آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کشکول ترکیه + { بهترین دستور تهیه دسر ترکیه ای کشکول }

در این مقاله شما را با طرز تهیه کشکول ترکیه بهترین نسخه کشکول ترکیه‌ای، یکی از دسرهای سنتی و دوست‌داشتنی قدم به قدم همراهی می‌کنیم تا خودتان در منزل، شیرینی لطیف و معطری را که دل‌ها را می‌رباید، تهیه کنید.

آماده‌اید تا بهترین دستور تهیه دسر ترکیه‌ای کشکول را به زبان فارسی و ترکی استانبولی آموزش ببینید؟ پس دست به کار شوید و جادوی آشپزی ترکی را به آشپزخانه خود بیاورید!

آزمون تعیین سطح گاما

برای یادگیری طرز تهیه سالاد ماکارونی ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و از دستور پخت و طعم بی نظیرش لذت ببرید.

طرز تهیه کشکول ترکیه

دسر کشکول ترکیه ای چیست؟

یک نوع دسر است که اصالت آن برای کشور ترکیه و مزه و طعمی مانند فرنی ایرانی دارد، این دسر خوشمزه داخل کاسه سرو می شود و بیشتر با پودر نارگیل، پودر پسته روی دسر را تزئین می کنند.

اما نام کشکول از زمان عثمانی به معنی کاسه گدا گرفته شده است و کلمه کشکول یک نوع اصطلاح می باشد.

ما در ادامه طرز تهیه کشکول ترکیه را به زبان فارسی و ترکی استانبولی به شما آموزش می‌دهیم تا علاوه بر تهیه این دسر خوشمزه مهارت زبانی شما نیز تقویت شود.

مواد لازم برای تهیه کشکول ترکیه

فارسی

ترکی استانبولی

1 لیتر شیر

1 لیوان شکر

زرده تخم مرغ 1 عدد

یک بسته وانیل

1 قاشق چایخوری پودر بادام

یک قاشق چایخوری نارگیل

1 قاشق غذاخوری آرد برنج

2 قاشق غذاخوری نشاسته.

1 litre süt

1 su bardağı şeker

Bir  adet yumurta sarısı

1 paket vanilya

1 çay bardağı badem tozu

bir çay bardağı Hindistan cevizi

1 yemek kaşığı pirinç unu

2 yemek kaşığı nişasta

مواد لازم برای تهیه کشکول ترکیه

طرز تهیه کشکول ترکیه

فارسی

ترکی استانبولی

شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته و آرد برنج را در قابلمه ریخته و هم می زنیم.

پودر بادام، نارگیل و سپس وانیل شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گذاشته و مدام هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود و حالت چشمی پیدا کند.

آن را در کاسه ها تقسیم می کنیم و بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد، سپس در یخچال کاملا خنک شده و سرو می شود.

نوش جان

Süt , şeker, yumurta sarısı, nişasta ve pirinç unu tencereye alınır ve çırpılır.

Badem tozu, Hindistan cevizi, ardından şekerli vanilin de eklenerek iyice çırpılır.

Tencere orta ateşe konulur ve devamlı çırparak koyulaşıp göz göz olana kadar pişirilir.

Kaselere pay edilir ve oda ısısına gelene kadar dışarıda sonra buzdolabında tamamen soğutulur ve servis edilir.

AFİYET OLSUN

دسر ترکیه ای کشکول

3 نکته دستور تهیه کشکول ترکیه 

برای تهیه دسر ترکیه ای کشکول لازم است نکاتی را رعایت کنید که ما آن را به دو زبان فارسی و ترکی برایتان ذکر کرده‌ایم:

Keşkülünüzü pişirirken karıştırarak pişirmeli ve topaklanmasının önüne geçmelisiniz. Pürüzsüz bir kıvam elde etmelisiniz.

⭐در حالی که در حال پختن دسر کشکول خود هستید، باید آن را مخلوط کرده و بپزید و از جمع شدن آن جلوگیری کنید.  شما باید یک مواد صاف به دست آورید.

Keşkülünüzü bademli yapabildiğiniz gibi bademsiz de yapabilirsiniz ya da içerisine aynı şekilde fındık ekleyebilirsiniz.

⭐می توانید کیک خود را با بادام و بدون بادام درست کنید یا به همین ترتیب می توانید فندق را اضافه کنید.

Keşkülünüzü süslerken bademden, toz Antep fıstığı ya da fındık kırığından yardım alabilirsiniz.

⭐هنگام تزیین کیک می توانید از بادام، پسته پودر شده یا فندق خورد شده کمک بگیرید.

 

 طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای را در این مقاله می‌توانید مشاهده کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

 

سخن پایانی 

امیدوارم دستور تهیه کشکول ترکیه ، نه تنها به شما کمک کرده باشد تا دسری لذیذ تهیه کنید، بلکه انگیزه‌ای باشد برای کاوش بیشتر در آداب آشپزی ترکیه.

با خاطرات شیرینی که از طعم‌های بی‌نظیر کشکول در دل مانده، به پایان این مقاله می‌رسیم و امیدواریم هر بار که دسر کشکول را تهیه می‌کنید، لذتی مضاعف ببرید.

اگر سوالی در مقاله طرز تهیه دسر ترکیه ای کشکول دارید در انتهای مقاله با ما در میان بگذارید. 

4/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا