طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ 🌹 { تهیه دسر گل سرخ به فارسی و ترکی }
هدف از نوشتن این مقاله آموزش طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ میباشد، از این رو با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
در فرهنگ غذایی ترکیه، دسر گل سرخ یکی از دسرهایی است که با ظاهر زیبا و طعم شیرین خود، هر میزبانی را به یک تجربه لذتبخش و دلپذیر تبدیل میکند.
این دسر با استفاده از گلهای تازه و شکر، با طراحیهای خاص و جذاب، نه تنها طعمی شیرین و دلچسب به ارمغان میآورد، همچنین به عنوان یک نماد زیبایی و شادابی در میان میزبانان برجسته میشود.
برای آشنایی با طرز تهیه کمپیر ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید تا به شیوهها و مراحل تهیه این دسر خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ترکیه آشنا شوید.
طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ به فارسی و ترکی (Çiçek Tatlısı )
این دسر به نام دسر گل رز مدیترانه ای نیز معروف است و به دلیل شباهت آن به گل رز به این نام مشهور شده است، این دسر لذیذ را در ایام عید و مهمانی های خود می توانید درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ
فارسی | ترکی استانبولی |
125 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند نصف قاشق چایخوری روغن 1 بسته بیکینگ پودر 1 بسته وانیل آرد به همان اندازه | 125 gram tereyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un
|
طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ به روش ترک ها (Çiçek Tatlısı )
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد، لیمو را در آن فشار دهید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. شربت شیرین و گرم خواهد بود. برای خمیر، بقیه مواد به جز آرد را داخل کاسه ورز می دهیم و مخلوط می کنیم. آرد را به صورت کنترل شده اضافه می کنیم و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد ورز می دهیم. از خمیر به اندازه گردو برمی داریم و شکل می دهیم. خمیری که فرم داده ایم را در آرد سمولینا میزنیم و در سینی می چینیم. آخرین قسمت های وسط کامل را با چاقو می کشیم. آنها را در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزیم تا کمی قهوه ای شوند. شربت سرد را روی شیرینی هایی که از فر در می آیند بریزیم. بعد از جذب شربت می توانید آن را با گذاشتن فندق یا بادام زمینی روی قسمت های خراشیده سرو کنید. | Öncelikle şerbeti hazırlayalım. Şekeri ve suyu tencereye koyup, kaynatalım. Kaynamaya başladığında içerisine limon sıkıp 5 dakika daha kaynatıp, ocaktan alalım. Şerbeti soğuk tatlı sıcak olacak. Hamuru için un hariç diğer malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştıralım. Unu kontrollü bir şekilde ekleyelim ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuralım. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil verelim. Şekillendirdiğimiz hamurları irmiğe bulayıp, tepsiye dizelim. Son tam orta kısımlarını bıçakla çizelim. Önceden ısıttığımız 180 dereceli fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirelim. Fırından çıkan tatlıların üzerine soğuk şerbeti dökelim. Şerbetini çektikten sonra çizik kısımlarına fındık yada fıstık koyarak servis edebilirsiniz. |
برای یادگیری طرز تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای این مقاله را به دقت مطالعه کنید. این مقاله به شما کمک میکند تا با مواد اولیه، فرآیند تهیه و نکات مهم در این غذای محبوب ترکی آشنا شوید.