آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه غذای ترکیه ای با بادمجان+ دستور اصلی علی نازیک ترکیه ای

طرز تهیه غذای ترکیه ای با بادمجان را به شما غذای علی نازیک یک غذای ترکیه ای خوشمزه را پیشنهاد می کنیم. دستور پخت این غذ را به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی  در این مقاله قرار دادیم. یکی غذا با اصالت ترکی می باشد که بسیار خوشمزه و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور می باشد. این غذا بیشتر در شهر Gaziantep طبخ می شود و ترکیب ماست و گوشت و بادمجان می باشد شما می توانید این غذا را به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی استفاده کنید. همچنین برای آموزش طرز تهیه خاگینه ترکیه ای با ما باشید. انواع غذای ترکیه ای با بادمجان پخته و سرو می شود.

طرز تهیه غذای ترکیه ای با بادمجان ( علی نازیک )

این غذا بیشتر در شهر Gaziantep طبخ می شود و ترکیب ماست و گوشت و بادمجان می باشد. از این برای پیش غذا و یا وعده اصلی می توانید استفاده کنید. بسیار خوشمزه و با ذائقه ما ایرانی ها جور در می آید.

مواد لازم برای پخت علی نازیک

فارسی ترکی استانبولی
50 گرم

کره (3.5 قاشق غذاخوری)

1 حبه سیر

250 گرم گوشت خرد شده (ریز خرد شده)

1 قاشق غذاخوری رب چیلی

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده

یکی

قاشق چایخوری نمک برای مخلوط بادمجان:

1 کاسه ماست

3 عدد بادمجان تفت داده شده

1 قاشق چایخوری نمک

50 gram

 tereyağı (3,5 yemek kaşığı)

 1diş sarımsak

 250gram kuşbaşı et (küçük doğranmış)

 1yemek kaşığı biber salçası

 1çay kaşığı toz kırmızı biber

 1

 çay kaşığı tuz Patlıcanlı karışım için:

 1 kase yoğurt

 3 adet közlenmiş patlıcan

 1 çay kaşığı tuz

طرز تهیه علی نازیک به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی

غذای ترکیه ای با بادمجان

فارسی ترکی استانبولی
کره را در یک تابه عمیق بریزید.  سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. Tereyağını derin bir tavanın içine alın. Sarımsağı ilave ederek hafifçe soteleyin.
سپس گوشت های مکعبی خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید و درب آن را ببندید و به مدت 7-6 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن خارج شود و بپزد. Ardından minik doğranmış kuşbaşı etleri ekleyerek karıştırın, kapağını kapatıp 6-7 dakika kısık ateşte suyunu salıp pişene kadar bırakın.
پس از پخت، رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز آسیاب شده و نمک را به دلخواه اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. Piştikten sonra salça, toz kırmızı biber ve tuz ekleyerek tatlandırın ve ocaktan alın.
بادمجان های تفت داده شده را با چاقوی تیز روی تخته برش بزنید. Közlenmiş patlıcanları kesme tahtasının üzerinde keskin bir bıçak yardımıyla dövün.
روی مرحله کوبیدن  به آرامی نمک بپاشید. Dövme aşamasında üzerine hafifçe tuz atın.
وقتی خوب له شدند، در ظرفی با ماست ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. İyice ezildiklerinde yoğurtla bir kasenin içinde birleştirin ve güzelce karıştırın.
مخلوط ماست و بادمجان را در ظرف سرو بریزید.  سوراخ در وسط.  گوشت آماده شده را روی آن قرار دهید.  با سس سرو کنید. Servis tabağının içerisine yoğurtlu patlıcanlı karışımı alın. Ortasını çukurlaştırın. Hazırladığınız etleri de üzerine yerleştirin. Sosunu ilave ederek servis edin.

نکات مهم برای پخت علی نازیک

فارسی

ترکی استانبولی

نکته دستور العمل علی نازیک

بادمجان های خود را با کمک چاقو سوراخ های کوچکی ایجاد کنید و در فر یا روی اجاق گاز برشته کنید.  برای اینکه بتوانید پوست ها را راحت تر جدا کنید، آن ها را در حالی که هنوز داغ هستند در ظرفی بریزید و درب ظرف را ببندید.  5-10 را اینگونه بگذارید.  راحت تر عرق می کند و پوست کنده می شود.  گوشت را به آرامی روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن خارج شود و نرم شود.  توجه داشته باشید که گوشت را در حالی که خیلی داغ است به ماست منتقل نکنید.  گوشت خیلی داغ باعث آبکی شدن ماست شده و طعم غذای شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

Alinazik Tarifinin Püf Noktası

Patlıcanlarınıza bıçak yardımıyla minik delikler açarak fırında ya da ocak üzerinde közleyin. Kabuklarını daha kolay soyabilmek adına henüz sıcakken bir kabın içine alın ve kabın kapağını kapatın. Bu şekilde 5-10 bırakın. Terleyecek ve daha kolay soyulacaktır. Etinizi kısık ateşte suyunu salana kadar ağır ağır pişirin ve yumuşacık olmasını sağlayın. Yoğurdun üzerine etleri çok sıcakken aktarmama özen gösterin. Çok sıcak et, yoğurdun sulanmasına neden olacak ve yemeğinizin tadını etkileyecektir.

غذای ترکیه ای با بادمجان

طرز تهیه:

  1. بادمجان‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌های ضخیم برش بزنید.
  2. در یک کاسه، بادمجان‌ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  3. بادمجان‌ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد کباب کنید.
  4. در حین کباب شدن بادمجان‌ها، سس گوجه فرنگی را تهیه کنید. برای این کار، گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  5. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
  6. سیر و فلفل سبز را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود.
  7. گوجه فرنگی‌های خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه را به قابلمه اضافه کنید.
  8. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.
  9. پس از پخت بادمجان‌ها، آن‌ها را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظر خود قرار دهید.
  10. سس گوجه فرنگی را روی بادمجان‌ها بریزید و سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید به جای کباب کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از رب فلفل دلمه‌ای در سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

 

3.7/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا