترکیهای با اضافه کردن بستنی، طعمی بینظیر و متفاوت را تجربه کنید.
طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی
این دسر طعم فوق العاده ای دارد، دسر داملا یک دسر متفاوت که است که میتوانید برای مهمانی از آن استفاده کنید. پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر داملا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
2 عدد تخم مرغ (یکی با زرده) 1 لیوان چای سمولینا 1 لیوان چای پودر قند یک لیوان چای روغن 1 لیوان چای ماست 150 گرم مارگارین یا کره ذوب شده 1 بسته وانیل 1 بسته بیکینگ پودر یک پیمانه جوش شیرین 1 قاشق چایخوری سرکه 4.5 فنجان آرد برای پر کردن: یک کاسه گردوی آسیاب شده برای شربت؛ 3 فنجان شکر 3.5 فنجان آب چند قطره آبلیمو | 2 adet yumurta ( Birinin sarısı üzerine ) 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri bir çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 150 gr eritilmiş margarin veya tereyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu bir fiske karbonat 1 tatlı kaşığı sirke 4. 5 su bardağı un :İçi Malzemesi İçin Bir kase çekilmiş ceviz İçi Şerbet İçin; 3 su bardağı şeker 3. 5 su bardağı su Birkaç damla limon suyu |
مرحله اول طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
اول از همه، شکر و آب شربت را در قابلمه ریخته، هم می زنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد، چند قطره آب لیمو را گرفته و بعد از 2-3 دقیقه ته آن را خاموش کرده و می گذاریم تا خنک شود. بلغور، پودر قند، تخم مرغ، ماست، روغن، کره، وانیل و سرکه را در ظرفی عمیق ریخته و هم می زنیم. ۱ پیمانه آرد و ۱ بسته بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. با افزودن آرام آرد، خمیر جمع می شود. باید مانند لاله گوش نرم باشد. | Öncelikle şerbet için şeker ve su tencereye konulup çırpılır orta ateşte kaynatılır. Kaynamaya başlayınca birkaç damla limon suyu sıkılıp 2-3 dakika sonra altı kapatılıp soğumaya bırakılır. İrmik, pudra şekeri, yumurta, yoğurt, sıvı yağ, eritilmiş margarin (tereyağ), vanilya ve sirke derince bir kaba alınır.Ve çırpılır. 1 su bardağı un ve 1 paket kabartma tozu konulur ve çırpılır. Yavaş yavaş un eklemesi yapılarak hamur toparlanır. Kulak memesi kıvamında yumuşak olması gerekiyor.
|
مرحله دوم طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
قطعاتی به اندازه گردو از خمیر گرفته می شود و صاف می شوند. گردوها را داخل آن قرار دهید و به شکل رول در آورید. با باز کردن کمی کشیده می شود و دو سر آن را جلو آورید و فشرده و ترکیب می کنند که در تصویر مشاهده می کنید. روی سینی قرار می گیرد. زرده تخم مرغ را روی آنها بمالید و آجیل را اضافه می کنند. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای طلایی شود. بعد از پخت وقتی اولین دما بالا رفت شربت را 1 دقیقه بعد می ریزند. انتظار می رود به خوبی پوشانده و جذب شود. با این مواد 30 شیرینی درست می کنند. | Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp yassı hale getirilir. İçine ceviz konulup rulo halinde sarılır. Biraz açtırarak esnetip iki ucu öne getirilip sıkıştırılıp birleştirilir.Resimde de görebilirsiniz. Tepsiye dizilir. Üzerlerine yumurta sarısı sürülüp fındık konulur. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Piştikten sonra ilk sıcaklığı çıkınca 1 dakika sonra şerbeti dökülür.Hepsinin üzerine gelecek şekilde kepçe ile şerbetlenir. Üzeri kapatılarak iyice içine çekmesi beklenir. Bu malzemelerden 30 adet tatlı çıkıyor. |
برای آموزش طرز تهیه دسر ترکی رولی این صفحه را مطالعه کنید و به دستورات و توضیحات آن دقت کنید. این صفحه شما را با مراحل مختلف تهیه این دسر خوشمزه و محبوب آشنا میکند.