آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه مانلاما ترکیه ای+✔️دستور تهیه به ترکی استانبولی و فارسی

طرز تهیه مانلاما ترکیه ای همراه با آموزش زبان ترکی استانبولی یک ترکیب جذاب را برای شما آماده کردیم.

برای آموزش طرز تهیه سلطان کباب با مرغ  کلیک کنید .

طرز تهیه مانلاما ترکیه ای به ترکی استانبولی و فارسی

مانلاما یک غذای ترکیه ای است که که مطمعنا از خوردن آن لذت خواهید برد .

مواد لازم برای تهیه مانلاما ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

کره ۲ قاشق

1/2 پیاز (خرد شده)

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری نمک

5 شاخه جعفری (خرد شده)

1 عدد روغن نان یوفکا

برای مخلوط شیر:

1 قاشق چایخوری شیر

1/2 قاشق چایخوری روغن همراه با کره

برای سس گوجه فرنگی:

کره ۲ قاشق

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری آب

2 yemek kaşığı tereyağı

1/2 adet soğan(yemeklik doğranmış)

200 gram dana kıyma

1 yemek kaşığı domates salçası

bir çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı tuz

5 dal maydanoz (doğranmış)

1 adet yufka Sıvı Yağ –

Süt Karışımı İçin:

1 çay bardağı süt

1/2 çay bardağı sıvı yağ Tereyağlı

Salçalı Sos İçin:

2 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı domates salçası

2 yemek kaşığı su

طرز تهیه مانلاما به روش ترک ها

طرز تهیه مانلاما ترکی

فارسی ترکی استانبولی
کره و پیاز را در تابه تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا آب آن تمام شود.

پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی، مخلوط کرده و در آخر جعفری خرد شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید. بگذارید خنک شود.

خمیر را روی پیشخوان بگذارید. نان یوفکا را کمی با مخلوط شیر و روغن خیس کنید.

گوشت چرخ کرده را در وسط خمیر به شکل مربع پهن کنید.

ابتدا آن را از بالا و سپس از پایین روی گوشت چرخ کرده تا بزنید.

مخلوط شیر و روغن را روی سطوح باقیمانده خمیر بمالید تا به شکل مربع درآید.

2 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و شیرینی هایی را که آماده کردید در تابه بریزید و بپزید تا دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

کره را در تابه ای جداگانه ذوب کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 1-2 دقیقه تفت دهید و آب را اضافه کنید.

روی آن را با ماست سیر زده شده و کره و سس رب گوجه فرنگی سرو کنید. با پاشیدن جعفری تزئین کنید.

نوش جان!

Bir tavada tereyağı ve soğanı pembeleşinceye kadar kavurun.

Kıymayı da ekleyip, suyunu çekene kadar tekrar kavurun.

Salça, tuz, karabiber ve pul biberi de ekledikten sonra karıştırın ve son olarak doğranmış maydanozu da ekleyip ocaktan alın. Soğumaya bırakın.

Yufkayı tezgaha serin. Süt ve sıvı yağ karışımını ile yufkayı hafif ıslatın.

Yufkanın tam ortasına kavurduğunuz kıymalı harcı kare şeklinde yayın.

Önce üstten, sonra alttan kıymanın üzerine doğru katlayın.

Süt-sıvı yağ karışımını fırça yardımıyla kalan yufka yüzeylerinin üzerine kare şeklinde katlanana kadar sürün.

Geniş bir tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritin ve hazırladığınız böreği tavaya koyup arkalı önlü kızarana kadar pişirin.

Ayrı bir tavada tereyağını eritin. Salçayı ekleyip 1-2 dakika kavurun ve suyu da

Üzerine çırpılmış sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos dökerek servis edin. Maydanoz serpiştirerek süsleyin.

Afiyet olsun!

برای آموزش طرز تهیه سوفله شکلاتی ترکیه ای کلیک کنید .

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *