طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی+✔️دستور تهیه دسر به دو زبان ترکی و فارسی
کازان دیبی، یکی از دسرهای معتبر و سنتی ترکیه، به دلیل طعم منحصربهفرد و بافت خاصش شناخته شده است. این دسر که به معنای “کف قابلمه” است، از ترکیب خامه، شکر، نشاسته و مقداری مواد معطر مانند محلب یا دانههای وانیل تهیه میشود. کازان دیبی معمولاً به صورت لایهای و با کاراملسازی سطحی آن برای ایجاد طعمی شیرین و کمی ترد سرو میشود. این دسر در ترکیه به عنوان نمادی از غنای فرهنگ آشپزی و خلاقیت در تهیه دسرها محسوب میشود.
طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی به زبان ترکی استانبولی و فارسی را برای شما در این مقاله قرار دادیم .
برای آموزش طرز تهیه دسر کنافه ترکیه کلیک کنید .
طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی به زبان فارسی و ترکی استانبولی
این دسر مناسب ماه رمضان است کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل می باشد.
مواد لازم ( Kazandibi )
ترکی استانبولی | فارسی |
6 فنجان شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 پیمانه آرد یک لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 بسته وانیل | 6 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı un bir su bardağı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya |
دستور تهیه کازان دیبی ( Kazandibi ) به سبک ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا تمام مواد را در یک قابلمه متوسط مخلوط کنید. ما کاسترد را می گیریم. در آخر کره و وانیل را ریخته و پودینگمان را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. تا زمانی که بپزیم روی یک سینی آلومینیومی متوسط کره به مقدار زیاد میمالیم و 3 قاشق غذاخوری شکر را داخل سینی میریزیم. مطمئن شوید که همه مکان ها برابر هستند. سپس کاسترد پخته شده را در سینی می ریزیم و با چرخاندن مداوم روی حرارت متوسط کاسترد را می پزیم. 25-30 دقیقه کافی است، نکته مهم در اینجا این است که با چرخاندن مداوم سینی به صورت کنترل شده پخته شود، مراقب باشید که لبه های آن پخته شود و بوی پودینگ که ته آن را می گیرد کمی خارج شود. سپس بلافاصله آن را از روی اجاق برمی داریم و می گذاریم خنک شود. بعد از سرد شدن به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس می توانید برش بزنید و به دلخواه سرو کنید. نوش جان. | Öncelikle orta boy bir tencereye bütün malzemeleri alarak karıştırıyoruz. Muhallebi elde ediyoruz. En son tereyağını ve vanilyasını dökerek muhallebimizi 5 dk. kadar pişiriyoruz. Orta boy alüminyum tepsiye bolca tereyağı sürüyoruz ve 3 yemek kaşığı kadar tepsiye şeker döküyoruz. Her yeri eşit olmasına özen gösterin. Sonra pişmiş muhallebiyi tepsiye döküyoruz ve orta ateşte sürekli olarak çevirerek muhallebiyi pişiriyoruz. 25-30 dk. yeterli burada önemli olan tepsiyi sürekli çevirerek kontrollü pişirmek kenar kısımların da pişmesine özen göstermek biraz dibi tutan muhallebinin kokusu biraz çıkar. O zaman hemen ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Soğuduktan sonra 1-2 saat de buzdolabında bekletiyoruz. Sonra istediğimiz gibi dilimleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. |
نکات مهم در طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی Kazandibi
فلرسی | ترکی استانبولی |
در حین پختن دسر خود در سینی، باید مدام آن را بچرخانید.
بعد از سرد شدن دسر باید آن را در یخچال بگذارید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید. | Muhallebinizi tepside pişirirken sürekli çevirmelisiniz.
Tatlınızı soğuduktan sonra dolaba koyarak 1-2 saat dinlendirmelisiniz. |
دسر کازان دیبی چند کالری دارد ؟
فلرسی | ترکی استانبولی |
یک پرس متوسط از دسر کازندیبی معادل تقریباً 201 کالری است. . | Orta porsiyon kazandibi tatlısı yaklaşık olarak 201 kaloriye denk gelmektedir.
|