آموزش غذاهای ترکیه ای

مانتی ترکیه+ طرز تهیه مانتی ترکیه+ دستور پخت به دو زبان ترکی و فارسی

از جمله غذاهای لذیذ و پرطرفدار و البته آسان مانتی ترکیه است. در ادامه طرز تهیه مانتی ترکیه را برایتان قرار دادیم. اگر به دنبال یک غذای آسان و خوشمزه هستید مانتی ترکیه را به شما پیشنهاد می کنیم. در ترکیه سایز مانتی اهمیت زیادی دارد. اگه کسی مانتی های خیلی کوچک جلوی شما بگذارد یعنی نهایت احترام رو به شما گذاشته است. البته اگر یک بار خودتون درستش کنید میفهمید که هر کدوم از این لقمه های کوچولو کلی زحمت برای تهیه اش باید کشید. همچنین با آموزش طرز تهیه دونر کباب ترکیه نیز آشنا خواهید شد.

مانتی ترکیه

آزمون تعیین سطح گاما

پس مانتی کوچکتر یعنی زحمت بیشتر میزبان! اگه کسی این غذای لذیذ رو جلوتون گذاشت باید حسابی قدرش رو بدونید چون ساعت ها زحمت کشیده شده براش.

مانتی ترکیه ( Mantı Tarifi İçin Malzemeler )

مانتی یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید برای وعده اصلی غذا سرو کنید .مانتی را در کشور ترکیه به صورت بسته بندی در سوپرمارکت ها نیز می توانید پیدا کنید . این غذا مخصوص مردم شهر کایسری ترکیه می باشد . در این بخش نحوه تهیه مانتی را به دو زبان ترکی و فارسی قرار دادیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر مانتی

ترکی استانبولی

فارسی

1adetyumurta

1su bardağıılık su

3su bardağıun

1çay kaşığıtuz

1 عدد تخم مرغ

1 فنجان آب گرم

3  لیوان آرد

1 قاشق چایخوری نمک

 مواد مصرفی مانتی ترکیه

مانتی ترکیه

ترکی استانبولی

فارسی

250 gram kıyma

1 adet orta boy kuru soğan

1/2 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

1/2 çay kaşığı pul biber

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز متوسط

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه سس مانتی

سس مانتی

ترکی استانبولی

فارسی

2 yemek kaşığı tereyağı

Salça: 2 yemek kaşığı

 کره ۲ قاشق

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

مواد لازم برای سرور مانتی

ترکی استانبولی

فارسی

1kase sarımsaklı yoğurt

1/2 çay kaşığı sumac

Bir çay kaşığı nane

1 çay kaşığı pul biber

 1 کاسه ماست سیر

1/2 قاشق چایخوری سماق

1 قاشق چایخوری نعنا

یک قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه مانتی ترکیه

ترکی استانبولی

فارسی

3 su bardağı unu bir yoğurma kabına boşaltın, ortasını açıp 1 adet yumurta, tuz ve 1 su bardağı ılık suyu ekleyip yoğurun. 3 لیوان آرد را در کاسه ای بریزید و وسط آن را باز کنید و 1 عدد تخم مرغ و نمک و 1 لیوان آب گرم را اضافه کنید و ورز دهید.
Ele yapışmayan, esnek bir hamur elde edince, üzerini kapatarak dinlenmeye bırakın. وقتی خمیر قابل انعطافی به دست آوردید که به دست نچسبید، روی آن را بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
malzeme için, 1 adet kuru soğanı rendeleyin. 250 gram kıymayı soğana ekleyin. برای مواد، 1 عدد پیاز را رنده کنید.  250 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.
Daha sonra, karabiber, tuz ve pul biber ekleyerek güzelce yoğurun. سپس فلفل سیاه، نمک و پودر چیلی را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
Hamuru bezelere ayırın. خمیر را مانند  توپ جدا کنید
Her bezeyi oklavayla hazır yufkadan biraz kalın bir şekilde açın. هر بیضی را کمی ضخیم تر از خمیر آماده با وردنه باز کنید.
Açtığınız yufkayı kareler şeklinde kesin. خمیر رول شده را به شکل مربع برش دهید.
Her karenin ortasına kıymalı harçtan küçük bir parça yerleştirin. یک تکه کوچک گوشت چرخ کرده را در مرکز هر مربع قرار دهید.
Bohça şeklinde kapatın. به صورت بسته ای( بقچه ای )ببندید.

مرحله دوم پخت مانتی ترکیه

ترکی استانبولی فارسی
Derin bir tencereye su ekleyip kaynatın ve mantıları yaklaşık 20 dakika pişirin. آب را به یک قابلمه عمیق اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید و مانتی ها را حدود 20 دقیقه بپزید.
Sosu için bir kapta 2 yemek kaşığı tereyağı eritin. برای سس، 2 قاشق غذاخوری کره را در یک کاسه آب کنید.
malzeme için, 1 adet kuru soğanı rendeleyin. 250 gram kıymayı soğana ekleyin. برای مواد، 1 عدد پیاز را رنده کنید.  250 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.
Daha sonra, karabiber, tuz ve pul biber ekleyerek güzelce yoğurun. سپس فلفل سیاه، نمک و پودر چیلی را اضافه کرده و خوب ورز دهید.

 مرحله سوم تهیه مانتی

ترکی استانبولی

فارسی

Hamuru bezelere ayırın.

خمیر را مانند  توپ جدا کنید
Her bezeyi oklavayla hazır yufkadan biraz kalın bir şekilde açın. هر بیضی را کمی ضخیم تر از خمیر آماده با وردنه باز کنید.
Açtığınız yufkayı kareler şeklinde kesin. خمیر رول شده را به شکل مربع برش دهید.
Her karenin ortasına kıymalı harçtan küçük bir parça yerleştirin. یک تکه کوچک گوشت چرخ کرده را در مرکز هر مربع قرار دهید.
Bohça şeklinde kapatın. به صورت بسته ای( بقچه ای )ببندید.
Eriyen tereyağına 2 yemek kaşığı domates salçası ekleyip kavurun. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به کره آب شده اضافه کنید و تفت دهید.
Pişen mantının suyuyla salçayı biraz açıp birkaç dakika kaynatın. رب گوجه فرنگی را با آب  مانتی ها ی پخته شده باز کنید و چند دقیقه بجوشانید.
Mantıyı suyunu süzerek servis tabağına aldıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. پس از آبکش کردن مانتی و گذاشتن آن در ظرف سرو، ماست سیر را روی آن بریزید.

Üzerine hazırladığınız sosu döktükten sonra kuru nane, sumak ve pul biber ekleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

بعد از اینکه سسی که تهیه کردید روی آن ریختید، می توانید با افزودن نعنا خشک، سماق و فلفل چیلی آن را سرو کنید.  نوش جان.

نکات پخت مانتی (Mantı Tarifinin Püf Noktası)

Mantı hamurunuz esnek olursa, içini doldurma ve kapatma kısmında zorlanmazsınız. Hamurunuz çatlamaz ve yırtılmaz. Ayrıca, hamurunuzun kuruyup sertleşmemesi için kapatma işlemini mümkün olduğu kadar hızlı yapmaya çalışmanızı tavsiye ederiz.

اگر خمیر راویولی شما انعطاف پذیر باشد، برای پر کردن و بسته شدن مشکلی نخواهید داشت. خمیر شما ترک نمی خورد و پاره نمی شود. در ضمن توصیه می کنیم سعی کنید هرچه سریعتر مراحل بستن خمیر را انجام دهید تا خمیرتان خشک و سفت نشود.

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا