طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا + (تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی)
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا را در ادامه این مقاله قصد داریم به فارسی و ترکی آموزش دهیم، که یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ترکیه است که با طعم و ظاهری شگفتانگیز، همه را شگفتزده میکند.
این سالاد با ترکیبی منحصر به فرد از لوبیا چشم بلبلی، سبزیجات تازه و ادویههای فراوان، به یک غذای خوشمزه و مغذی تبدیل میشود که در هر مناسبت و مهمانی، مورد استقبال قرار میگیرد.
با ترکیب مواد اولیه با کیفیت و تهیه با روشهای سنتی، میتوانید این سالاد را به راحتی در خانه خود تهیه کرده و لذت ببرید.
برای آموزش طرز تهیه مانلاما ترکیه ای این مقاله را بخوانید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا به فارسی و ترکی
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا خوشمزه را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما عزیزان قرار دادیم پس با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا
فارسی | ترکی استانبولی |
1 بسته نخود سیاه چشم پخته (آماده شده) 1 قوطی ذرت 3 عدد فلفل کبابی خیارشور 8-10 عدد 1/2 دسته جعفری 1 دسته پیازچه 1 عدد لیمو 1/2 قاشق چایخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک 2 عدد خمیر یوفکا | 1pakethaşlanmış börülce (hazır) 1 konserve mısır 3 adet közlenmiş biber 8-10 adet kornişon turşu 1/2 demet maydanoz 1bağ taze soğan 1adet limon 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz 2 ad |
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی ترکیه در یوفکا
فارسی | ترکی استانبولی |
لوبیا بلبلی آماده را از بسته خارج کرده و با آب بشویید و آبکش کنید. مواد باقیمانده ابتدا فلفل های تفت داده شده و سپس ترشی و سبزی را ریز خرد کنید. به سالادی که آماده کرده اید، نخود سیاه، ذرت، روغن و نمک را اضافه کرده و سرو کنید. برای درست کردن پایه از یوفکا، روغن را در یک تابه عمیق گرم کنید، به کمک یک کاسه ازیک یوفکا گرد تشکیل دهید. سپس می توانید آن را در روغن داغ بگذارید و با فشار دادن به کمک ملاقه در وسط آن را شکل دهید. سپس می توانید سالادی را که آماده کرده ایم در کاسه های یوفکا خنک شده بریزید و آماده سرو کنید. نوش جان. | Hazır börülceleri paketten çıkarıp suyla hafif yıkayıp süzün. Kalan malzemeleri sırasıyla önce köz biber daha sonra turşu ve yeşillikleri ince küçük şekilde doğrayın. Hazırladığınız salatanın üzerine börülce, mısır, sıvı yağ, tuz ekleyerek servise hazır edin. Yufkadan alt taban yapmak için derin bir tavaya sıvı yağı iyice kızdırın, yufkalardan bir kase yardımıyla yuvarlak oluşturun. Daha sonra kızan yağa bırakıp ortadan bir kepçe yardımıyla bastırarak şekil verebilirsiniz. Daha sonra soğuyan yufka kaselerinin içine hazırlamış olduğumuz salatadan ekleyip servise hazır edebilirsiniz. Afiyet olsun. |
برای یادگیری طرز تهیه کوفته حسن پاشا خوشمزه و اصیل ترکیه این صفحه را مطالعه کنید.
نتیجه گیری
اگر تجربه یا نظری در این مطلب دارید با ما در انتهای مقاله به اشتراک بگذارید.