آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه حلوای سارای ترکیه ای + ✔️دستور تهیه حلوا به ترکی استانبولی و فارسی

طرز تهیه حلوای سارای ترکیه ای به دو زبان را برای دوستداران غذا و زبان قرار دادیم. حلوای سارای یک دسر محبوب و خوشمزه ترکی است که از نظر ارزش غذایی هم غذای مقوی و کاملی به حساب می آید. حلوا به ترکی مانند حلوای سلیم پاشا پرطرفدارترین دسر ترکی است. انواع حلوای ترکیه ای به عنوان دسر و عصرانه سرو می شود. طرز تهیه حلوای استانبولی سارای را در ادامه به هر دو زبان فارسی و ترکی استانبولی خواهید دید. همچنین برای آموزش غذای ترکیه ای بافرا پیده و آموزش طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای با ما باشید.

حلوا به ترکی

helva, tahin helvası, Helva بهترین ترجمه های “حلوا” به ترکی استانبولی هستند.

طرز تهیه حلوای سارای ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

این حلوا از انواع حلواهای خوشمزه و بین المللی است که با دستور تهیه متفاوتی وجود دارد این حلوای لذیذ در کشور ترکیه با نام سارای شناخته می شود و اصالت این حلوا متعلق به کشور ترکیه است .

مواد لازم برای تهیه حاوای سارای

فارسی

ترکی استانبولی

125 گرم کره

1.5 پیمانه پودر قند

2.5 فنجان آرد

برای روی مواد :

پودر بادام زمینی سبز

125 gr tereyağı

1,5 su bardağı pudra şekeri

2,5 su bardağı un

Üzeri İçin:

Yeşil toz fıstık

طرز تهیه حلوای سارای به روش ترک ها

حلوای سارای ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

برای حلوای قصر؛ ابتدا 125 گرم کره را در تابه کوچکی بدون اینکه بسوزد آب کنید.

 

سپس 2 و نیم لیوان آرد را در یک قابلمه نچسب بریزید.

Saray helvası için; öncelikle 125 gr tereyağı küçük bir tava içinde yakmadan eritin.

Daha sonra teflon yapışmayan bir tencere içine 2 buçuk su bardağı un koyun.

آرد را با حرارت ملایم حدود 25 تا 30 دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید. در هنگام تفت دادن، آرد باید سفید بماند یا کمی زرد شود، اما هرگز اجازه ندهید رنگ آن صورتی شود. فقط باید آن را تفت دهید تا بوی آرد از بین برود. روغن در تابه نمی ریزند، آرد باید بدون روغن تفت داده شود. کره آب شده را روی آرد تفت داده شده با حرارت ملایم بریزید.

روغن را داخل آرد بریزید.

Unu kısık ateş üzerinde yaklaşık 25-30 dakika aralıksız sürekli karıştırarak, kavurun. Kavurma esnasında un beyaz kalmalı ya da çok hafif sararabilir ama kesinlikle pembeleşmesine izin vermeyin. Sadece unun kokusu çıkana kadar kavurmanız yeterlidir. Tencere içine yağ koyulmuyor, unun yağsız olarak kavrulması gerekiyor. Kısık ateş üzerinde kavrulan unun üzerine erimiş yağı dökün.

Yağı una yedirin.

مرحله دوم تهیه حلوای سارای 

فارسی

ترکی استانبولی

بلافاصله بعد از آن ۱ و نیم پیمانه پودر قند را به قابلمه اضافه کنید.

 

حلوا را خوب با حرارت ملایم مخلوط کنید. در حین مخلوط کردن حلوا به نظر می رسد که به هم نمی خورد اما در انتظار یخ می زند. پس زیاد روغن اضافه نکنید.

Hemen ardından tencereye 1 buçuk su bardağı pudra şekeri ekleyin.

Helvayı kısık ateş üzerinde iyice karıştırın. Helvayı karıştırırken sanki toparlanmayacak gibi geliyor ama bekledikçe donuyor. Bu yüzden fazla yağ ilave etmeyin.

سپس حلوا را از روی اجاق گاز بردارید. کف پیرکس گرد کوچکم را کمی روغن بزنید. حلوای قصری را که آماده کردید داخل کاسه بریزید.

به کمک لیوان آب روی حلوا را محکم فشار دهید تا به طور یکنواخت در ظرف پخش شود و روی آن صاف شود.

Daha sonra helvayı ocaktan alın. Küçük yuvarlak borcamın tabanını hafifçe yağlayın. Hazırladığınız saray helvasını kabın içine dökün.

Su bardağı yardımı ile helvanın üzerine iyice bastırarak, kaba eşit yayılmasını ve üzerinin dümdüz olmasını sağlayın.

مرحله سوم تهیه حلوای سارای ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

اجازه دهید حلوا به مدت 5 دقیقه به این صورت استراحت کند.

 

سپس باقلوا یا مربع ها را به دقت با چاقو برش دهید. به آرامی و با احتیاط برش دهید زیرا به سرعت پخش می شود.

Helvayı bu şekilde 5 dakika kadar dinlenmeye bırakın.

Ardından bıçak ile dikkatlice baklava ya da kare şeklinde dilimleyin. Çabuk dağıldığı için yavaş ve dikkatli bir şekilde dilimleyin.

بعد از بریدن حلوای پالاس و خنک شدن در دمای محیط، اجازه دهید حداقل 1 ساعت در یخچال بماند. سپس آن را با دقت از چاه خارج کنید. می توانید روی آنها پودر بادام زمینی سبز بپاشید و سرو کنید.

Saray helvasını dilimledikten ve oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında en az 1 saat donmasını sağlayın. Daha sonra borcam içinden dikkatlice çıkartın. Üzerlerini yeşil toz fıstık serpiştirip, servis edebilirsiniz.

 

4.2/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا