آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی+✔️دستور تهیه دسر به دو زبان ترکی و فارسی

کازان دیبی، یکی از دسرهای معتبر و سنتی ترکیه، به دلیل طعم منحصربه‌فرد و بافت خاصش شناخته شده است. این دسر که به معنای “کف قابلمه” است، از ترکیب خامه، شکر، نشاسته و مقداری مواد معطر مانند محلب یا دانه‌های وانیل تهیه می‌شود. کازان دیبی معمولاً به صورت لایه‌ای و با کارامل‌سازی سطحی آن برای ایجاد طعمی شیرین و کمی ترد سرو می‌شود. این دسر در ترکیه به عنوان نمادی از غنای فرهنگ آشپزی و خلاقیت در تهیه دسرها محسوب می‌شود.

طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی به زبان ترکی استانبولی و فارسی را برای شما در این مقاله قرار دادیم .

آزمون تعیین سطح گاما

برای آموزش طرز تهیه دسر کنافه ترکیه کلیک کنید .

طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

این دسر مناسب ماه رمضان است کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد.

طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی

مواد لازم  ( Kazandibi )

ترکی استانبولی

فارسی

6 فنجان شیر

2 قاشق غذاخوری نشاسته

1 پیمانه آرد

یک لیوان شکر

1 قاشق غذاخوری کره

1 بسته وانیل

6 su bardağı süt

2 yemek kaşığı nişasta

1 su bardağı un

bir su bardağı şeker

1 yemek kaşığı tereyağı

1 paket vanilya

دستور تهیه کازان دیبی ( Kazandibi ) به سبک ترک ها

 

فارسی ترکی استانبولی
ابتدا تمام مواد را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید.

ما کاسترد را می گیریم.  در آخر کره و وانیل را ریخته و پودینگمان را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.  تا زمانی که بپزیم

روی یک سینی آلومینیومی متوسط ​​کره به مقدار زیاد میمالیم و 3 قاشق غذاخوری شکر را داخل سینی میریزیم.

مطمئن شوید که همه مکان ها برابر هستند.

سپس کاسترد پخته شده را در سینی می ریزیم و با چرخاندن مداوم روی حرارت متوسط ​​کاسترد را می پزیم.

25-30 دقیقه  کافی است، نکته مهم در اینجا این است که با چرخاندن مداوم سینی به صورت کنترل شده پخته شود، مراقب باشید که لبه های آن پخته شود و بوی پودینگ که ته آن را می گیرد کمی خارج شود.

سپس بلافاصله آن را از روی اجاق برمی داریم و می گذاریم خنک شود.

بعد از سرد شدن به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

سپس می توانید برش بزنید و به دلخواه سرو کنید.  نوش جان.

Öncelikle orta boy bir tencereye bütün malzemeleri alarak karıştırıyoruz.

Muhallebi elde ediyoruz. En son tereyağını ve vanilyasını dökerek muhallebimizi 5 dk. kadar pişiriyoruz.

Orta boy alüminyum tepsiye bolca tereyağı sürüyoruz ve 3 yemek kaşığı kadar tepsiye şeker döküyoruz.

Her yeri eşit olmasına özen gösterin.

Sonra pişmiş muhallebiyi tepsiye döküyoruz ve orta ateşte sürekli olarak çevirerek muhallebiyi pişiriyoruz.

25-30 dk. yeterli burada önemli olan tepsiyi sürekli çevirerek kontrollü pişirmek kenar kısımların da pişmesine özen göstermek biraz dibi tutan muhallebinin kokusu biraz çıkar.

O zaman hemen ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.

Soğuduktan sonra 1-2 saat de buzdolabında bekletiyoruz.

Sonra istediğimiz gibi dilimleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

نکات مهم در طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی Kazandibi

فلرسی

ترکی استانبولی

در حین پختن دسر خود در سینی، باید مدام آن را بچرخانید.

 

بعد از سرد شدن دسر باید آن را در یخچال بگذارید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید.

Muhallebinizi tepside pişirirken sürekli çevirmelisiniz.

 

Tatlınızı soğuduktan sonra dolaba koyarak 1-2 saat dinlendirmelisiniz.

طرز تهیه دسر ترکیه ای کازان دیبی

دسر کازان دیبی چند کالری دارد ؟

فلرسی

ترکی استانبولی

یک پرس متوسط ​​از دسر کازندیبی معادل تقریباً 201 کالری است.

.

Orta porsiyon kazandibi tatlısı yaklaşık olarak 201 kaloriye denk gelmektedir.

 

سختن پایانی

در نهایت، کازان دیبی نه تنها یک دسر خوشمزه و خاص است، بلکه نمایانگر عمق و تنوع فرهنگ غذایی ترکیه است. این دسر با طعم و بافت خاص خود، به عنوان یکی از نمادهای هنر آشپزی ترکیه، جذابیت خاصی برای دوستداران دسر و گردشگران ایجاد می‌کند. کازان دیبی نه تنها به تقویت جایگاه آشپزی ترکیه در عرصه جهانی کمک می‌کند، بلکه به عنوان یکی از دسرهای محبوب و سنتی، به ارتقای تجربه غذایی لذت‌بخش و متنوع در این کشور کمک می‌کند.

4.3/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا