آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سوپ هونکار ترکیه ای 🍲 { دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی }

طرز تهیه سوپ هونکار ترکیه ای یکی از غذاهای سنتی و محبوب در فرهنگ غذایی ترکیه است که با طعم و ادویه‌های خاص خود، طرفداران زیادی دارد.

این سوپ با استفاده از مواد اولیه‌ی ساده اما با طعم و عطری فراوان، به یک غذای خوشمزه و مغذی تبدیل می‌شود.

آزمون تعیین سطح گاما

این سوپ، به عنوان یک پیش‌غذای سنتی و خانگی، در مناسبت‌ها و جشن‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امیدوارم با اجرای این دستور، تجربه‌ی لذت بخش و خاطره‌ای خوشایند از سفر به دنیای طعم و عطر سوپ هونکار ترکیه‌ای را داشته باشید.

برای آموزش طرز تهیه تره فرنگی شکم پرترکیه ای این صفحه را بخوانید و نکات تهیه آن بیاموزید.

طرز تهیه سوپ هونکار ترکیه ای

سوپ هونکار ترکیه ای 

دستور تهیه این سوپ را که بسیار آسان است را برای شما به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی قرار دادیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ هونکار 

فارسی

ترکی استانبولی

2 عدد بادمجان (بزرگ)

کره ۲ قاشق

1 عدد پیاز

1 حبه سیر

2 قاشق غذاخوری آرد

دو  لیوان شیر (400 میلی لیتر)

2 لیوان آب (400 میلی لیتر) (مرغ، گوشت، آب سبزیجات)

1.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1.5 قاشق چایخوری نمک

برای روی مواد :

1.5 قاشق چایخوری کره

1 قاشق چایخوری روغن زیتون (یا روغن نباتی)

ا2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

2 adet patlıcan(büyük boy)

2 yemek kaşığı tereyağı

1 adet soğan

1 diş sarımsak

2 yemek kaşığı un

iki su bardağı süt(400 ml)

2 su bardağı su(400 ml) (arzuya göre tavuk, et, sebze suyu)

1,5 çay kaşığı karabiber

1,5 çay kaşığı tuz

Üzeri için:

1,5 tatlı kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı zeytinyağı(veya sıvı yağ)

2 çay kaşığı toz kırmızı biber

مواد لازم برای تهیه سوپ هونکار

 

مرحله 1 طرز تهیه سوپ هونکار ترکیه ای  

فارسی

ترکی استانبولی

بادمجان ها را از چند جا با چاقو سوراخ کنید و در فر یا روی اجاق گاز کباب کنید و در ظرف دربسته قرار دهید.

پس از مدتی صبر کردن، پوست ها را جدا کرده و آب اضافی آن را به آرامی با دست بگیرید.

بادمجان های تفت داده شده و تمیز شده را ریز خرد کنید. کره را در قابلمه ای گرم کنید، پیاز و سیر را که به صورت مکعبی خرد کرده اید به آن اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید.

Bir bıçakla patlıcanları birkaç yerinden delin, fırın ya da ocakta közleyip kapalı bir kaba alın.

Bir süre beklettikten sonra kabuklarını soyun ve fazla suyunu elinizle hafifçe sıkarak akıtın.

Közlenmiş ve temizlenmiş patlıcanları incecik kıyın. Bir tencerede tereyağını ısıtın, içine küp küp doğradığınız soğan ve sarımsakları ekleyip kavurmaya başlayın.

 

مرحله 2 طرز تهیه سوپ هونکار ترکیه ای  

فارسی

ترکی استانبولی

سپس آرد را روی آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و بادمجان های ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس دمای اتاق یا شیر گرم را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. تمام شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس آب را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید بپزد.

وقتی جوش آمد، ادویه ها را اضافه کنید. در صورت تمایل آن را در مخلوط کن بریزید. مواد لازم برای روی مواد را در تابه داغ کنید. سوپ ها را در کاسه ها بریزید و پس از طعم دادن به آنها با سس سرو کنید.

Ardından üzerine unu ekleyip kısık ateşte 5 dakika kadar kavurun ve incecik kıydığınız patlıcanları da ekleyip güzelce karıştırın.

Ardından oda sıcaklığında ya da ılık olan sütü azar azar ekleyip karıştırmaya devam edin. Sütün tamamını ekleyip güzelce karıştırdıktan sonra suyu da ekleyin ve tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın.

Kaynayınca baharatlarını da ekleyin. Dilerseniz blenderdan geçirin. Üzeri için gerekli malzemeleri de bir sos tenceresinde kızdırın. Çorbaları kaselere alıp üzerini sosla lezzetlendirdikten sonra servis edin.

 

برای آموزش دستور پخت سوپ کدو تنبل خوشمزه کلیک کنید و این مطلب را بخوانید.

سخن پایانی 

طرز تهیه‌ی این سوپ همچنین، نشان از فرهنگ و سنت غذایی غنی ترکیه دارد و باعث افزایش تنوع و غنای ادویه‌های این منطقه شده است.

امیدوارم با اجرای این دستور، توانسته باشید از لذت و طعم منحصر به فرد سوپ هونکار لذت ببرید و خاطرات خوشی را در کنار عزیزان خود ایجاد کنید.

اگر سوال یا مشکلی در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا