آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه تره فرنگی شکم پرترکیه ای +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه تره فرنگی شکم پر  را به زبان ترکی استانبولی و فارسی آماده کردیم.

برای آموزش طرز تهیه کوکی سیب خرد شده ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه تره فرنگی شکم پر به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما قرار دادیم .

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

6 نفر

زمان آماده سازی

40 دقیقه

زمان پخت و پز

45 دقیقه چند نفر

6 نفر

زمان آماده سازی

40 دقیقه

زمان پخت و پز

45 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

6 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

40 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

45 dakikaKAÇ KİŞİLİK

6 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

40 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

45 dakika

مواد لازم برای تره فرنگی

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر:

2.5 فنجان آرد

1 قاشق چایخوری نمک

1 فنجان آب گرم

برای مواد داخلی:

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

500 گرم تره فرنگی (قسمت سفید)

2 حبه سیر

1 پیمانه نمک

1 پیمانه فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری آرد

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

Hamuru İçin:

2,5 su bardağı un

1 çay kaşığı tuz

1 su bardağı sıcak su

İç Harcı İçin:

3 yemek kaşığı zeytinyağı

500 gram pırasa (beyaz kısımları)

2 diş sarımsak

1 tutam tuz

1 tutam karabiber

bir tatlı kaşığı kırmızı toz biber

1 yemek kaşığı un

1 çay bardağı zeytinyağı

دستور پخت تره فرنگی شکم پر به روش ترک ها

تهیه تره فرنگی شکم پر

فارسی

ترکی استانبولی

آرد و نمک را در یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید. آب داغ را کم کم اضافه کنید و با چنگال یا قاشق هم بزنید. خمیر را روی پیشخوان بگذارید و ورز دهید تا یکدست شود و 30 دقیقه استراحت دهید.

برای مواد داخلی، تره فرنگی را نازک حلقه کرده و سیر را له کنید. در یک ماهیتابه بزرگ، ابتدا تره فرنگی و سیر را در مقدار کمی روغن زیتون اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.

فلفل قرمز آسیاب شده و آرد را به مخلوط اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آرد به تره فرنگی بچسبد. یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

خمیر استراحت کرده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل مستطیل بسیار نازک روی پیشخوان کمی آرد پاشی شده پهن کنید.

مقدار زیادی مواد داخل خمیر بریزید و با قاشق روی تمام سطح آن پخش کنید. خمیر را ابتدا از طرف بلند مانند رول سفت بچرخانید سپس دوباره به سمت داخل مارپیچی کنید. خمیر را با کف دست فشار دهید و دوباره با وردنه آن را نازک کنید.

برای پختن دولاماس، یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید، خمیر را یکی یکی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید تا همه جا طلایی شود. در طول پخت همیشه ظرف را با درب بپوشانید.

تره فرنگی پخته شده را داغ سرو کنید. نوش جان.

Derin bir kaseye un ve tuzu koyup karıştırın. Sıcak suyu azar azar ekleyip bir çatal ya da kaşıkla bütünleşmesini sağlayın. Hamuru tezgaha alıp pürüzsüz olana kadar yoğurun ve 30 dakika dinlendirin.

İç harç için pırasaları ince ince dilimleyin, sarımsakları ezin. Geniş bir tavada ilk olarak az miktar zeytinyağında pırasa ve sarımsakları tuz ,karabiber ekleyip orta ateşte yumuşayana kadar soteleyin.

Karışıma toz kırmızı biber ve unu da koyup, un pırasalara yapışana kadar kavurmaya devam edin. Harca bir çay bardağı zeytinyağı ekleyin ve ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Dinlenen hamuru 6 eşit parçaya bölün ve hafifçe unlanmış tezgahta dikdörtgen şeklinde çok ince olacak şekilde açın.

Hamurun içine harçtan bolca koyun ve kaşıkla tüm yüzeye yayın. Hamuru önce uzun kenarından sıkı bir rulo gibi sarın, ardından içe doğru spiral şekilde tekrar sarın. Hamuru avucunuzla bastırın ve merdane ile tekrar yuvarlak biçimde inceltin.

Dolamaları pişirmek için yapışmaz bir tavayı orta kısık ateşte ısıtın, hamurları tek tek her yerleri kızarana kadar 7-8 dakika pişirin. Pişme esnasında mutlaka tavayı bir kapakla kapatın.

Pişen pırasalı dolamaları sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

4/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *